Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka była najmłodsza i najstarsza kobieta z jaką uprawialiście seks ?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem jak to jest u facetów.

Gość OnomatoJuru
Najmłodsza to 21 a najstarsza 58. Najmłodsza była moją pierwszą i jak do tej pory jedyną dziewczyną. Najstarsza była moją sąsiadką. Nie wyżyta kobieta, która wyglądała jak na swoje lata w miarę atrakcyjny uwiodła mnie pod pretekstem pomocy przy meblach w domu. A ja nie opatrzenie skorzystałem z tej okazji. Z tego co wiem, to jak była młodsza to lubiła ten sport, no i chyba jej już tak zostanie do śmierci

Gość OnomatoJuru
Dodam tylko, że ta starsza kobieta, była jedyną osobą, która chciał bez problemu zrobić mi tzw. Loda, Laskę czy jak kto woli Sex Francuski. Sorry za wulgaryzm ale lubie nazywać rzeczy po imieniu.

Gość gość
A ty ile masz lat? Tzn ze zdradziles ta swoją dziewczyne?

Jakieś 17 tak na oko. Podeszła kiedyś do mnie fajna malolata w centrum zapytać, czy dam jej drobne, a że takich okazji nie marnuje, powiedzialem jej że moge dac jej 200 zł jak chce i jej pokazalem :D Nie będę się rozpisywal, ale skończylo sie to tak, że spuściłem sie tej idiotce specjalnie do środka i mam nadzieję, że ja zalałem. Nigdy więcej jej nie widzialem. A najstarsza wolę nie pisać, ale chyba prostytutka z Dominikany jak mieszkalem w Amsterdamie

Gość gość
16 i 38 :D

Gość gość
katowice, ty obleśny kur/wiarzu

Gość gość
Jak on po za kafe to nic w życiu nie widział i teraz koloryzuje. :D

Gość OnomatoJuru
NIE!! nie zdradziłem dziewczyny, wtedy byłem sam, to było po rozstaniu z nią. W sumie to też zrobiłem to z bardzo prozaicznego powodu, nie miałem z kim chodzić do łóżka, Napatoczyła się okazja, bo wiedziałem, że owa pani na mnie leci, Widziałem to mijając się z nią , jej zagadywanie, jej uśmieszki. Panie Mateuszu może upiec panu ciasto, panie mateuszu może przyjdzie na pan na kawe. KIEDY poszedłem do niej wiedziałem, że to się może tak skończyć, Zaprosiła mnie żebym jej pomógł meble poprzestawić. generalnie to pomogłem, potem wypiliśmy po jakimś drinku i sama się dostawiała. No cóż piszę o tym w internecie bo nikt inny o tym nie wie. Lekki wstyd mieć kochankę przeszło 2 razy starszą od siebie. Starszą od swojej matki i to sporo!

OnomatoJuru dziś A, co ja mam powiedzieć jak kolegi matkę zaliczylem u niego w domu a jego maly braciszek płakał w pokoju obok ?? ja piertole wlasnie to sobie przypomniałem :D:D

Gość OnomatoJuru
Tylko, że ja mówię prawdę.

Gość gość
Wiesz że rąsia to nie kobieta? :D

Gość gość
Kiedy miałem 25 lat seksiłem kobietkę 42 letnią.