Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscmela

Objawy ciąży i test przed spodziewana miesiączka

Polecane posty

Gość goscmela

Cześć kobietki. Jakie miałyście objawy ciazy na samiutkim początku zanim test pokazał dwie kreski? Wspolzylam z partnerem dzień przed okupacją i w owulacje to będzie 21.12. Od tyg boli mnie podbrzusze , często korzystam z toalety , bóle mnie piersi oraz czuję mrowienie piersi. Okres powinnam dostać 4 stycznia. Czy test mógłby wykryć ciąże ? Jak to było u Was ?

Gość gość
jezeli wspolzylas dzien przed okupacja to na pewno twoje dziecko jest juz bardzo stare hahahahahaahahha

Gość gośćmelaa
Hahaha

Gość gośćmelaa
No rzeczywiście

Gość gość
Czułam się normalnie ,tak jakbym miała dostać okres ;-) czyli jak zwykle bolało mnie podbrzusze,piersi były bolesne i powiększone, dodatkowo pojawiło się trochę krwi po stosunku. Byłam pewna,że to zaczynająca się @ a tymczasem było to krwawienie implantacyjne.

Gość gość
Ciekawe czy test wykaże na przykład ciążę tydzień po zapłodnieniu? Na pewno chcesz zrobić bo nie wiesz czy pić tego szampana w Sylwestra czy nie? :)

Gość gośćmelaa
Po prostu chciałabym już wiedzieć

Gość gość
Kilka dni przed okresem czułam mrowienie w piersiach. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło I to dało mi do myślenia , ale czekałam na okres . Gdy się nie pojawił zrobiłam test i wyszły dwie kreski , druga jasniutka ale była

Gość gość
Częste chodzenie do toalety , nawet w nocy. W dniu spodziewanej @ dużo białego śluzu. Test po tyg od spodz @ i wyszły 2 kreski

Gość gość
ja zrobiłam jakies 3 dni przed okresem test i był widoczny cień drugiej kreski. Ból piersi jak przed okresem tylko mocniejszy i wcześniej. Obecnie 10 tydzień