Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HIM każdy kęs jedzenia jest ci darowany ty pasożycie

Polecane posty

Gość gość

Najpierw zarób, a potem jedz, to zobaczysz i docenisz jak wtedy smakuje. Ale, zobaczysz nadejdzie taki dzień, że nie będzie co do garnka wlożyć i tego ci życzę! Może wtedy weźmiesz się za pracy leniwy trutniu.

Gość gość
100 % racji

Gość gość
Provo,zero prawdy.

Gość gość
Co jest provem tępa szmato HIM ? To, że żyjesz z alimentow i 500+ na dzieci ? to, że szmatki i swoje lachy kupujesz z pieniędzy na dzieci ? to, że żresz za ich pieniądze ?? WSTYDŹ SIĘ PIEPRZONY PASOŻYCIE I NIEROBIE!!!!!!!!

Gość gość
niech idzie do pracy leń smierdzący, zamiast spać codziennie do 12

Gość gość
Ja padam na twarz bo tak jestem zarobiona od czterech dni i mam tyle popieczone nagotowane i upichcone że wszyscy beda szczesliwi przy stole z podziwem na mnie patrzeć Sama wszystko zrobiłam ,domek tez sama wysprzatałam i zakupy zrobiłam choc mam daleko.i autem nie jezdze bi jestem bardzo pracowita,za to ty jesteś leniem śmierdzacym ktory widac po tematach,cały okres przedswiateczny spedziłaś tutaj..Len śmierdzacy,ja zapracowałam przy garach zakupach i sprzataniu ,ty nie !leniu smierdzacy .Wstyd wsxyscy do swiat zasuwają a ty cały czas na kafeterii siedzisz.I nie jestem żadna HIM.!!Darować to może Bog ,nie ty debilko wroci ci sie to zobaczysz .Bog nie ryhliwy ale sprawiedliwy .Ja wychowałam dwoje i to praktycznie sama a ty co leniu smierdzacy.Wez sie za robote bi dom odłogiem stoi .Co bedziecie jesc w swieta .Ty do stołu niecsiadaj bo nic nie zrobiłas jeszcze!Ostatnie troje swiat były całe zaoje bo on na bezpłatnym siedział i prezenty tez za swoje wszystkim zrobiłam.Ciekawe kto w tym roku dzieciom prezenty zrobi.,pewnie nic nie dostaną..od niego jak zawsze.I zajmij sie swoim życiem .Kara cie spotka tak czy siak zobaczysz.!

Gość gość
Jakie alimenty?Wezcie sie za robote lemie smierdzac.bo cały czas tu przrsiadujecie ciekawe kto swieta wam robi ?.A potem lenie bedziecie siedziec i zreć.

Gość gość
A po co ma isc do pracy?bo ty tak chcesz?bo nie ma jak z rafałkuem na schadzki chodzuc sie koowić?bonona w domu teraz jest i wszystko widzi.?dosc sie napracowałapo 12h albo na 3 zmiany.! ,ma zniszczone zdrowie i kregosłup Pora zajac sie domem i dziecmi.A jedzenie i viuchy to sie debilko dzieciom kupije jakbys nie wiedziała.Zal d**e sciska ze ma oszczednosci?Zawsze tylko ona na dzieci dom i jedzenie i wszystko dawała to niech teraz on zacznie!Zajmij sie swoim życiem.Chałupnictwo ,mowi ci to coś?

Gość gość
Miejsce kobiety jest w domu przy dzieciachsja wyprane ,wysprzatane ugotowane i sa szczesliwe bo mama nie jest cały dzien poza domem

Gość gość
W tej chorobie bardzo boli i wtedy nie mainnej mozlwosci jak tylko sie połozyc.Trzeba dużo wypoczywać.Zdrowie najważniejsze.Podobno zdrowie scharatała bo po poł wypłaty jej padożyty na telefonie nabijały.Teraz ti ich boli ze nie mają jak na nuej żerować.Alimenty to on ma na boku.Skad ona miałaby jakieś alimenty mieć?

Gość gość
zdychaj him

Gość gość
13.02 Uwazaj zeby ciebie smierc szybciej nie dopadła bo słowo sie obraca i do własciciela wraca.Karma wraca ,tak działa prawo wszechswiata ,co siejesz to dostajesz.A potem wielkie zdziwienie ze uderzyło w nie tą osobę.Trzeba być imbecylem/imbecylka zeby komuś smierci życzyć bo to tak jakby życzyło jej sobie.

Gość gość
w*********j him tu szmato!!!!!!!!!

Gość gość
mam nadzieje że HIM nie dlugo umrze. Panie Boże spraw aby tak się stało, proszę...

Powinnością kobiety nie jest pracować - to po pierwsze, po drugie, państwo należy wykorzystywać i brać ile się da, i po trzecie, jesteś autorze żałosnym pajacem który na kobiecie się wyżywa, jesteś śmierdzącym patafianem.

Gość gość
syn fubu dziś ty cwelu sklej lepiej pisde japany smieciu!!!! Odezwała się końska spiertolina a największy cwel na kafe!