Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

natalrii

Wsp贸lne odchudzanie 2017 :)

Polecane posty

Go艣膰 elka 42
Ja wr贸ci艂am z kijk贸w, powiesi艂am pranie na sznurku , teraz 2 sniadanie bo burczy mi w brzuchu i biore sie za gotowanie zupy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elka 42
A ma moze kt贸ras sprawdzony spos贸b na dietetyczne racuchy - jutro by艂yby na obiad bo za mna chodz膮 hahhha

Udost臋pnij ten post

Meliskaaa jakie艣 2-3 lata temu posz艂am pierwszy raz na spinning i to by艂a najgorsza i najnudniejsza godzina w moim 偶yciu!!! Nie dawa艂am rady i modli艂am si臋 偶eby ju偶 sko艅czyli. Teraz nam贸wi艂a mnie kole偶anka i posz艂am tylko dlatego, 偶e m贸wi艂a 偶e b臋dzie fajnie a m膮dra dziewczyna jest wi臋c m贸wi臋 id臋!!!! I mnie to wci膮gn臋艂o....zaj臋cia mega fajne, instruktor prowadzi w rytmie latino, disco polo i w og贸le zach臋ca i pokazuje jak 膰wiczy膰 偶eby wr贸ci膰 nast臋pnego dnia na zaj臋cia a nie zdycha膰. Tak wi臋c polecam spinning ale z odpowiednim instruktorem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Meliskaaa
Witaj Katka.Ja w zesz艂ym roku zaczyna艂am z Twoja obecna wagaTeraz mam ok 83.Mimo ze to du偶o czuje si臋 o wiele lepiej zw艂aszcza ze d艂ugo wa偶y艂am du偶o wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Elka ja kiedys zrobilam racuchy z maki owsianej z jablkami piecze sie na suchej patelni ..ja zjadlam ale .pupy nie urywalo )))( u nas tak sie mowi jak cos nie smakuje ale jest zjedliwe )moj maz i synek nie chcieli jesc po sprobowaniu )) przepis byl z netu..ja dodalam zurawine suszona i polalam jogurtem naturalnym ..jalbys cos lepszego znalazla to daj znac ja chetnie wyprobuje ))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elka 42
Elcia szukam ca艂y dzie艅 -cos tam znalaz艂am ale dam przepis jak jutro wypr贸buje i stwierdze ze s膮 zjadliwe. Jak mnie nie bedzie na forum to znaczy ,偶e sie otru艂am hahhha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰myszka
Ja ju偶 po basenie... pogoda pi臋kna ,nie chce si臋 wraca膰 do domu.Na obiad zjad艂am 3 jajka sma偶one i du偶o sur贸wki z kapusty.Mo偶e jeszcze wybior臋 si臋 na spacer...

Udost臋pnij ten post

-----------------------------01.03 - Lato za pasem 164cm(84,5) cel 58kg Marina76 (82.0) cel 60kg Ardo 73cm (63.1)cel 57kg Baaaasia 180cm (83.5)cel? Basii 165cm (65)ce l? Czanka 165cm (69.5)cel? Edziaaaaaa Elcia44 172cm(120,10)cel 79 kg Elfka86 165cm (89)cel 65kg Elka42 170cm (73.6)cel 65kg Fiale 177cm (77.9)cel 65kg Goscmyszka 173cm (107.9)cel 72kg Gosckinia 160 cm(83)cel? Jakobina 169cm (100.5)cel 65kg KKKaczucha 158cm(59)cel 52kg Ma艂a88x 155cm(90kg)cel? Meliskaaa 164cm (94.6)cel? Misialina55 172cm (60)cel? Parasole 173cm (77.4)cel? Pola39 Pppkkk 178cm (85)cel? Sabinka10 Ssmanka 175cm (105)-cel 68kg ZielonaPap89 163cm (71.4)cel-55kg

Udost臋pnij ten post

dziewczyny co powiecie na taka tabelke??mysle zze jak bedziemy pisac wage jaka juz osiagnelysmy blisko nicku ...a od czego startowalysmy ponizej bedzie przejrzysciej. bo jest nas duzo co cieszy)))ale jak chcecie .. wstecz tez mozna spojrzec bo tabelka jest... piszcie co myslicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lato za pasem
elcia bardzo dobra tabelka :) a ja posprz膮ta艂am sypialni臋, nawet wystr贸j zmieni艂am na wiosenny ju偶 i od razu przyjemniej si臋 zrobi艂o...o i dzieci wr贸ci艂y....na obiad mia艂am ziemniaczki, buraki i schabowe ...na razie tyle, zabieram si臋 teraz za dzieci....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰czrna
Witam . U mnie jest ok , daje rad臋 , nie przekraczam 1400 kal. rowerek te偶 regularnie, widz臋 ze waga wolno spada ale oficjalne wa偶enie w poniedzia艂ek czyli po tygodniu. Jakobina nie wiem jak twoja ale moja waga przy pierwszym stani臋ciu na ni膮 pokazuje ostatni wynik , dopiero drugi , trzeci jest dzisiejszy , mo偶e i u Ciebie jest podobnie . Parasole gratulacje i zdr贸wka 偶ycz臋. Elka 42 zastanawiam si臋 co to za dieta SB musz臋 sprawdzi膰 w necie 偶ycz臋 powodzenia. Witaj Katka , ja tu jestem niechlubna rekordzistk膮 129.40 mia艂am 13.02 i mam nadziej臋 偶e w tej grupie mi si臋 uda , nie wyznaczam sobie dok艂adnego celu ,bo z ka偶dego ubytku b臋d臋 zadowolona, ja te偶 nie wiele sie ruszam jedyne co robi臋 regularnie to je偶d偶臋 na rowerku stacjonarnym oko艂o 20 min dziennie , na tyle mnie na razie sta膰, zach臋cam Ci臋 do powolnego wprowadzania zaj臋膰 ruchowych , chodzi o to aby艣 si臋 nie zniech臋ci艂a , 偶ycz臋 powodzenia wczoraj zjad艂am 3 jajka usma偶one na 1/2 艂y偶eczki oleju kokosowego ze szczypiorkiem , 3 kromki pieczywa chrupkiego, herbata z cytryn膮. -- 1 pomarancza herbata owocowa --3 klopsiki duszone z warzywami , sur贸wka z pekinskiej marchwi, pora z olejem lnianym , 1 艣redni ziemniak. --1/2 grahamki z serkiem ziarnistym 2 艂y偶ki -- 1 grahamka ze schabem pieczonym 3 cienkie plasterki , og贸rek kiszony 艂膮cznie 1350 kal Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka1226
Hej dziewczyny, wa偶臋 61 kg ( wa偶enie co sobote ), kolejny pomiar i waga pojutrze. Chcia艂abym doj艣c do mojej poprzedniej wagi 50 kg i mam nadziej臋 ze uda mi si臋zbli偶yc do teg na wiosn臋. Zacz臋艂am je艣c zdrowo , odstawi艂am s艂odycze, fast foody, piwo, pepsi, wi臋cej jem warzyw i pije wod臋. Aktywno艣膰 fizyczna to 4 razy w tyg fitness. Zobaczymy co dalej. Chcia艂abym tu z Wami codzie艅 motywwa膰 sie wzajemnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elka 42
Elcia podoba mi sie ta tabelka-czyli 1 marca podajemy wszystkie wag臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elka 42
Aga witaj

Udost臋pnij ten post

Elka no ja tak pomyslalam zeby pisac co miesiac lub 2 tygodnie bo to juz widac taka spadajaca wage )) a tydzien to malo i nieraz w gore idzie lub stoi w miejscu a na to patrzac nie motywuje..to byla tylko moja propozycja ...aa i mam prosbe te dziewczyny ktore nie maja swoich wag itd.. niech dopisza jesli chca .. bo zmuszac nie bedziemy)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ardo
Hej dziewczyny pomys艂 z tabelka fajny 1 marca podam wag臋 . Dzi艣 z aktywno艣ci fizycznej tylko spacer. Pi臋knie jest wr臋cz wiosennie . Id臋 zaraz si臋 k膮pa膰 i wklepywac balsam bo po ci膮偶y to niestety brzuch zflaczaly. Odzywa膰 si臋 dziewczyny wieczorami bo wtedy najgorzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ardo
Aha ja te偶 polecam spinning dla mnie super sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edziaaaaaaaa
Hej dziewczyny, wczoraj by艂am se w si艂owni na 4h, wow ale by艂am wypompowana :D ale podoba艂o mi si臋 Zastanawiam si臋 nad wykupieniem karnetu na miesi膮c, co my艣licie? Na si艂ce zawsze lepiej si臋 膰wiczy ni偶 w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edziaaaaaaaa
Aha i jak by艂am na si艂owni to si臋 zwa偶y艂am wreszcie (nie mam wagi w domu) i wa偶臋 53 kg. Chyba wa偶臋 z was najmniej, ale to dlatego, 偶e nestem strasznie niska (152 cm), karze艂ek jestem :) Wi臋c tym bradziej mi zale偶y na tym, 偶eby nie by膰 tym hmm grubym karze艂kiem, tylko szczup艂膮 Calineczk膮 :) A m贸j cel to ok. 45 kg. Nie wiem dok艂adnie, chodzi mi tylko o to, 偶eby schudn膮膰 z tych ud i ramion, bo cholerka wszystko mi w ko艅czyny idzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edziaaaaaaaa
Wyslalo sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edziaaaaaaaa
Dobra no to jeszcze raz: Mam 152 cm waze 53 kg i che wazyc 45kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakobina
Hej tabelka spoko niech czeka do 1 marca. Kasia zastanawiam si臋 nad tymi twoimi tabletkami ile kosztowa艂y jak d艂ugo masz je je艣膰. U mnie dzie艅 na 2200kcal no i tak w ko艂o jeden dzie艅 do przodu jeden do ty艂u. A na wag臋 to wchodz臋 po 10 razy i pod uwag臋 bior臋 wynik najcz臋艣ciej si臋 powtarzajacy. Witaj nowa Kasiu. Mamy podobna wag臋.

Udost臋pnij ten post

u nas ceny warzyw w koncu spadaja , baklazan kosztuje o polowe mniej niz tydzien temu ..wiec kupilam i zrobie jutro na obiadek ..)) mniam bardzo lubie ..)) ...kiedys uwielbialam kalafior ale od 2 dni juz nie ... kupilam, ugotowalam i z kawalkiem piersi z kurczaczka mialam zjesc na obiad.. obiad skonczyl sie na piersi z kurczaka bo kalafior nie nadalawl sie do jedzenia .. byl gorzkawy ... pomyslalam ze jak zrobie kotleciki to goryczka zniknie .. dodalam tez natke piertuszki nawet sporo ( tez ja lubie).. a skonczylo sie na tym ze wyladowaly w smieciach ..wszyscy czuli nadal gorzkawy smak .((( duzo warzyw ma inny smak ,bedac dzieckiem pamietams lodycz marchwi .. a teraz ? obojetnie jakie kupie , nie maja tego smaku ..pomidory ? obecnie to koszmar ..a moze mi juz sie samak tak zmienil???...nie pale , nie jem slodyczy )) to kubki smakowe sie zbuntowaly?? )))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sabinka10
Oj dziewczeta jaka ja glupis jestem diete to trzymam tak do 15 bo popoludniami jest kleska, czuje ze mi waga wzrosla ale nawet sie nie wazr bo sie boje. Wczoraj jak zalozylam dzinsy i zobacxylam jak mi sadlo wsi to sie przerazilam, A na dokladke na ur mama mi sprezentowala spodnice w roz 42 i jest mala, niby sie zapne ale oddechu nie zlapie ani sie ruszac nie da, Masakra pptrzebuje porzadnego kopa w d....臋, Dziewczyny pomizcie, wy sobie tak ladnie radzicie wiosna sie zbliza wielkimi krokami a ja nadal wygladam jak monser, Sorki ze wam tak smece ale musze sie komus wygadac, a nie chce jeczec mezowi no po co ma eiedziec ze sobie nie radze sama ze sob膮. Poprosze o wpisanie do tabelki moze mnie to jakos zdyscyplinuje Wzrost155cm, waga poczatkowa 78kg, cel 55kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elfka86
Hej, rowniez podam swoja wage 1 marca:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elfka86
Hej ,rowiez podam swoja wage 1 marca:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka1226
To ja takze podam wag臋 1 marca, ja ju偶 w 艂贸偶eczku, wtedy mnie nie kusi jedzenie. Jestem ciekawa mierzenia ,w sobot臋 sprawdz臋 czy wymiary po tygodniu zmieni艂y

Udost臋pnij ten post

A ja do tych moich 2200 dodalam jeszcze koktajl z twarogu i mleka. Mi tez dieta wuchodzi najlepiej do 16.00 a potem no coz kiepsko.

Udost臋pnij ten post