Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki mają strasznie tandetny look

Polecane posty

Gość gość
Lubią też wyszukiwać preteksty, żeby usprawiedliwić swoje zamiłowanie do tanety porównując się do angielskiego plebsu

Gość gość
i angielskiej arystokracji :) oni też lubią tandetę. Nie muszę nic usprawiedliwiać, ja lubię krzykliwe ubrania i tandetę do pewnego stopnia. Nie muszę niczego nikomu udowadniać więc noszę to co lubię - elegancja mnie nudzi, ma za dużo ograniczeń.

Gość gość
Lubienie tandety przez arystokrację jest częścią polityki zaufania, poza tym nigdy nie przekracza granic dobrego smaku

Gość gość
widziałaś jak ubierają się wnuczki królowej? :D W naszym ubiorze często wychodzi osobowość i dlatego energiczne, ekstrawertyczne osoby często ubierają się trochę bardziej tandetnie niż te spokojne i wycofane.

Gość gość
Lubienie tandety przez arystokrację jest częścią polityki zaufania, poza tym nigdy nie przekracza granic dobrego smaku

Gość gość
Ja lubię jak ktoś jest ubrany z fantazją, a nie na smutasa, latem noszę dużo kolorów, ale koleżanka chyba nie wie o jakiej tandecie mówimy tutaj... Nie chodzi o ekstrawagancję i wyraźny zamysł fantazyjnego wyglądu, własnego stylu, tylko o te wszystkie inspiracje gwiazdami pokroju Kylie Jenner... O tą sztampowość, bezmyślność, tipsiarstwo, niepasujące do urody farby na włosach, cerę wyniszczoną solarium i fajkami, włosy spalone od prostownicy, przesadny makijaż powiększający usta i brwi, to... A tak się wyróżnia młoda kobieta która choćby nie ma kurtki puchówki albo parki.. Albo sukienkę zamiast czarnych rurek..

Gość gość
ubieranie się modnie i bez wyobraźni to nie jest tandeta - czarne rurki i parka to dobre rozwiązanie dla kogoś kogo nie interesuje wygląd i chce po prostu dobrze wyglądać. Za to zobacz jakie ubrania tutaj wstawiano - dla mnie to jest nudna, a nie elegancja.

Gość gość
19:28 może jesteś mało wrażliwą osobą. elegancja się kryje w prostocie.

Gość gość
brak zamiłowania do prostoty nie ma nic wspólnego z wrażliwością, dla ciebie to elegancja, dla mnie młdy styl

Gość gość
Pokaż swoj styl elegantko. Chcemy zobaczyć co masz na myśli :D

Gość gość
były już zdjęcia - beże, biele i inne takie kolory jakich pełno w zarze :P

Gość gość
Mówisz o klasyczycznej ale elegancja nie musi być klasyczna. Może wynikać z połączenia casual, retro i minimalizmu.

Gość gość
i szpilek z panterkę do trencza :)

Gość gość
Zwykła klasyka jeet dla ludzi bez wyobraźni

Gość gość
a niezwykła dla tych z tylko odrobiną?

Gość gość
Jestem Polką, nie cierpię elagancji i zniewolenia w jakiejkolwiek sferze, ubieram się tak jak lubię, kocham życie i sram na tych co oceniaja innych, amen.

Gość gość
piękny tekst :D