SSmanka 0 Napisano Styczeń 22, 2017 Ja dziś cały dzień jadłam owsiankę gotowaną na wodzie z rodzynkami i bananem , do tego były dwa andruty, dodatkowy banan i 100 ml mleka migdałowego. potem były jeszcze gruszki z kompotu i kolacja o 17:00 - reszta owsianki :) W ogóle jakoś mnie na owsiankę wzięło i chyba jutro będzie powtórka. Mrrrrr :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakobina 4 Napisano Styczeń 22, 2017 Hej. Ja po moich wpadkach w weekend jakos zle sie czulam ciagle cos mi wypadali odpuscilam. Nie moglam sie zorganizować. Wiec nie waze sie. Jutro poniedzialek jak ja to mowie zaczynam od nowa. Jak z kazdym poniedziałkiem. Ciesze sie ze wam zeszlo. Za tydzien i ja sie pochwale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SSmanka Napisano Styczeń 22, 2017 Hej :) jakobina to dobry pomysł z tym zaczynaniem od początku co tydzień. W końcu zaczynanie jest zawsze najfajniejsze. Człowiek jakby omija ten cały żmudny środek i łatwiej dotrwać do happyendu ;) Ja nie wytrzymałam i po kąpieli jeszcze opędzlowałam puszkę kukurydzy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basii 0 Napisano Styczeń 22, 2017 Pola - super!!! Ja jutro tez się nie waże. A przynajmniej się nie pochwale wynikiem, bo dziś też nawaliłam na całego. Ale jutro nowy dzień, okazja do poprawy :-) Nie rezygnuje, walcze dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annafm 0 Napisano Styczeń 22, 2017 Witam wszystkich serdecznie. Ja zaczęłam walkę z wagą przy pomocy suplementu SLIM EXTREME z FM WORLD. Zapraszam do udziału w tym programie. Firma obiecuje brak efektu jojo. SLIM EXTREME wspomaga odchudzanie, zmniejszenie łaknienia zawiera glukomannan o wysokiej skuteczności redukcji masy ciała schudnij i zachowaj piękną skórę Dla osób potrzebujących wsparcia w racjonalnym odchudzaniu, pragnących uzyskać wymarzoną sylwetkę bez ciągłego uczucia głodu. http://annabadowska.pl/suplementy-nutricode-juz-w-sprzedazy/ Na moim blogu można zadać pytanie na czacie lub zamówić suplement z darmową przesyłką kurierską prosto od producenta. Sama zaczęłam używać SLIM EXTREME od 20 stycznia od wagi początkowej bardzo dużej. Kupiłam dietę na 4 miesiące i taki jest mój wstępny plan. Dodatkowo można pobrać darmową aplikację na Androida i mieć porady i wskazówki, jakie posiłki, jakie ćwiczenia. Można ten suplement mieć taniej po darmowej rejestracji na mojej stronie http://annabadowska.pl/kontakt/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 22, 2017 Gratulacje Pola, idziemy prawie łeb w łeb ;) U mnie dobrze, troszkę za mało wody ale jedzeniowo ok. Na obiad były mielone ziemniaki buraczki i surówka z czerwonej kapusty. Czyli właściwie normalny obiad :) i do tego w miłym towarzystwie bo wpadli znajomi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola39 0 Napisano Styczeń 22, 2017 Dziś miałam dzień próby... odwiedzili mnie znajomi... było ciacho i likierek... i wyobraźcie sobie, że przetrwałam...ciasta nie jadłam wypiłam tylko trochę %,ale ujęłam je w bilansie i wyszło mi 1480 kcal. Jeśli chodzi o aktywność to wieczorkiem byłam na dłuższym spacerze... jestem z siebie dumna:) Basii, Jakobina- super , że się nie poddajecie- walczymy dalej kobietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość kinia Napisano Styczeń 23, 2017 Hej po wazeniu moja waga stoi w miejscu dobrze ze nie poszla do gory bo tydzien mina prawie caly bez diety sle od dzisiaj wracam na donre tory i mam nadzieje ze uda mi sie wytrzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSmanka 0 Napisano Styczeń 23, 2017 U mnie od rana znów owsianka :) Marzę żeby na koniec miesiąca (a to już za 9 dni) zobaczyć jakieś 103,5 na wadze ale nawet jak zobaczę 103,9 to i tak będę zadowolona :) Chcę wolno schodzić aż osiągnę 68 kilo. Nie chcę szybko schudnąć i borykać się potem z obwisłą skórą. Liczę, że do końca roku osiągnę wymarzone 68 kilo, bo to nawet nie jest 3,5 kilo na miesiąc. Także działam, mam motywację i jakąś wewnętrzną pewność, że zgodnie z prawem statystyki.. teraz już będzie dobrze. Nie może się cały czas nie udawać. To by było wbrew wszelkim kosmicznym prawom. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Cześć dziewczyny U mnie lipa, dostałam okres i nie mogę przełykać tak boli mnie gardło :( Piękny start tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pppkkk 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Hej Dziewczyny :) można dołączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elka 42 Napisano Styczeń 23, 2017 Hej no to zaczynam dziś diete SB koleżanka na niej ładnie schudła ,więc mam nadzieję,że i mi się uda. Mam zaplanowanych 5 posiłków na dzis i postanowienie ,żeby niczym nie zgrzeszyć - twaróg z tuńczykiem, papryką czerwona i korniszonem -jogurt naturalny z orzechami włoskimi-3szt -pierś z indyka i surówka z kiszonej kapusty -serek wiejski z cynamonem -2 jajka na miekko z sałata lodową 14 dni szybko zleci i mam nadzieje zobaczyć po nich 6 z przodu moze byc 69,99999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakobina Napisano Styczeń 23, 2017 Witajcie kobitki. dziś nowy tydzień nowy dzień i nowy poniedziałek. Dość tych odstęp od zasad. dzis wracam do was!!! na wage nie wchodze boje się. wejde dopiero w niedziele. rano kawka i kilka herbatek teraz sniadanie - owsianka z rodzynkami i żurawiną. potem zupka jarzynowa. w zapasie mam tez banana i pomarancza tak na wszelki wypadek. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 23, 2017 hej.My na weekend wyjechaliśmy i powrót był wczoraj.Dietę trzymałam,wzięłam swój magiczny zeszyt ,a zamiast orbitreka ćwiczyłam z internetu i było ok ale wczoraj po powrocie był orbitrek o 22. Dzisiejsza waga pokazała 67,3kg czyli spadek jest. do 1 lutego raczej do 65 nie dojdę,ale może 65,9 pokaże waga. A dziś jestem już po kawie i śniadaniu 370kcal razem. Dziś też mnie czeka dzień zabiegany i muszę zaplanować coś do jedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 23, 2017 widze ze mobilizacja jest :) przez to bolace gardlo nie wchodzi mi picie wody, wiec jestem troche zla... natomiast czuje ze dzis moje ubrania pracowe jakies takie luzniejesze :D cos dobrego na pewno sie dzieje :) zycze Wam milego poniedzialku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elka 42 Napisano Styczeń 23, 2017 Fiale mi na bolace gardło pomaga imbir- plasterek swieżego biorę i ssię -działa antybakteryjnie i znieczulająco-polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Dzieki Elka :) na razie zuje gozdziki - maja podobne dzialanie. W domu wyprobuje imbir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabinka10 Napisano Styczeń 23, 2017 dzień dobry w nowym tygodniu, widzę że wszystkie nastawione na sukces oby się udało ja też mam cichą nadzieją ,że tym razem wygram Dziś 5 dzień diety Dukana, jest super czuję się na niej dobrze więc narazie nie przerywam. Rano kawka, na śniadanie omlet light, z mięsem z indyka nawet mojemu 2 latkowi smakował do tego herbatka owocowa, pozniej gotowana pierś z indyka napewno jeszcze jakaś kawka a na popołudnie jeszcze nie mam pomysłów. Trzymajcie się zaglądne wieczorem ,oby nas ta motywacja trzymała do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 23, 2017 to prawda imbir jest dobry,ja z kolei pije herbatę z imbirem,miodem i cytryną,i płuczę naparem z szałwii,piję również rumianek. preparaty do pryskania ze srebrem są też bardzo pomocne np Argentin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Fajnie ze duzo piszecie dziewczyny, to pomaga i motywuje. Dopijam moje pierwsze pol litra wody, ale ciezko mi dzis to idzie. Wypilam zielona herbatke, za pol godziny zjem drugie sniadanie, u mnie to zazwyczaj owoce badz ciastka zbozowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSmanka 0 Napisano Styczeń 23, 2017 jakobina nowy tydzień, nowa szansa na kolejny spadek wagi :) basii - alko to wielki przeciwnik diet właśnie dlatego że człowiek rozluźnia poślady i zapomina co sobie obiecał ;P znam z autopsji :D elka 42, sabinka10, Fiale, Pola39 i wszystkie dziewczyny.. oby ten tydzień przyniósł nam wszystkim duże spadki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elka 42 Napisano Styczeń 23, 2017 SSmanko dziękuje i Tobie równiez powodzonka Mi też nie idzie picie wody a na diecie wysokobiałkowej trzeba jej pic dużo-ustawiłam sobie alarm w telefonie i co godzine mi przypomina o wypiciu szklanki wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elcia44 Napisano Styczeń 23, 2017 Hej dziewczyny.. chyba bierze mnie jakies grypisko.. gardlo boli az nie chce sie jesc ,do zjedzenia sniadanka zmusilam sie .Nigdy nie jadlam sniadan za to wieczorkiem nadrabialam , wiec jak wprowadzilam sniadania nie ma odstepstw musi byc .O obiedzie jeszcze nie mysle ,w planach leczo warzywne ,szybko sie robi i sycace ale zobaczymy..ide sie kurowac.. milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSmanka 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Ja też muszę pić sporo, ale ja jestem na wysoko węglowodanowej z ziemniakami, ryżem i płatkami owsianymi itd.. dieta jest wegańska więc żadne ryby ani produkty odzwierzęce nie wchodzą w grę. No ale pić trzeba tak czy siak przynajmniej te 1,5 litra dziennie. Ja to wypijam głównie w formie wielkich herbat owocowych , bardzo lubię te malina z żurawiną od herbapolu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 23, 2017 to mamy szpital na forum :( ja staram sie pic 2.5 l, lubie wode generalnie. Dzisiaj sobie dolewam troche goracej i tak juz ponad litr poszlo jakos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakobina 4 Napisano Styczeń 23, 2017 no ja rano wypijam około 1 litra bo jedna kawa jedna herbatka na trawienie 1 herbatka teraz morwa biała wczesniej czystek no i 1 szklanka melisy i to wypijam od 6,30 d0 7.00 i jade do pracy taka opita. wszystkie napoje gorące albo ciepłe. wody czystej teraz nie pije bo jest za zimno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Jakobina kawka idzie Ci na minus, bo odwadnia. Trzeba wliczac wode i herbatki najlepiej w bilans dzienny. Co macie na obiad? U mnie powtorka z wczoraj, czyli mielone (robione z pomidorami zamiast bulki i mleka, polecam) ziemniaki i surowka z kapusty czerwonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSmanka 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Jeśli idzie o picie to u mnie kawy nie ma w ogóle. Lubię ale nie mogę. Jest woda, ale więcej jest owocowych herbatek oraz zioła. Np piję taką specjalną mieszankę o. Klimuszki żeby rozpuścić kamienie żółciowe :/ Niedobre to, ale będę pić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSmanka 0 Napisano Styczeń 23, 2017 A na obiad to mam resztę owsianki z rana i same ziemniaki :) Mężowi zrobiłam ziemniaki, pierś z kurczaka w panierce i mizerię, ale ja na razie bezmięsna i beznabiałowa, także można by rzec że żywię się "resztkami" ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basii 0 Napisano Styczeń 23, 2017 Dziewczyny, dziś jestem grzeczna :-) :-) :-) Trzymam się diety, choć mam ogromną ochotę na coś słodkiego. Na pierwszy obiad o 14 zjadłam ryż brązowy z sałatą i filetem z kurczaka, o 17 mam zupę krem z pomidorów. Zaraz mknę na rowerek wypocic się konkretnie. Bo pot to są łzy tłuszczu, tak sobie myślę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach