Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysiaxx

Awantura z powodu pierścionka

Polecane posty

Gość gość
09:59 I widzisz koleżanko. 'Bo ma co *****c' seks nie ma już tej wartości co kiedyś. Ona też ma co ******* działa to w dwie strony. Laska jest rozjechana, więc się nie dziw że chłop się denerwuje że laska ma wymagania z kosmosu.

Gość gość
No to szukaj dziewicy i odejdź. Jak nie szanujesz kobiety nie dziewicy to po co z nią jesteś, nie brzydzisz się z nią bzykać? Dla mnie taki facet to dno.

Gość gość
[10:09 Powodzenia w szukaniu frajera :) Moim zdaniem koleś jest szczery, a ja to cenie. Nie ma to jak siline niezależne kobiety które rozejdzie stado samców, a od tego jednego jedynego i tak będzie wymagane mieszkanie, samochód, wakacje 2 razy w roku. A bo jeśli nie to przecież jakas c**a z takiego, tak? Faceci są próżni na punkcie wielkości k****a, wy kobiety jesteście próżne na życie. Gardze wami

Gość gość
No i wyszło jaki z ciebie prostak i cham. Obyś był wyciśnięty jak cytryna przez jakaś dziewice, która po paru latach małżeństwa znajdzie sobie bogatszego kochanka i odejdzie zostawiając cię w skarpetkach. Takie prymitywy jak ty nie zasługują na miłość kobiety.

Gość gość
Czytam i nie wierzę :/ Przecież on ewidentnie powiedział, że jej nie kocha o traktuje ją jak typową zapchajdziurę! W takich sytuacjach wychodzą prawdziwe zamiary, bo zdenerwowany człowiek to szczery czlowiek :) Ja na miejscu autorki bym uciekała jak najszybciej, nie ma miłości, nie ma szacunku, nie ma zrozumienia. Przecież ona nie powiedziała mu wprost, że chce taki drogi pierścionek, wspomniala tylko o dawnej tradycji w ramach ciekawostki, a on urządził awanturę. To jest typ agresora i psychopaty, jeśli zostaniesz z nim w związku to twoje poczucie wartości spadnie do zera. Nawet jak cię będzie bił czy obrażał to będziesz mu dziękować bo przecież chce z tobą być, a ty jesteś taka "puszczalska" i "niedziewica". Uciekaj przed nim, bo na nic dobrego z jego strony liczyć nie możesz. Niech sobie szuka dziewicy hipokryta, bo sam nie jest prawiczkiem i on też nigdy się nie przyzna z iloma szlaufami się puszczał :)

Gość gość
Wiecie ci ti moze ja sie wypowiem,mnie tez nazwano od pazerbych kretynek jak distałam 1030.zł na wypłate i nie wiedziałam ci z resztą a wydatkow na ponad 2000..bo sypneły mi sie w jednym miesiącu dwa wesela roczek-jestem chrzestną,dwie wyprawki szkolne we wrzesniu i rachunki di zapłaty oraz rata kredytu i życie.Jak zrobiłam awanture to sie diwiedziałam ze mam +800 do koperty ale i tak ledwie zwiazałam koniec z koncem .Do kopert na sluby dałam po 500..chrzesniakowi ttriche mniej.Ledwie zrobiłam dzieciom wyprawki Na meza nie mam co liczyć.Druga sprawa też zostałam zwyztwana od latawic chić mam jednegio i tego samego meza od poczatku ktory był w ogole moim pierwszym powaznym facetem -pierwszym i jedynym w łozku.Zarywało i kochało sie we mnie kilku chłopakow(5) ale żadnego nie chciałam ,z żadnym nawet nie chodziłam.To jest podłe takie bezpodstawne wyzwiska .Chamstwo.Autorko nie wyobrazam sobie miec cos z tyloma facetami serio!!.To jest chore jak łatwo mozna kogos ocenic na podstawie chorych domysłów.s

Gość gość
Wiecie co to moze ja sie wypowiem,mnie tez nazwano od pazernych kretynek jak dostałam 1030.zł na wypłate i nie wiedziałam co z resztą a wydatkow na ponad 2000..bo sypneły mi sie w jednym miesiącu dwa wesela roczek-jestem chrzestną,dwie wyprawki szkolne we wrzesniu i rachunki do zapłaty oraz rata kredytu i życie.Jak zrobiłam awanture to sie dowiedziałam ze mam +800 do koperty ale i tak ledwie zwiazałam koniec z koncem .Do kopert na sluby dałam po 500..chrzesniakowi trohe mniej.Ledwie zrobiłam dzieciom wyprawki Na meza nie mam co liczyć.Druga sprawa też zostałam zwyzywana od latawic choć mam jednegio i tego samego meza od poczatku ktory był w ogole moim pierwszym powaznym facetem -pierwszym i jedynym w łozku.Zarywało i kochało sie we mnie kilku chłopakow(5) ale żadnego nie chciałam ,z żadnym nawet nie chodziłam.To jest podłe takie bezpodstawne wyzwiska .Chamstwo.Autorko nie wyobrazam sobie miec cos z tyloma facetami serio!!.To jest chore jak łatwo mozna kogos ocenic na podstawie chorych domysłów.s

Gość gość
Najlepsi sa ci "chlopcy" co od wybranek oczekuja dziewictwa. Chcesz miec dziewice to sam zachowaj czystosc cwaniaczku a potem sie wypowiadaj i oczekuj. "Te tanie"wypowiedzi co niektorych "moja miala 2" sa zenujace. O 2 to ci powiedziala palancie :)

Gość gość
A ja miałam jednego i tego samego nadal -ojca dwojki moich dzieci i żyję."!s

Gość gość
A co za różnica z iloma była przed nim? Może jej byli ją zdradzali, byli agresywni, obrażali ją i co? Miała zostać z takimi palantami, bo "im mniej penisów w pochwie tym lepiej"? Z takim myśleniem jedźcie do arabii saudyjskiej i tam szukajcie żony, chociaż nawet tam nawet kilkukrotna rozwódka spokojnie znajdzie męża i nikt jej nie wypomni "przebiegu". Takie jest życie, autorka powiedziała mu o sobie prawdę, otworzyła się przed nim, a on uderzył właśnie w ten czuły punkt. Mogła skłamać i pewnie nigdy by się nie dowiedział prawdy. Straszni z was idioci.

Gość gość
Sylwia wypad z tematu!!!!

Gość gość
Moj maz wie że byłam dziewicą ,mało tego nigdy go nie zdradziłam.Jest jedynym facetem z ktorym kiedykolwiek chodziłam,choć latało za mną wielu.To jest strasznie uciazliwe..takie spławianie .Nawet dzisiaj od ojca usłyszałam absurdalne zdanie na temat tych pseudo "pierwszych miłosci"absurdalne bo nigdy w szczeniecym wieku z żadnym nawet nie chodziłam a dwa ze nigdy bym za takiego nie wyszła!s

Gość gość
10 58 Wiesz co ?rzygam jak to czytam bo wg mnie to jawne łamanie przykazania"Nie cudzołoż"Albo jeden albo wcale!We mnie sie 5 kochało platonicznie ale ich spławiałam po kolei każdego bo brzydzi mnie coś takiego!Fuj.!!s

Gość gość
10:58 A gdyby się dowiedział to co wtedy? A gdyby się dowiedział dopiero po ślubie? A gdyby się dowiedział po ślubie i gdy na świecie byłyby dzieci? Puknij sie w łeb. Każdy ma prawo do świadomego wyboru. Zatajenie liczby partnerów przed ślubem powinno być karane.

Gość gość
Jak ja słysze od ojca (zatwardziałego zresztą katolika )ze zdarzają sie takie rzeczy ze ktos sie rozwodzi i bierze slub z kims ze szczenięcego wieku to mnie skreca!Nie wyobrażam sobie czegoś takiego!Nigdy bym nie wyszła za mąż za kogoś kto nawet nie jest w moim typie,zresztą mało powiedziane!s

Gość gość
Ja nie musiałam niczego zatajać przed slubem bo moj maż był moim pierwszym i tak jest do dziś Wie ze jest moim pierwszym..Oczywiscie o tych wszystkich ktorzy za mną latali wie bo zawsze mu wszystko mowie,uwazam ze szczerosć to podstawa,jestem wierna jak mało kto.!s

Gość gość
10.58 jak nazywam byłą przyjaciołkę czy paczkę chłopakow z ktorymi los mnie rozdzielił w wieku 12 lat na zawsze to znaczy ze z nimi spałam??z nią też??No przecież to jakiś absurd Obrażacie ludzi swoimi chorymi urojeniami i włażeniem bez pytania w cudze życie!s

Gość gość
I co masz z tej cnoty i wierności Sylwio? Mąż Cię napierdziela, bzyka inne, oszukuje i nigdy cię nie kochał. Chciał abyś usunęła wasze pierwsze dziecko, ożenił się z tobą tylko dlatego, że urodziłaś.

Gość gość
11:21 Mam wrażenie, że ci rzekomi "adoratorzy zakochani platonicznie" co za Tobą "latali" to byli pracownicy szpitala psychiatrycznego, którzy Cię gonili jak im uciekałaś...

Gość gość
Haha dobre;)

Gość gość
11.26 Uwierz mi że on odpowie kiedyś za to przed Bogiem a ja przynajmniej mam czyste sumienie .Na jego sumienie wpływu nie mam.Kazdy kiedyś stanie przed Bogiem i odpowie za swoje grzechy.Ja szanuję i cenię siebie za to jaka jestem .Żyje w zgodzie ze sobą swoimi zasadami i Bogiem.Gdyby nie on i moj ojciec to byłabym w zakonie bo brzydzi mnie ten świat .On też mnie brzydzi.s

Gość gość
11.29 daruj sobie te wyzwiska i obelgi.Wiele razy sie przeprowadzalismy,ja sama przeprowadzałam sie 3 razy w wielu miejscach pracy pracowałam i wszedzie znalazł sie jakis co nie dawał mi żyć.Najgorsi są tacy ze szczeniecych lat!To jest cholernie uciazliwe zwłaszcza teraz kiedy mam dom meza i dzieci .Wkurwiają mnie zwłaszcza ci ktorym nawet to nie przeszkadza i do ktorych nawet powiedziane wprost "Odpierdol sie "!nie wystarczy.Co mnie obchodzą jakies szczeniaki z podstawowki czy gowniarze majace w doopie to ze jestem zajeta.Nikt nie ma prawa robić ze mnie szmaty tylko dlatego ze go nie chciałam albo dlatego ze jestem wierna przykazaniom!Jak bede chciała z kins byc to najpierw wezme rozwod potem ślub a potem slub z kims kto bedzie mi odpowiadał a nie ktoś kto sie wpieprza nieproszony.s

Gość gość
To Twoja c**a i Twoja sprawa, nie mam ochoty już czytać Twoich wypocin, które nic nie wnoszą do tematu i tym bardziej nie pomagają autorce. A przykazanie "nie cudzołóż" bardziej jest skierowane ku zdradzie mażeńskiej, a nie samego seksu dwóch wolnych osób. Nawet w islamie kara śmierci jest tylko za zdradę żony/męża, a za seks panny i kawalera są lżejsze kary. To, że ty się męczysz z jednym frajerem nie znaczy, że każda kobieta ma być taka. Na początku związku zawsze jest fajnie i słodko, żeby dobrze poznać człowieka trzeba z nim trochę pożyć. To dobrze, że autorka teraz poznała się na tym idiocie, bo potem jest o wiele więcej zachodu z rozwodem. Mam nadzieję, że podejmie właściwą decyzję. A na wielką miłość nigdy nie jest za późno, mój dziadek (74 lata) dopiero teraz taką miłość znalazł :)

Gość Hayka
Autorko Nie przejmuj się komentarzami osób które Cię obrażają. Po pierwsze - to Twoja sprawa ilu partnerów seksualnych miałaś. To była przeszłość i jej się nie da zmienić. Po drugie - nie jesteś materialistą. Po trzecie - on po takim tekście tekście powinien przestać być Twoim chłopakiem. Pokazał kim jest, swoją prawdziwą twarz a przede wszystkim pokazał czym dla niego jest Wasz związek i co dla niego znaczysz. Pozdrawiam

Gość gość
Kiedyś oglądając jakiś program w TV z chłopakiem, też padło to hasło o trzykrotnośc***ensji. Wyśmialiśmy to wspólnie, bo jakbym miała dostać pierścionek za 20 tys. to bym go nie nosiła, a chłopa na suchej gałęzi bym powiesiła. Niemniej chłopak autroki przesadził. Z wypowiedzi wynika, że autorka jedynie zwróciła uwagę, że funkcjonuje gdzieś taki przelicznik, nie że ona żąda takiego pierścionka. No chyba, że nie mówi nam prawdy i zasugerowała facetowi, że też powinien 3 pensje wydać. Wtedy pewnie i miał rację facet. Mnie by się jednak kontrolka zapaliła, gdyby mój tak do mnie powiedział przy takiej sytuacji. To źle świadczy o facecie, cechuje go brak szacunku do autorki. do tego jest hipokrytą. Co do liczby partnerów - widziały gały co brały.

Gość gość
Po piersze to wyrażaj sie bo sobie nie życze wobec mnie okresleń tego typu.Jak byś przy mnie o mojej strefie intymnej wyraził sie w ten sposob to już masz w mordę."!Jesteś wulgarnyvi ordynarny.Nie nie moja sprawa tyko kwestia miraknosci sumienia i czystosci prowadzenia się.!Z mezem chodxiłam ponad 2 lata a dokł.2,7.m.Cnote trzyma sie dla meza a ja od poczatku wiedziałam ze bedzie moim mezem.Po co kobiety chodzą z kimś do łożka ?Od początku bylismy z sobą na powaznie i mowilismy i ślubieTo obrzydliwe.Jeden albo wcale a kazdy nastepny to codzołostwo i nie wazne czy przed slubem czy po.! Nie znoszę puszczalskich szmat.Po co to robią?W kosciele oktesla siecto jako "nierząd.".To ze ludzie są wolni to nie znaczy ze hulaj dusza piekła nie ma.Brzydzi mnie twoje rozumowanie.Zachowuje sie czystosc dla małzonka czyli zero tych rzeczy z kimkolwiekna pitem jest sie wierną przykazaniom i własnemu sumieniu Czego nie rozumiesz?s

Gość gość
Wpis był do 11.46.s

Gość gość
A skąd wiesz, że z poprzednimi facetami autorka nie była na poważnie? Też pewnie mówili o ślubie i przyszłości, coś razem planowali, ale nie wyszlo i co ona miała zrobić? Zabić się, bo jest już naznaczona penisem? ;) I powtórzę jeszcze raz: twoja c**a to twoja sprawa, prawdziwie wierzący czlowiek nie przechwala się swoją wiarą, bo wtedy robi to na pokaz. Dodam też, że jestem kobietą, a nie facetem :)

Gość gość
Wszyscy sie skupili praktycznie na tym ile autorka miala partnerów a nie na głownym problemie . Autorko on cię nie szanuje po jego słowach bym się nie odzywała i uciekła gdzie pieprz rośnie . Będzie ci to wypominał przy każej okazji.

Gość gość
11.52 nieprawda,to obrzydliwe i trzeba to powiedzieć wprost!To brak moralnosci i rozwiązłość.!Nie rozumiem jak można było robić "to"z tyloma??.Prostytutki moze i tak robią ale nie porządne dziewczyny.Po cholere pierscionek wsrtosci 3 wypłat???materializm w najgorszej postaci.Ja od mojego nie mam wcale piersvionka i żyję.Iswiadczył mi sie łancuszkiem na 17 te urodziny.s