Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gość od homocwela dowód że jesteś prostakiem bo tak skomentowałeś ten utwór

Polecane posty

ta muzyka to muzyka z przekazem głupku widać że jesteś głupi i nie masz mózgu ani rozumu ta muzyka nie jest dla prostaków jak ty bo taką muzyke trzeba zrozumieć wiele rzeczy przemyśleć i wsłuchać sie w tekst ale tego nie potrafisz zrozumieć bo jesteś prostakiem ...

i tak skomentowałeś prostaku ten utwór jak moze podobac się komukolwiek takie goowno ??? trzeba nie mieć mózgu, żeby tego słuchać!! xxx

a ja sie do tego twojego komentarza odniose prostaku" Goofno tak? Goofno tak to ciekawe czego ty słuchasz gościu od homocwela co widać że jesteś głupi rap to muzyka z przekazem widać po twoich wpisach twoja głupotę i prostactwo dla ciebie wszystko to Goofno wszystko jest be wszystkie miasta to dziury wszystko to syf wszystko jest okropne to ciekawe jak ty mieszkasz skoro krytykujesz moje mieszkanie ciekawe czego słuchasz bo co bym ci nie pokazał co bym nie zamieścił to dla ciebie wszystko to Goofno wszystko to syf tak to pochwal się jak ty mieszkasz kim jesteś pochwal się swoją mądrością oraz pochwal się czego słuchasz co?

i co ty na to???

Gość gość
ale wiesz, że jesteś idiotą? ;) i tak nie kliknę twojego debilnego linka, żebyś nie wiem co wypisywał. goovno mnie obchodzą twoje wypociny

Gość gość
Masz obejrzeć prostaku co nie wchodzisz bo co boisz się ze udowodnie ci ze jesteś głupi i nie rozumiesz przekazu