Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cale te swieta polegaja na tym by sie nazrec

Polecane posty

Gość gość

Od cale święta

Gość gość
Je/bać te święta. Ważne, że można spotkać się ze znajomymi i porządnie nachlać;)

Gość gość
Ja jak byłam mała to powiedziałam tak głośno przy stole, że święta są po to, żeby się nażreć i mnie opieprzyli wszyscy. Dalej tak uważam, jestem już na swoich świeciach, więc mogę mieć świąteczne obżarstwo i rodzinę w d***e

Gość gość
Żeby się nażreć, nachlać i pierdzieć. Poczuj magię świąt ☺

Gość gość
każdy ocenia wg siebie

Gość gość
Ale wy jesteście biedni skoro nie czujecie magii świąt choinka prezenty dekorowanie domu itd

Gość obecny
generalnie DWA RAZY W ROKU przy okazji Świąt - choinkowych - jajkowych jest okazja aby się spotkać i 'rodzinnie' schlać ryja porządnie w czasie spotkań rodzinnych i prawdopodobnie tak jest u większości polskich rodzin , - chwila rozmowy przy stole , - dzielenie opłatkiem - przybycie Świętego Mikołaja , który 'zawitał' na moment i uciekł przez komin ale prezentów pod choinkę zostawił całą paletę , - otwieranie prezentów jest związane ze 'stresem' , więc należy coś tam wypić i pójść na Pasterkę należy , to jest obowiązek a po Pasterce już można swobodnie się odstresować i należy swobodnie wprowadzić do własnego organizmu trochę browara albo alkoholu aby zapomnieć o życiu realnym i zapomnieć o stresie dnia życiowego

Gość gość
Moja narzeczona będzie znowu mi marudzić, że przytyła.

Gość gość
fajne jest to że można się nażreć wreszcie :)

Gość gość
Matko Boska ratuj! Nawet nie wiedziałam, że tylu chodzi głodnych, tylko w święta się naje. Najczęściej obżarstwo na krzywy ryj u rodziny