Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

The Kretka2

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
12:55. Wedlug Twojej logiki to dobrze , ze Kretka robi filmiki dla siebie , bo dzieki temu jest soba. Zupelnie nie o to chodzi. Nie robi tych filmow w prozni i do kogos je kieruje( "hejka kochani", nie Hejka ja ) Wyrozniajace sie jutuberki licza sie ze swoja widownia ,jest to konieczne. Twoja opinia rozgrzesza Anke z bylejakosci, to nigdy nie jest dobre. Jesli to jest jej praca , jak mowi, to zle ja wykonuje. Wyobrazasz sobie chirurga robiacego tylko operacje ,ktore lubi?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie wiem za bardzo o czym piszesz, nie zrozumia艂a艣 sensu mojej wypowiedzi. Napisa艂am m贸wi膮c w skr贸cie, 偶e jeszcze si臋 taki nie urodzi艂, kt贸ry ka偶demu by dogodzi艂. Ona jest jedna, ludzi kt贸rzy j膮 ogl膮daj膮 s膮 tysi膮ce i ona nie jest w stanie ka偶demu dogodzi膰. Filmiki kieruje do ludzi, bo j膮 ogl膮daj膮, a nie jak starasz si臋 sugerowa膰 - 偶e tego nie robi膮. Robi膮. Ma sporo subskrypcji i ogromn膮 liczb臋 ods艂on, wi臋c twoja teoria niestety dotyczy niew艂a艣ciwej osoby. I to r贸wnie偶 twoja opinia o jej bylejako艣ci. Ja tak nie uwa偶am, bardzo lubi臋 jej luz i zero spinania si臋, bo ceni臋 sobie jej naturalno艣膰. Byle jakich filmik贸w, to chyba nie widzia艂a艣. Mo偶e ci podes艂a膰? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To odsubskrybuj j膮, po ci臋 m臋czysz (w k贸艂ko).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:34. Rozumiem , ze masz dla niej nizsza poprzeczke niz ja, masz prawo. Jej filmiki oceniam z innej perspektywy ,"brak spinania" to dla mnie za malo. Nie subskrybuje jej . Ogladam ambitniejsze jutuberki regularnie, Anke czasami,bo mam dosc kolejnych testow i reklamy rzeczy, ktorym nie powinna poswiecic sekundy. Wiemy , ze musi dla kasy. To jest jednak "spina".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kim偶e takim niezwyk艂ym jest dla ciebie Kretka, 偶e musi sprosta膰 twoim wymaganiom :D i stawianej przez ciebie wysoko poprzeczce ?Przecie偶 to zwyczajna dziewczyna jak tysi膮ce innych. Nie uko艅czy艂a presti偶owych szk贸艂, nie ma kr贸lewskiego pochodzenia. Rozumiem takie podej艣cie w stosunku do w艂asnego dziecka, ewentualnie siostry, matki, ale do obcej osoby? Obcym stawiac poprzeczki? :) To wr臋cz zabawne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To co napisalas o Kretce to prawda. Wszyscy jednak lubimy ogladac dobra sztuke , filmy czy czytac wartosciowe ksiazki. U Anki nie spodziewam sie wysokich lotow , ale chociaz troche wyzszych, to wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj widze ze masz wielkie klapki na oczach. Radze ci sie otrzasnac ! bronisz zazarcie Kretki ale innym zarzucasz, ze nie maja swojego zycia, ze wglebiaja sie w zycie kretki. Robisz to samo, przesiadujac na tym forum. Twoje argumenty sa sprzeczne z rzeczywistoscia. Mysle, ze nie potrafisz obiektywnie ocenic kanalu Ani: tresci i rozwoju tego kanalu. Ja ogladam Anie od poczatku i widze jak sie ten kanal rozwinal - a raczej nie rozwinal. Widac ogromna zmiane, niestety na gorsze. Dziewczyna napisala, ze Kretka skasowala konstruktywna krytyke (sugerowanie nagrywanie vlogow). Jezeli Youtuber, ktory czerpie finansowe korzysci z istnienia widzow kasuje KONSTRUKTYWNA, nie obrazajaca go krytyke to dla mnie oznacza, ze nie ma szacunku do widza! Kretka traktuje YT jak prace wiec powinna przyjmowac konstruktywna krytyke. Nie musi zaraz jej wdrazac w zycie, ale czemu kasuje takie wypowiedzi jakby chodzilo o wulgaryzmy? Jezeli ktos w pracy da Tobie kilka uprzejmych, konstruktywnych wskazowek to tez to olejesz i bedziesz udawal(a) ze nie bylo tej rozmowy? Dlaczego na YT nie wolno powiedziec komus cos konstruktywnego? przeciez to tez PRACA, co Ania powtarza notorycznie. I mam do ciebie taka uprzejma prosbe: nie osmieszaj sie juz wiecej twoimi argumentami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Zgadzam sie z Toba. Wiele osob mysli naiwnie, mowiac, ze youtuberki nagrywaja bo to kochaja itd. Chyba niektorzy zyja w mydlanej bance :) Youtuberzy nagrywaja dla pieniedzy, to jest och praca. To jest rzeczywostosc. Wiec jesli nagrywaja dla widzow, dzieki ktorym maja wyswietlenia=pieniadze to powinni przynajmniej nie kasowac konstruktywnych opinii. Co innego ignorowac taka krytyke a co innego kasowac i udawac, ze jej nie bylo. Kretka sie sama zakopuje. Zreszta widac, ze jej wyswietlenia spadaja. Mnie irytuje jej brak przygotowania merytorycznego do filmikow. Wszystko bylejak jak zawsze, a dlaczego? bo liczy sie ilosc a nie jakosc. Ktos, kto uwaznie oglada jej filmiki i porowny z innymi youtuberami zauwazy roznice. Przykladowo zobaczcie na negatywna krytyke pod filmikiem o dermaroller. jestem ciekawa kiedy usunie wypowiedzi widzek. Obejrzalam ten filmik i NIC sie z niego nie dowiedzialam. Wlasneo o tym piszemy na tym forum caly czas, o braku przygotowania itd. https://www.youtube.com/watch?v=Wf5nzijhkh8

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Wszyscy jednak lubimy ogladac dobra sztuke , filmy czy czytac wartosciowe ksiazki. " x Haha, rozbawi艂a艣 mnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy chyba czego艣 jednak nie rozumiecie. Rozumiem gdyby Anka sz艂a w d贸艂, co mo偶na by by艂o dostrzec poprzez mniejsz膮 ilo艣膰 subskrypcji (ka偶dy mo偶e odsubowa膰 j膮 kiedy chce!) czy te偶 s艂ab膮 ogl膮dalno艣膰. W przypadku jej kana艂u nie ma to miejsca! To, 偶e wg. was, a wi臋c subiektywnie uwa偶acie 偶e nie nagrywa nic ciekawego, to jest jedynie wasz punkt widzenia. Anka ma te偶 takie widzki jak ja, kt贸rym odpowiada spos贸b kr臋cenia przez ni膮 filmik贸w i zapodawane tematy. Mi podoba si臋 taka zmienno艣膰 na kanale, czyli raz makija偶, innym razem vlog z wypadu na pla偶臋, kolejny raz testowanie produkt贸w i oczywi艣cie vlogi z miejsc wypadowych, co Kretka robi. Zatem ja nie mam si臋 specjalnie do czego doczepi膰. Nie traktuj臋 jej kana艂u tak bardzo na serio jak Wy, kt贸re oczekujecie uzyska膰 dog艂ebn膮 wiedz臋,. Ja traktuj臋 jej kana艂 na zasadzie rozrywki, bo przeciez je艣li co艣 mnie wybitnie interesuje, to szukam na ten temat fachowej wiedzy, a nie licz臋 na you tuberk臋. Troch臋 popu艣膰cie spi臋te po艣lady, bo mylicie rozrywk臋 z kana艂em wiedzy naukowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:32. To co napisalas to TYLKO Twoj punkt widzenia. Twoja teoria przypadkowo popiera to o czym piszemy: Anki kanal jest coraz slabszy. Ilosc subskrybentow swiadczy tylko o niskim poziomie widzow , ktorym nie przeszkadza bylejakosc. I nie pisz juz o tych "posladkach" , ani dowcipne , ani madre, raczej zalosne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 mowisz, ze jej kanal jest rozrywkowy? to ja nie wiem co ty rozumiesz pod pojeciem "rozrywka" Bo krecenie filmiku o dermarollerze i zabiegu nim (tworzenie mikrouszkodzen w cerze iglami co moze spowodowac blizny) nie mowiac zbyt merytorycznie o tym dosc powaznym zabiegu nie nazwalabym rozrywka. Jednak ja nie nagralabym takiego filmiku majac mloda widownie, nie chcialabym brac odpowiedzialnosci. zreszta poczytaj opinie pod filmikiem (poparte wieloma lajkami) a bedziesz widziala o co chodzi. O ile te opinie jeszcze sa! No bo kretka idzie w slady karolinki i kasuje niewygodne komentarze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sk膮d u ciebie prze艣wiadczenie 偶e Kretka ma tylko m艂od膮 widowni臋? Ja jestem starsza od niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, to m贸j punkt widzenia i tych ludzi, kt贸rzy ci膮gle j膮 ogl膮daj膮. Przecie偶 ja nie twierdz臋, 偶e ka偶demu jej kana艂 musi odpowiada膰. Jest masa innych kana艂贸w i ka偶dy mo偶e wybra膰 co艣 dla siebie. A posladki tak, powinna艣 wyluzowa膰, bo jako艣 nie mog臋 sobie wyobrazi膰 偶eby obca osoba tak bardzo chcia艂a drugiej obcej osobie narzuca膰 w jaki spos贸b ta powinna prowadzi膰 sw贸j kana艂 i co na nim pokazywa膰. I 偶eby tak zamartwia艂a si臋 偶e ma "dopiero" 200ty艣. subskrypcji a nie 500tys. Poza tym nie ma tak偶e przymusu ogl膮dania wszystkich jej filmik贸w. Ja po艂owy na oczy nie widzia艂am, bo je艣li tematyka mi nie odpowiada to omijam i czekam np. na vlogi z wyjazd贸w, albo test czego艣, co mnie interesuje. Mo偶e dlatego tak si臋 nie napr臋偶am jak ty w ocenie jej, bo nie 艣ledz臋 ka偶dego jej filmiku i nie wymagam od niej, aby ca艂y kana艂 by艂 podpasowany pode mnie, przeciez ona ma szerok膮 widowni臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do osob broniacych Kretke i jej brak "spinania". Zobaczcie film o mikrouszkodzeniach.Kretka zupelnie sie skompromitowala i weszla na temat , o ktorym nie ma pojecia. Zapomniala , ze nie jest kosmetologiem (po studiach) tylko "kosmetyczka" z duza przerwa zawodowa. Malolaty zachwycone i moga zrobic sobie powazne uszkodzenia i oszpecenia twarzy. O tej nieodpowiedzialnosci Kretki piszemy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 masz wyraznie problemy z czytaniem ze zrozumieniem. nie uzylam slowa "tylko" nawiazujac do jej mlodej widowni. Nie dopowiadaj czegos czego nie pisalam, gdyz wprowadzasz sie sama w blad..a potem niepotrzebnie osmieszasz sie probujac cos na sile nam argumentowac. Kazdy ma swoje zdanie na temat kanalu Kretki i tyle. Nie zmienisz tego. a to ze Krecia ma mloda widownie (pewnie w wiekszosci, lecz nie wylacznie) swiadczy kontent jej kanalu: back to school, 100 warst szminki czy lakieru..watpie zeby kobiety po np. 30stce znalazly zainteresowanie w tego typu filmikach. Kreci tez inne filmiki typu vlogi, ktore napewno sa ciekawsze i interesujace dla mlodej i starszej widowni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 kilka godzin wczesniej pisalam o tym filmiku i podawalam linka ale jak widac niektore osoby z tego forum i tak usilnie twierdza ze kanal jest rozrywkowy :P hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:03 - "Tak, to m贸j punkt widzenia i tych ludzi, kt贸rzy ci膮gle j膮 ogl膮daj膮. " Moja droga, mow za siebie. nie wiesz jaki punkt widzenia maja inni widzowie Kretki. I czy wyswietlenia sa przypadkowe czy nie. nie wyslalas ludziom klikajacych w filmiki Ani ankiet, nie zrobilas podliczen statystycznych wiec naprawde pomysl na 2. raz co wypisujesz. Kompromotacja do kwadratu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rzeczywiscie ten film wg mnie to porazka. a jeszcze lepsze komentarze pod filmikiem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:10. bawi cie , ze ktos ma zainteresowania typowe dla ludzi wyksztalconych? wspolczuje ci , duzo tracisz. z twoim podejsciem obawiam sie , ze nie jestes w stanie tego docenic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:03. przyznajesz sie, ze ogladasz polowe filmikow kretki. dlatego uwazasz sie za eksperta i nas autorytatywnie pouczasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisa艂am, 偶e ogl膮dam tylko te filmiki, kt贸re trafiaj膮 w m贸j gust. A Wy ogl膮dacie wszystko jak leci? Naprawd臋? Uwa偶acie 偶e jedna vlogerka nakr臋ci wszystko co wam przypasuje? Wsp贸艂czuj臋. Zatem moja porada - wybierajcie sobie tematy kt贸re was interesuj膮, a 偶ycie b臋dzie prostsze i przyjemniejsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pod filmikiem o mikrouszkodzeniach wszystkie komentarze, w tym moj, sa juz usuniete. Kretka nie rozczarowala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 serio usunela? jezu jaka ona jest zaklamana. kiedys uwazalam ja za naturalna osobe, ktora przyjmuje konstruktywna krytyke. jest pozytywna osoba i szanuje widzow. dzis mysle inaczej. wczoraj jeszcze te komentarze na temat dermaroller czytalam, to naprawde byly normalne komentarze, bez zadnych wyzwisk itp. dziewczyny raczej przestrzegaly przed stosowaniem tego urzadzenia wg Anki metody..polecaly kanal kosmetolog nissiax z NY. kurcze az trudno mi uwierzyc, ze kretka skasowala te komentarze, ktore mialy pomoc a nie skrytykowac... predzej bym powiedziala, ze skasuje ten filmik, zeby rzeczywiscie nikt nie zrobil sobie krzywdy tym rollerem. bardzo mnie rozczarowala i daje unsub. nie mozna traktowc widzow w ten sposob.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i podkreslmy to raz jeszcze: ania jest kosmetyczka a nie kosmetologiem. dla scislosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 (wczoraj 15.29) Kana艂 Kretki mo藕na uwa偶a膰 za "rozrykowy" poniewa藕 jej androny mog膮 powodowa膰 u niekt贸rych ataki 艣miechu, g艂upota ludzka mo偶e by膰 irytuj膮ca, w formie przedstawianej przez Kretk臋 jest komiczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Komentarze jeszcze sa , ale filmik powinna usunac. W odpowiedziach na uwagi powiedziala, ze ona nie musi isc do specjalisty bo sama jest specjalista i ma doswiadczenie z Polski. Dr Rogala oprocz rozwijania Kretki kariery modelingowej na Mustangu pozwolil robic procedury bez odpowiedniego wyksztalcenia?(kosmetolog vs kosmetyczka). On rowniez robil Markowi Botox w ich domu. Nie podoba mi sie ten pan i jego praktykowanie medycyny .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 kosmetyczki i pseudo-kosmetyczki,tak jak w wielu profesjach... S膮 lekarze i lekarze-konowa艂y, itp...Do kt贸rej kategorii nale偶y Kretka nie trudno zgadn膮膰, wystarczy obejrze膰 jej filmiki o tre艣ci urodowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 masz racje, tez uwazam, ze powinna usunac ten filmik czym predzej, dla spokojnego sumienia i poczucia, ze zadna widzka/widz nie zrobi sobie uszkodzen na cerze. ja bym nie mogla spac spokojnie z taka swiadomoscia, ze wypuscilam filmik bez odpowiedniego przygotowania merytorycznego, wiedzac, ze filmik trafia do tysiecy osob niedoswiadczonych w takich zabiegach. Ale i tak nie usunie filmiku gdyz jej zalezy na wyswietleniach. wszytskie te youtuberki leca na kase, smutna prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To fajnie 偶e ogl膮dasz j膮 ci膮gle z tego powodu.

Udost臋pnij ten post