Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość
Proponuję nie czytać zdań wyjętych z kontekstu. Moja wypowiedź stricte o mnie wynikała z faktu, iż koleżanka która prowadzi ze mną polemikę (być może ty nią jesteś) stwierdziła że wplątało mi się kłamstwo. Nie wiedziała bowiem że na studiach wyższych istnieją wydziały i kierunki i szczęśliwa wskazała mi wg. siebie nieprawdę. Zatem musiałam jej wytłumaczyć jak to w świecie Szkół Wyższych wygląda, bo wiedzę jaką posiada w tym temacie, czerpała jedynie od koleżanek. A to za mało, jak się okazało.

Gość gość
12:16. Mila kolezanko, oczywiscie wiem o wydzialach i kierunkach gdyz ukonczylam studia magisterskie. Czy kazdy musi wiedziec jak wygladaly Twoje?

Gość gość
12:11 na wscieklizne sa szczepienia.

Gość gość
12:16. Masz tyle zyczliwosci wobec Kretki (???) i tyle jadu wobec kobiet o odmiennym zdaniu. Twoj brak tolerancji i skostniale myslenie sa niepokojace. Twoje wpisy nic nie wnosza tylko zaniczyszczja to forum. GET A LIFE WOMAN!!!

Gość gość
Jeśli nieprawdę powtórzysz 100 razy, nie stanie się ona prawdą. To tak z psychologii, którą podobno miałaś. Ile razy chcesz jeszcze napisać że wiesz czym jest wydział, a czym kierunek, skoro ta wypowiedź niestety ciebie zdekonspirowała " "Czyli skończylas prawo i administracje , nie samo prawo. Do wykonywania zawodu prawnika daleka droga ". Ty poważnie chyba dalej nie rozumiesz gdzie się sypnęłaś :) Zapytaj może kogoś innego, życzliwego tobie, co jest śmiesznego w twojej powyższej wypowiedzi, bo przecież nie będę w kółko tłumaczyła ci tej samej rzeczy. Miłego dnia.

Gość gość
gość dziś to nie ja pisalam z toba o kierunkach i wydzialach ale czytam twoje wypociny i prosze opusc to forum. idz slodzic kretce pod jej filmikami. robisz off top. wszyscy juz przyjelismy do wiadomosci, ze skonczylas cos tam z prawem, nie pracujesz w wyuczonym zawodzie zajmujac sie tworzeniem stron internetowych, aha i ze jestes super szczesliwa z tego powodu i ze masz udane malzenstwo i super udane zycie intymne. BRAWO, GRATULACJE; SUPER! jestes taka szczesliwa jak Kretka, nakrec tez o tym filmik! ROZUMIEMY i ZEGNAMY Pania

Gość gość
Przecież to nie ja nakręcam temat o sobie. Skoro czytasz ten wątek, to powinnaś zwrócić na to uwagę. Pewne rzeczy wyszły przypadkiem, jak to w "rozmowie", a dalej już poszły personalne wycieczki w moim kierunku i zarzucanie mi kłamstwa, podczas gdy czasem lepiej zamilknąć niż się kompromitować. Mam nadzieję że dotarło to wreszcie do tej osoby. Reszta dokładnego opisu studiów, to była zwykła ludzka troska o uzupełnienie czyjejś podstawowej wiedzy. Pozostawić kogoś w niewiedzy, to nie moja natura.

Gość gość
I tak przy okazji, skoro to temat o Kretce. Jestem w stanie sobie wyobrazić jak Kretka zostałaby potraktowana po takiej kompromitacji, jaką pokazała tu moja rozmówczyni. Ona sama nie pozostawiłaby na Kretce "suchej nitki" wyśmiewając brak elementarnej wiedzy. I tak to właśnie wygląda. Łatwo wytykać innym błędy, a samemu nie świecić inteligencją. Nie na darmo wymyślono powiedzenie: "Kozak w necie....".

Gość gość
gość dziś tak sama nakrecalas dyskusje, twierdzac ze Kretka ma udane zycie intymne i mowiac innym kobietkom z tego forum, ze one raczej takiego udanego seksu nie maja bo krytykuja kretke. Osmieszylas sie i to bardzo. chocbys nie wiem ile obejrzala filmikow z kretka nie jestes w stanie i NIE POWINNAS wypowiadac sie o tak intymnych dziedzinach czyjegos zycia. Mozesz wiedziec jak wyglada zycie lozkowe ale tylko TWOJE, bo Tylko Ty je znasz, nikt inny. A co do twojego kierunku to naprawde g..o nas interesuje co skonczylas, gdzie pracujesz i czy jestes z tego zadowolona. Idz juz stad kobito.

Gość gość
8:59. Kobieto , przestan wyjasniac , tlumaczyc , kompromitowac sie coraz bardziej .Mamy Cie dosc i powiem jak do dziecka SPADAJ!!!

Gość gość
Jest bardzo wiele kierunkow studiow na roznych wydzialach. Dlaczego Twoje sa tak wazne , ze kazdy musi o nich wiedziec? Masz obsesje! Co Ty wiesz o filologii angielskiej na Uniwersytecie im A Mickiewicza w Poznaniu? To przeciez pdstawowa wiedza. Moze skonczylas to swoje prawo , ale przy okazji zgubilas gdzies kulture i klase. Tym powinnas sie zajac , a nie wwyjasnianiem komus spraw nieistotnych , jak Twoje studia. Wez tez jakies ziolka na agresje , widac seks to za malo w Twoim przypadku.

Gość gość
Ależ potwierdzam. Tak, napisałam że Kretka ma udane życie intymne, bo nie spodziewam się, żeby ludzie żyjący razem i wyglądający na szczęśliwych (a dla mnie wyglądają) mieli nieudane pożycie intymne. Co zresztą sama potwierdziłaś w swoim poście :) z dnia: 2017.03.06 " Akurat seks uwazam za bardzo wazny i nie wyszlabym za faceta nie wiedzac jakim jest kochankiem". Nieładnie tylko sobie dopisywać taką postawę, a o Kretce od razu sądzić inaczej. :) I ciekawe jest to, że głosząc ciagle "wolność słowa" na tym forum, nie pozwalasz MI się wypowiadać o Kretce. Cyt:"chocbys nie wiem ile obejrzala filmikow z kretka nie jestes w stanie i NIE POWINNAS wypowiadac sie o tak intymnych dziedzinach czyjegos zycia". Jak to nie jestem w stanie? Jestem, poprzez obserwację. To co widzę, przenoszę na forum, podobnie jak ty, tyle że ty skupiasz się na samych negatywach. Cóż, taka natura.

Gość gość
Problemów z psychiką nie rozwiązuje się na forum, tylko u psychologa, względnie psychiatry.

Gość gość
Oczywiście że nie o wszystkim trzeba wiedzieć. Natomiast jeśli już bierzemy się za wytykanie komuś błędów i zarzucanie nieprawdy, to wypadaloby sie wysilic i zamiast klepac beznamietnie na temacie o Kretce, to zerknąć do "Google". Nie jest ważna prędkość odpowiedzi na forum spowodowana silna koniecznoscia riposty, ale istotna jest treść merytoryczna. I proszę tylko bez żartów. Jeśli ktoś w życiu cokolwiek studiował, to nie musi konkretnie znać nazw poszczególnych wydziałów, ale juz domysli się ze jest to nazwa rozszerzona powiazana z dziedzinami pokrewnymi.

Gość gość
Zamknij sie kobieto i przestan nas meczyc.

Gość gość
Obserwuje Wasza dyskusje i śmiem twierdzić ze stroną agresywną jest ta, które skupia się na hejtowamiu Kretki. Ten hejt rozszerza się również na każdego, kto ma dobre zdanie o Ani. Jakie to przykre że społeczeństwo jest takie 'zajadle' i co najbardziej mu pasuje, to pisanie i czytanie niepochlebnych rzeczy o innych ludziach. Kiedy brak już argumentów, ukazuje się prawdziwa twarz komentatora. Mamy tego świetny przykład tutaj.

Gość gość
Tylko , ze ta dyskusja od dawna nie jest o Kretce dzieki pani prawniczce.

Gość gość
Nie byłaby, gdyby jedna osoba, wyraźnie nie mogąca znieść spokojnego życia Kretki, nie odnosiła się w kółko do moich wypowiedzi :) Ale rozumiem, że ciekawszego rozmówcy na tym forum nie znalazła. Chyba powinnam czuć się wyróżniona ;)

Gość gość
gość wczoraj to jest wiecej niz 1 osoba krytykujaca kretke. wiesz ile juz bylo topikow o kretce na kafeterii? niektore zostaly usuniete. myslisz ze tylko 1 osoba przez wszystkie kilkaset stron ja krytykuje? puknij sie w glowe. idz zobacz pod filmikami na komentarze, tam masz rozne nickname i zobacz ile osob ja krytykuje, no jej brak wiedzy: slynny film o mikrouszkodzeniach - jak sie osmieszyla, mimo tego ze nazywala sie kosmetologiem. pozdrawiam.

Gość gość
lubisz krecie bo sie z nia identyfikujesz, tak samo jak ona nie pracujesz w zawodzie . Przewaznie lubimy osoby z podobnym stylem zycia, charakterem. prosta logika psychologiczna :)

Gość gość
Odnosilam się do osoby która prowadziła tu ze mna dyskusje, a nie do całego wątku, a już na pewno nie kilku wątków. Myślałam ze to jasne jak słońce :)

Gość gość
Tak, zgadzam się. Myślę że wiele nas łączy, stąd taka sympatia do jej kanału. Po prostu lubię ludzi pozytywnych. Ale zupełnie nie rozumiem dlaczego miałabym nie pałać do niej sympatią, tylko dlatego że różniłabym się od niej wszystkim. To miałby być powód do hejtu? :) Ciekawa teoria... ;)

Gość gość
Krecia będzie za miesiąc w Polsce. Mówiła że spotka się też ze znajomymi z you tuba, pewnie będą ciekawe vlogi. Na pewno odwiedzi Łobuzów.

Gość gość
Łobuzów na bank, bo oni tez u niej gościli i widać po komentarzach że nadal są w dobrych stosunkach. Karolina w ciąży, a Krecia też marzyła o kolejnym dziecku, tylko jak mówiła,nie jest z tym teraz łatwo niestety, może jakieś fluidy przejdą na nią od Karoli i Wiki będzie miała rodzeństwo.

Gość gość
Pamiętacie Ostatni Pobyt Kretki W Polsce? Zachowywała się jakby conajmniej po 30 latach do kraju wróciła tym razem pewnie będzie tak samo o ile nie gorzej , jak w ogóle kretka poznala się z miadia ?

Gość gość
gość dziś ja nie pamietam jak sie zachowywala, natomiast nie zapomne jaki z siebie cyrk zrobila ubierajac sie na czerwono z kapeluszem..no kur...ona za grosz nie ma stylu ani nic ale chce projektowac sukienki. Ja sie pytam, kto kupi te sukienki. Kazdy jej haul zakupowy z ciuchami z Hameryki jest porazka.

Gość gość
To wtedy właśnie tym pobytem z kapelusikiem spacerowala po ulicach Warszawy i slychac bylo tylko matko jak tu się zmieniło i o boże nie poznalam tej ulicy a jeszcze z USA przeżywała czy Polska zaskoczy ja zmianami na plus czy minus no bo rewolucje polska przeżyła podczas tych dwóch wtedy lat nie obecności kretki w polsce ..

Gość gość
Też pamiętam jak wyglądała, dla mnie mega, wszyscy na szaro-buro, a ona wyróżniała się między nimi. Zresztą na zgrabnej osobie wszystko fajnie wygląda, nawet worek po ziemniakach :)

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem..nam chodzi o kapelusik ( nie myl z kapeluszem) a nie o kolory

Gość gość
kapelusik był super. To że ty go nie nosisz, a nawet 100% twoich znajomych, nie oznacza, że jest to coś śmiesznego. Oryginalność jest rzadka wśród Polaków. Ale głównie tych, którzy nie wybrali się nigdy poza swój kraj. Nie takie rzeczy ludzie na siebie zakładają i nikogo to nie dziwi.