Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysiaxx

Awantura z powodu pierścionka

Polecane posty

Gość gość
Nie do konca za moją zgodą.Widzisz raptem od paru lat moi rodzice i rodzenstwo(zwłaszcza oni)dopuszczają moj ewentualny rozwod licząc że tymsamym zwiażę sie z kimś kogo oni nachetniej widzą na tym miejscu i kto o ti zabiega na co ja kompletnie sie nie godzę i nie mam ochoty.Nie raz wykrzyczałam im w twarz co o tym myślę ale to nic nue daje.Nikt sie z moim zdaniem nie liczy oni mają swoje plany s ja w nich brac udziału nie chcę!Nic mnie nie przekona .s

Gość gość
14.41 Weruś czy Madziuś,jest na swiecie tylko jedna taka osoba z ktorą chciałabym sie zestarzeć ale niestety rodzina tego nie akceptuje twierdzac że jako mezatka mam z nim na koncie niewiadomo jakie "swinstwa"jak to mama nazwała jednoczesnie myslac o tym zebym była z kims kogo oni sobie upatrzyli i kto upatrzył ich kompletnie nie biorąc mojego zdania pod uwage.Ten ktos liczy na moj rozwod i połaczenia obu rodzin co po moim trupie!z kolei brakiem rozwodu przekreślając sobie szanse na bycie z kimś kto jest jak moja druga połowa tylko ze jak o nim mowie tood razu be i zła matka bo mezatka itp ale jak oni chca mnie swatac z tamtym to juz ok i w porzo?.To już wolę sie meczyc ,a sumienie mam czyste .Nigdy nie zdradziłam Ten z ktorym nie chcę byc obrabia tyłek temu z ktorym ewentualnie mogłabym być po rozwodzie.To chore.Tu nie ma mądrego rozwiązania.Widzę jak go niszczą na wszelkie mozliwe sposoby .Rodzice nie lepsi bo umywają rece i wierzą w te brednie jednoczesnie aprobując ich wtracanie sie w moje życie.s