Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hokos123

Jak to rozegrać z moją dziewczyną

Polecane posty

Gość Hokos123

Hej! Jestem z dziewczyną niecały rok i mam na początku stycznia rocznicę, ale nie wiem czy chce nawet rok rozpoczynać z nią... od samego początku nie wiem czy ją nawet kocham, a czasami się teraz tak czuje, że nawet jak jej nie będzie to i tak sobie poradzę i nic nie stracę, a też mogę zyskać więcej. Nie tęsknię za nią w ogóle, a jak jest możliwość, że mogę się zobaczyć z jakimś kumplem zamiast z nią w ciągu dnia to się cieszę, że na chwilę mogę od niej odsapnąć. Pytanie teraz kiedy ją rzucić... jeden dzień świąt spędziłem z jej rodziną, która ma fajną i nic do nich nie mam. Jednak jeżeli chodzi o moje szczęście to jest ono średnie co najwyżej,a przeważnie ostatnio słabe. Nie czuje się szczęśliwy. Przed świętami głupio było mi ją rzucić, a teraz przed nowym rokiem znów mam dylemat, ale jak nie przed nowym rokiem kiedy możemy oboje sobie poznać kogoś innego to kiedy? 3 stycznia z kolei mamy rocznicę jednego roku. Po rocznicy miesiąc później ma urodziny. W tym czasie jeszcze na 3 dni mam jechać do jej rodziny na 3 króli i mam niby tam siedzieć i udawać, że wszystko ok? Pomóżcie Proszę mi co mogę zrobić i dać mi motywację aby to zakończyć.

Gość Hrabia Valcutascu
poczekaj do szesciu kroli a wtedy Petru cygan powie ci co robic dalej

Gość gość
ja sie po 8 latach rozstawalam z exem przed nowym rokiem, tzn on oznajmil to smsem :D

Gość Hokos123
Co za cham, że postanowił to zakończyć w taki sposób! ;/ Co myślicie o mojej sytuacji? Ostatnio mi już na niej mniej zależy przez te jej wszystkie wybryki. Niestabilna emocjonalnie jest, a w dodatku mało kompromisowa. Czy jestem szczęśliwy z nią? Moim zdaniem niestety nie.

Gość gość
Skoro nie jestes szczesliwy to zakoncz ten zwiazek , im szybciej tym lepiej, lepiej na starym roku niz na nowym.. Trudno, poplaczecie sobie ale to minie..

Gość gość
ja kończe od razu,inaczej to męka,i oszustwo

Gość gość
i nie jedz do rodziny jej,powiedz ze masz grype zołądkową,i bądź chory nawet w sylwka,i ze chcesz być sam,moze się wstępnie domyśli,a potem spotkaj się i powiedz

Gość Hokos123
Do jej rodziny też nie chce jechać na 3 króli na parę dni ;/

Gość gość
Rozstan sie się z nią od razu. Nie czekaj do sylwka. Bo właśnie potem co chwile 'nie będzie okazji' i dobrego momentu. Świadomie mówisz ze nie jesteś z nią szczęśliwy. Zaoszczędz sobie i jej przedłużania tej sytuacji. Wiadomo że pewnie będzie płacz ale to minie. A lepiej teraz niż później bo z tego co mówisz jesteś bardzo świadomy uczuć w tym.związku i nie ma co czekać. Tylko musisz być konkretny i nie dawać jej zludnych nadziei ze może jeszcze się uda. Bądź szczery.

Gość Hokos123
Masakra, najgorsze jest to, że z minuty na minutę jest coraz ciężej to zakończyć. Nie wiem mam sobie przypomnieć te najgorsze momenty z naszego związku dlaczego chce go zakończyć przed rozmową z nią? ;)

Gość gość
Nie chodzi o wspominanie złych momentów aby mieć podstawkę do rozstania. Po prostu bądź z nią szczery i powiedz ze nic do niej nie czujesz i ze tez związek nie wygląda tak jak powinien..przynajmniej z Twojej strony. I nie jesteś w stanie jej nic zaoferować bo takie są twoje odczucia. Na pewno najgorsze będzie przeciąganie tej sytuacji. Tu sylwester. Tu rocznica potem urodziny...a potem będą wakacje i tak w kółko. Załatwię to od razu. A nóż się zdarzy ze w sylwka ona kogoś pozna i wcale nie będzie tak źle jak się wydaje.po prostu daj jej już wolna drogę bo tylko się męczysz. Jeśli nie ma uczuć po tym wspolnym roku i nie przepadasz nawet za tym aby z nia byc i spedzac czas, to nie widzę przyszłości w takim związku. Kobieta.

Gość gość
Hokos123 No teoretycznie przewalone, bo to świeta, to rocznice itd, ale człowieku jak jej nie kochasz i nie chcesz z nią byc, to zakończ to czym prędzej. Bo zawsze się coś znajdzie, potem walentynki, dzień kobiet, wielkanoc jakies tam imieninki w nieskończoność.

Gość gość
No właśnie o to chodzi. Nigdy nie będzie dobrego momentu na rozstanie. Im szybciej tym lepiej w tym wypadku.

Gość gość
Badz facetem. Po co to przeciagac..to tylko meka dla niej i dla Ciebie.

Gość gość
Zrób to jeszcze dzisiaj, dziewczyna bedzie mogla na spokojnie pobawić się w sylwestra juz z kimś innym :)

Gość gość
Jak ostatnio chciałem z nia zerwać to nie wiem czy to przez jej anemie czy co, ale zemdlala i musialem ja ogarniac. Manipulowala mnie czasami, że nie mogę jej rzucić przed nowym rokiem czy rocznicą jak klocilem się z nią na początku grudnia.

Gość gość
Ja zerwalem z byłą po roku i podobnie było. Takie numery odstawiała plus skrajne emocje i zachowanie jak typowy border... Po prostu powiedzialem jej na spokojnie, ze nie czuje juz tego, ze nie jestem szczesliwy i ona tez nie bedzie skoro sie od niej odsuwam itd. Plakala, grozila, ze sie zabije, ale tu musisz byc twardy, bo takie zagrywki i manipulacja. Aha i po rozstaniu nie siedz czesto sam, otocz sie ludzmi.

Gość gość
Jak najszybciej. Okolicznosci sa przeciwko tobie, te wszystkie swieta i rocznice, wiec dobrze nie bedzie, skupmy sie wiec na minimalizowaniu szkod. Im szybciej sie zacznie, tym szybciej sie skonczy, moze laska sie nieco otrzasnie do sylwestra i tragedii nie bedzie. Powodzenia.

Gość gość
Masakra... za 3h mam tą rozmowę z nią. Coraz bardziej czuję stres i jak ta rozmowa przebiegnie. Nie chcę, ale obawiam się, że mogę wymieknac. Nie mogę do tego jednak dopuscic!

Gość gość
Nie przeciagaj tego. To nie fair. Nie kochasz nie widzisz przyszlosci rozmowa i rozstanie. Nie patrz czy swieta nowy rok trzech kroli za chwile walentynki i zanim sie spostrzegniesz laska bedzie w ciazy.

Gość Hokos123
Fakt, nie chciałbym z taką dziewczyna miec dziecka, bo ona zachowuje się jak dziecko często. Co chwilę fochy.

Gość gość
Działaj konkretnie a jak pójdź ze miekniesz to pomysł sobie co czujesz i ze nic z tego nie będzie. Trzeba to uciąć i to szybko .daj znać po rozmowie.

Gość gość
**a jak poczujesz ze miekniesz *** pisze ze slownikiem

Gość wrednybabsztyl
Skończ z nią teraz .Szybciej znajdzie sobie lepszego od Ciebie.Bo potem będzie coraz gorzej wierz mi.

Gość Hokos123
Po rozmowie bylem juz po 19,ale musiałem isc na piwo z kolegami. Trudne to było, ale jakoś rozmowa poszła. Teraz mi godzine temu napisala że nienawidzi mnie z milosci i jak cos się stanie to moja wina. Na litość mnie bierze? Dzięki w ogóle ludzie za komentarze i wiem ze mogę na Was liczyć w tej trudnej chwili dla mnie przed nowym rokiem. Gadala mi tez dlaczego to robię przed nowym rokiem, a ja, ze każda okazja nie jest dobra. Rozstanie jest zawsze trudne dla każdego.

Gość gość
cienias jestes i tyle. x zaden facet nie pisze na babskim forum! cwaniaczek a nie wie co ma zrobic!

Gość gość
Oj tam chłopak się pogubił. Najważniejsze że załatwił sprawę.

Gość gość
W 4 oczy jej powiedz że najlepiej to zakończyć, wytłumacz jej powód/powody i życz jej jak najlepiej i tyle, i zrób to TERAZ, nie ciągnij tego, a kobiety to manipulantki więc nie daj się brać na te gierki

Gość Hokos123
Sprawa załatwiona na szczęście, a póki co nie mam jakiś chęci powrotu do niej ;p Gorzej jak będę miał chwilę słabości, ale nie ma sensu raczej jak w ostatnich tygodniach nasze spotkania traktowałem jakoby miało być jako jedne z ostatnich. Teraz tylko się szybko pozbierać i później z czasem poznać odpowiednią kobietę dla mnie ;)

Gość gość
Ile masz lat? I czy ona byłą gruba?