Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Te zaręczyny chyba usunęła.

Gość gość
Chyba bym takiego z domu pogonila mopem! Jak zaufac takiemu? Ty spisz a on szuka sobie kobiet. Jak mozna tak żyć?

Gość gość
Dom z councilu mozesz wykupic bardzo tanio,jak nie wiesz to sama nie pierdziel glupot.

Gość gość
Trzeba by jej to wkleic pod filmem i zapytac czy wie.Ja mam bloka.

Gość gość
Oj tam ,oj tam Candy wyszla z zlozenia te to nie mydło i sie nie wymydli:-D A dziś piąteczek ,weekendzik sie zaczyna.Ciekawe gdzie lalunia ruszy .

Gość gość
napisał tam "Chcę się umówić z dziewczyną w wieku 18-35 lat", jest też wersja angielska :D

Gość gość
dlaczego nie z 37 letnią? :(

Gość gość
18.14 Pod filmem nie bo YouTube się przyyebie ze reklamę badoo daje bez pozwolenia.

Gość gość
Też szukałam tych zareczyn i.nie mogę znaleźć . To na pewno przy końcu filmiku było, tylko to przed świętami jeszcze było, czy już po, bo nie pamietam. Ale najpewniej już usunęła. Rany ale siara z tym Badoo!!!!

Gość gość
o! Czyli jednak jest filmik? :)

Gość gość
Noo jest jest znalazłam napisz wrażenia po obejrzeniu 4 zaręczyn. On to pod YouTube zrobił.

Gość gość
Dziewczyny niech ktoras napisze do niego i sie z nim umowi;-) Ciekawe czy by odpisał i co by odpisał

Gość gość
Jej zachowanie masakra, ona wiecznie go poniza i wyśmiewa

Gość gość
18.32 No jak juz tu napisałaś żeby ktoś napisał to candy juz wie dałaś plamę teraz

Gość gość
18:34 No dokladnie...zawalilas bo juz zakladalam profil

Gość gość
A ty myslisz ze tylko jedna panna do niego pisze?

Gość gość
A ty myslisz ze tylko jedna panna do niego pisze?:-Dpewnie za to bodo to i tak dziś w łeb dostanie.On to taki ze znosi wszystko jak baran a i tak na boku swoje robi.w mysl zasady "popier..li stara popier..li i w koncu sie zamknie;-) Pozatym to Candy teraz mu palec w doopie prosto trzyma bo kto zaplaci za zabiegi?no kto

Gość gość
Teraz do żadnej nie odpisze nowej przeciez. .Bo ona mu powie ze juz tu zapodane ze będą laski pisać wiec on się wyłączy z tamtąd na jakiś czas żeby nie wpaść jak sliwka w kompot.

Gość gość
Dokładnie brandy kasę potrzebuje wiec jej nic nie ruszy a zabroni mu odpowiAdam żeby screenów nikt ie zapodowal a jak odpisze to pwie TO CELOWO BYŁO POD KAFE ona wszystko zawsze wytlumaczy tak aby ona była ta która wie najlepiej

Gość gość
Która z was chętna na takiego faceta? 4 pierścionki ha Pierscionkow to można się z dumą dorobić na rocznicę ślubu itp 29 lat myślałam że facet w tym wieku już nie ma gowna w głowie, chyba się pomylilam

Gość gość
Wiecie co ,nawet nie chce sobie wyobrażać ile on tych lewych miał. Na samą myśl mam obrzydzenie. :(

Gość gość
Candy juz spakowana do pl?a zglosilas ze wyjeżdżasz wzięłas urlop? ? Korzystając z benefitow musisz to zgłosić

Gość gość
up bo sie zawiesilo :-)

Gość gość
o matko, właśnie zobaczyłam te całe zaręczyny...ja rozumiem ,że oa może być nim w jakiś aspektach rozczarowana,ale mogła choć trochę entuzjazmu wykazać... Fabio trudny czas , nadchodzi .. Candy zaraz będzie dzwonić :D

Gość gość
założyła któraś konto?

Gość gość
Ona jest dretwa z kijem w doopie gdzie tam entuzjazm :( Nie nikt nie założył bo ona mu i tak zabroni odp juz napewno wie bo tu się wsypała koleżanka. Z resztą tu jest ciągle jakaś jej przyjaciółka i kontrolę jakości przeprowadzić przychodzi :)

Gość gość
ja myślę, że ona sama wszystko monitoruje na bieżąco :)

Gość gość
20.36 Bardzo możliwe bo ostatnio pisał tu ktoś późno w nocy ze jesteśmy poyebane a później u niej widziałam ze odpisuje na kanale na komentarze w tym samym czasie. I tak pomyślałam że to ona sama tu była. A tak w ogóle to wszystko w sobie zmienia pod nas ,bo to co tutaj się pisze to wiecie hahaah ona zaraz NAPRAWE PRUCHNIAWKI PRZEPROWADZA . Nawet już nie jest blondynka ciool z tym ze rozowa heheh ale czyta czyta :)