Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Łapki zablokowała juz haha po co pokazuje coś ci ludzi nie interesuje to ja nie ogarniam. Sama mówi NAPEWNO LUDZIE BĘDĄ PRZECIWNI BLA BLA BLA. i zapodaje zwiastuny itp byle kasę nabijać a ludzie mam w doopie jej botoks

Gość gość
Ona zarabia na tym youtubie? W ogóle to czym zajmuje się Fabian?

Gość gość
Nie sądzę aby zarabiala. To raczej jej pomysł na nudne życie i podreperowanie swojego ego. I to tyle. Jej były podobno maluje pomieszczenia.

Gość gość
To akurat dobrze że sobie zrobiła ten botoks, bo była już tak pomarszczona, że pożal się Boże

Gość gość
Prawda. Pawian funduje jej te zabiegi bo już mu przy niej nie staje. Mają z tego obopolna korzyść.

Gość gość
Ale ona nadal ma pomarszczona czoło wróciła do domu siedzi na łóżku i nawija i z daleka widać te zmarchy. Ja nie widzę żadnej różnicy. A jak nagrywać chce filmy z bliska to niech te ochydne zęby naprawi bo matko swieta gada w tym gabinecie i ta zgnilizne wystawia!

Gość gość
Botoks!!! Hejo hejo rybki. Nie wyspala sie. Bez makijazu jest, ma tylko delikatnie rzese. Zabiera nas na zabieg. Stresa ma. Do aszton jedzie. Cmok. Smark. Cmok. Nagrywac bedzie bo pani wioletka sie zgodzila. Cmok. Ciecie. Katar lapie. Smark. Serum ma dzis uzyte. Smark. Ze sanktulary. Antilrinkel aktiwejszon. Kulstik ma. Smark. Smark. Smark. Kolor jej sie wyplukuje. Czkniecie. Smaaaark. Do toalety musi. Trzymajcie za nia kciuki. Jest na miejscu w gaa-bii-neee-ciee! Certyfikaty pani ktora bedzie ja dziabac. (Kendi na kozetce ... Wioletka mowi jej ze za dlugo ze zmarszczkami czekala ;)) ..... Kendi poleca. Juz po zabiegu. Do Stoku pojechala (a gdziezby indziej?) ... Do poterisa zaszla, palecia w lorealu! Gabeczke wziela i paletke (a jak ;)). W szafie kolekszjon teraz jest. Woljumaks. (Pokazuje wszystkie szafy po kolei, ekscytujace, lepsze niz pokazywanie gotowania zeberek ;)). Cmok. (Nuda). (Nagrywa z domu). Efekt bedzie po kilku dniach. Ma chorobe lokomocyjna. Zakupila pare pierdulek. Nie bedzie wloga podpinac. Cmok. Super zabieg. Wszystko przeszlo prawidlowo. Woreczek dostala. (Do czola sobie przyklada). Fajny jest dzwiek przebijania sie przez skore. Rzuca sie na pierwsze skrzypce ;). goraco poleca sam zabieg. Jak macie pieniazki. To pomaga w zwalczaniu swoich slabosci (huh?) :) cmok. Ona sobie polezy na wyrku. Nie wychodza bo nie moze pic alkoholu wiec sila rzeczy jaki sens jest wychodzic ;) bo nawet drinka wypic nie moze. Ani piwka. Cmok. Smark. Bajooo

Gość gość
Matko jak się zmartwiłam tym opowiadaniem, bo jeszcze filmiku nie ogladałam. Brandy nie może drinkować? :( Bankowo żałuje teraz zabiegu. Brandy - trzymaj się!

Gość gość
No wlasnie biedna Brandy przy weekendzie bez %%% jak zyc??? Brandy jestesmy z Toba!

Gość gość
Poszlabym obejrzeć efekt ale się boję

Gość gość
Jak długo nie może %%%%? Bo tak na Walentynki bez, to będzie raczej ciężko.

Gość gość
Ale ze Brandy bez Brady???!!!to moze chociaz piwko bezalkoholowe???!!!

Gość gość
A nie, to tylko 24h po zabiegu nie może, potem może spokojnie chlać dalej.

Gość gość
Ona niby mieszka w Anglii i w ogóle, ale jej angielski woła o pomstę do nieba. Ja lepiej od niej mówię po angielsku mimo, iż mam niewielki kontakt z tym językiem, tyle co pooglądam anglojęzycznych youtuberów.

Gość gość
Toć mowila ze bruzdy wargowo nosowe bedzie w Pl wypychac kwasem:-) efekt botoksu bedzie najlepiej widac po 3 dniach wiec czolo jej troche do reszty nie bedzie pasowalo ;-)co jak co ale mnie strasznie razily te jej wydziarane rece...jak z kryminalu

Gość gość
Dobrze,ze zdecydowala sie na wypelnienie,szkoda tylko,ze jak juz raz sie zacznie,to pozniej trzeba poiwtarzac....pisala,ze USTA sobie powiekszy!wiedzialam!

Gość gość
o jenyyyyyyyyyyyyyy!! Nie rób mi tego przed snem!!!!!!!!! To ja tobie też zrobię :) chyba nasza Brandy jednak ładniejsza, ale widać obie mają parcie na szkoło aż boli :D https://www.youtube.com/watch?v=yS9UfzH_m8Y Dobranoc hahahahaha

Gość gość
Wioletka to bedzie gara botoksu i wiadra wypelniaczy w tym przypadku potrzebowac, a Kendi wiecej kasy z kieszeni podatnikow....

Gość gość
Brandy się źle czuła bo biedna nie może się nachlac hahahaah. A jak podkreślała ze autem jechała NIE AUTOBUSEM AUUUTEM hahahaha czyta kafe czyta hahahaha

Gość gość
01.36 Chryste panie .. co to jest plus size? Chyba mega odzutowiec. O jezu i kolejny film bikini no nieeee bleee.

Gość gość
1.12 Bo jej tatuaże są. Chamsko zrobione, wielkie nie eleganckie takie mało skromne. Ich styl jest brzydki, tzn te litery jakby były ładniej napisane w innym miejscu i mniejsze ach. ... A to jak u patoli z kryminału na pół ręki krzywe i juz wyplowiale bo tusz przez solarium wyblakł. Szusz nie lubię ale jej tatuaże na ręce czy obojczyku są ładne, małe i ładnie napisane.

Gość gość
taa a na stopie ma wielkiego kolorowego słonia, taki tam delikatny tatuaż..

Gość gość
Siedzę i się zastanawiam co taka kobieta ma w głowie. I chociażbym siedziała przez resztę mojego życia to nie ogarnę. Brakuje słów. Jak można nie mieć w ogóle samokrytyki? Jak można tak żyć? Przez całe życie nie będę miała tyle paletek co ta Pani (i nie, to nie z braku funduszy). Spalanie się na solarium i słynne dzióbki od kilku ładnych lat są niemodne (na szczęście). Nie oceniam pochopnie, naprawdę próbowałam kilkanaście już razy ją obejrzeć, ale zawsze po minucie mam już dość. Ile razy w tygodniu można nagrywać "haul"? Masakra. Nie wiem co wierne widzki w niej widzą albo może ja jestem jakaś ograniczona. Nie mogę patrzeć. Nie bardzo też jestem w stanie ogarnąć partnera, bo nie wiem już kim on tak naprawdę jest, nawet przeszło mi przez myśl określenie sponsor. Taki typowy, beznadziejny koleś z siłki. Nie rozumiem jak on może sobie tak pozwalać? Za jaką cenę? Ludzie opamiętajcie się.

Gość gość
Sama sie podziwiam ze ogladam ja zawsze do konca

Gość gość
Cycki sa, botoz jest, zaraz pewnie usta ale w gebie gnoj! Co za wstyd!! Wielka dama z czarnymi zepsutymi zebami fuj! Wies tanczy i spiewa!!!

Gość gość
Dokładnie dame rżnie w c***j a zęby gnoj bleeee

Gość gość
Królowa dziabnieta jak nic w filmie avon

Gość gość
Mnie to sie wydaje ze krolowa rzadko kiedy dziebnieta nie jest....zatem w filmie o Avon pewnie tez, zatem masz racje