Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Vlogerki: Olfaktoria II

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja na miejscu Nati nie zapraszalabym Olfy do Miami. Jesli serio jej facet to milioner to juz widze Olfe wyginajaca sie na kazde strony przed nim. Sprawdzilam ja na linkedinie, wydaje sie bardzo madra, studia na UJ i w Irlandii, duzy dorobek naukowy. Olfa to dwulicowa baba, lasa tylko na kase.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To napisz do niej i jej to powiedz lol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe po co Olfie tyle plaszczy jak ona nigdzie nie wychodzi hahahahahh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe 偶e haul lv pojawi艂 si臋 akurat po 艣wi臋tach kiedy inni pokazuj膮 co dostali. My te偶 by艂y艣my ciekawe co dosta艂a Olfa, a tu filmik z zakupami ostatnich miesi臋cy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ma pokazac? Makowiec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zobaczycie ze poleci do stanow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
myslicie ze nati ja zaprosi? glupio by zrobila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja odnosze wrazenie ze Natalka ma z niej dobry ubaw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe sad taki pomysl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olfa nakupi艂a p艂aszczy a Non stop w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zakupy p艂aszczy by艂y tylko na potrzeby filmiku :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olfa calkiem ladna babka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahahja jaka艣 dziewczyna napisa艂a ma yt komentarz co z si艂owni膮, ile艣 tam osob polubi艂o a nasza elegantla nie raczy艂a odpowiedzie膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro sta膰 ja na breloki za prawie 1k to na te silke na pewno tez. Dra偶ni mnie ta dziewczyna wiec przesta艂am ja obserwowa膰, ale trzeba przyzna膰, ze na tle innych jutuberek wypada doskonale/perfekcyjnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 ju偶 pare dni temu pytal o si艂owni臋,to napisa艂a,odpowiadaj膮c , czy ""oglada jej snapy?"". Elegantka nawet na proste pytanie nie umie odpowiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 sama powiedzia艂a ze nie chodzi na si艂ownie bo le偶a艂a w 艂o偶ku chora prawie miesi膮c i ze za jaki艣 czas chce wr贸ci膰 do formy. By艂o to kilka tygodni temu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Skoro sta膰 ja na breloki za prawie 1k to na te silke na pewno tez. Dra偶ni mnie ta dziewczyna wiec przesta艂am ja obserwowa膰, ale trzeba przyzna膰, ze na tle innych jutuberek wypada doskonale/perfekcyjnie. x Zgadzam si臋. Wol臋 ju偶 j膮, ni偶 jakie艣 miot艂y z zaniedban膮 cer膮 i zapuszczonymi figurami i durnymi facetami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olfa nie idzie na sylwestra chyba jednak nie ma faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czemu Olfa znowu jest w tanich miejscach w Warszawie ? Czemu nie p贸jdzie do restauracji w hotelu bristol na 艣niadanie ? Tylko jakie艣 okropne wrapy je

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie, te偶 mnie to dziwi. Jedzenie w wi臋kszo艣ci knajp do jakich chodzi na 艣niadania jest... no, zjadliwe, ale w por贸wnaniu ze 艣wie偶膮 bagietk膮 z piekarni z jakim艣 dobrym serem/jajkami na mi臋kko/rzodkiewkami smakuje jak plastik. Sama niestety cz臋sto jem w takich miejscach jak Starbucks, ma艂e w艂oskie/hinduskie knajpki itp., bo rano przed wyj艣ciem na og贸艂 nie mam czasu nic przygotowywa膰, a do domu wracam dosy膰 p贸藕no i zawsze mnie wkurza 偶e nie sta膰 mnie na luksus porz膮dnego, 艣wie偶ego jedzenia. gdybym tak jak Olfa mog艂a spa膰 do po艂udnia, to na pewno bym tam nie chodzi艂a, um贸wmy si臋 偶e zrobienie sobie kanapki czy zblendowanie warzyw na zup臋 krem to nie jest nic praco- czy czasoch艂onnego, a smak jest bez por贸wnania lepszy... no w ka偶dym razie te偶 mnie dziwi 偶e nie ma dosy膰 tego kawiarnianego 偶arcia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To co je jest straszne. Cenowo dro偶ej nie wychodzi w super ekskluzywnych miejscach ni偶 to co ona wydaje na okropne jedzenie. To jej jedzenie nawet na zdj wyglada 艣rednio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dorcia k艂amie nie sp臋dza sylwestra przed tv ty艂k贸w restauracji z lobuzami jedz膮c kolejne tanie danie czyli sushi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dorcia, lobuzy, szuszolina i inne infantylne panienki maja zaklamanie czasoprzestrzeni i rzeczywistosci we krwi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najpierw m贸wi 偶e b臋dzie siedzie膰 przed tv bo nie b臋dzie 艣wi臋towa膰 tego samego co inni w tym samym czasie, ale chyba poczu艂a si臋 samotnie bo posz艂a do karoliny i jak wszyscy 艣wi臋towa艂a nowy rok. Co za zak艂amana istota.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 ona niby nie ogl膮da tv. Jej rozw贸j na tym nie ucierpia艂 ha ha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obejrza艂am jej nowy filmik o bi偶uterii, pytam serio, czy wam si臋 ta bi偶uteria podoba?? Przysi臋gam, 偶e za darmo bym jej nie chcia艂a, ju偶 nie wspominaj膮c o tym, 偶e kosztuje to kilka tysi臋cy z艂otych i nie jest nawet ze z艂ota ale z palladu, na kt贸re notabene mam uczulenie. Nie rozumiem fenomenu p艂acenia takich pieni臋dzy za tak膮 tandet臋, tylko dlatego 偶e to lui wit膮. Jakim trzeba by膰 pr贸偶nym i pustym, 偶eby goni膰 tak 艣lepo za markami, obwiesza膰 si臋 tym i czu膰 si臋 lepszym od innych bo ma si臋 co艣 markowego, 偶eby to jeszcze by艂 jaki艣 wysokiej jako艣ci metal szlachetny :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pr贸bowa艂am obejrze膰, ale jak zwykle nie daj臋 rady, mo偶e mi si臋 uda spojrze膰 na t膮 pani膮 jak przestanie tak nerwowo m贸wi膰. Chory na epilepsj臋 to by dosta艂 ataku od samego s艂uchania jej:O:O

Udost臋pnij ten post