Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgadzam się z tym twierdzeniem, że zaproszenie bezdomnego lub bezdomnych na wigi

Polecane posty

Gość gość

wzruszające to jest, sama sie zastanawiam nad tym, wy też sie zastanówcie

Gość kaśkaubkcja
dobry pomysł, zróbmy taki hapening i zapraszajmy do siebie bezdomnych, chyba powinniśmy to robić oni też tacy sami jak my i zasługują więc zapraszać. Buziaczki w powodzeniu tego hapeningu

No i co takiego brudnego śmierdzącego kloszarda zaprosisz do stolu ? jeszcze ci co ukradnie... Chyba tylko nie liczni ludzie zdecydowaliby się na taki krok. Ja jedzenie bym dał, ale do stolu bym nie zaprosił, tym bardzie, że nie przywiązuje dużej wagi do tego święta.

Gość gość
chętnie dam pieniądze (i nie, nie obchodzi mnie czy kupią za to jedzenie czy pół litra wódki, jedno i drugie w zimie im pomoze). do własnego domu niechętnie zapraszam znajomych więc obcej osoby tym bardziej nie

Gość gość
przy nocnym zawsze wieczorami sie zbierają bezdomni to ich zaprosze. Dziękuję za pomysł :) dołączcie sie do nas

Gość gość
kurcze fajnie pomyślane, ide zaraz robić dodatkowe porcje do stołu, rodzina sie troche zdziwi ale to nic w końcu mamy święta :) czuje już tą ekscytacje

Gość gość
to ja też ide do sklepu. Bedzie wesoło bo rodzina przyjeżdża a tu dodatkowi goście będą hihih

Gość gość
jesteście świetne, też zaprosze ich bo przy nocnym czuwaja wieczorem to sie mąż dzisiaj zdziwi :D