Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci z Aspergerem i ADHD powinny chodzić do szkół specjalnych a nie zaśmiecać

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - WNIOSKUJĄC Z TWOJEGO SŁOWNICTWA I POZIOMU DYSKUSJI - jasne jest dlaczego urodziłaś i wychowałaś przygłupa. Nic nie bierze sę z niczego (chociaż...)

Gość gość
gość dziś - tobie też karma wraca? A do północy jeszcze tyle czasu.... Pewnie chodzisz do kościoła? I jak sie ma ta twoja "karma" z twoją wiarą? He???

Gość gość
dziś - mniej niz zero, oto czym jestes, i kończe dyskusję bo jak się to mówi, z idiotami się nie dyskutuje, bo najpierw cię sprowadza do własnego poziomu a potem pokonają doświadczeniem. A reszcie zyczę pomyślnosci na nowy Rok i niedenerwowania się forumowymi zerami. :)

Gość gość
Ostatnio słyszałam wypowiedz jednego z psychiatrów dziecięcych, który stwierdził, że gdyby przebadano wszystkie zdrowe dzieci w wieku szkolnym, to okazałoby się, że 1/3 z nich ma upośledzenie w stopniu lekkim. Były już prowadzone badania przesiewowe i niestety taka jest prawda. Tak więc, już wiadomo skąd tyle rzekomo zdrowych matek ma tak niski poziom inteligencji;-) Także nie ekscytujcie się tak mądrością swoich dzieci, bo tak naprawdę 1/3 z nich to jak mawiacie przygłupy.

Gość gość
Tak czytam i oczom nie wierze. Mam syna z autyzmem. Patrze na te określenia jak pomiot, s****wo itp i widze take mamusie 3 rzeszy. Mnie matka nauczyla kultury i wyzywac nie bede. Do mamy z 19:55 :nie placz bo z chamstwem spotkasz sie jeszcze nie raz. Smiac mi sie chce z tego ze te słowa o pomiotach itp padaja na tym samym forum na ktorym jak padnie haslo down to wszyscy krzycza nie usuwaj. Swieta robia na 39 osob, ale nie potrafia zaakceptowac niepełnosprawnych. A na pytanie odpowiadam jasno. Moj syn chodzi do przedszkola. Zwyklego. Tak radzila mi jego terapeutka. Taki byl moj wybor. Chcialam zeby byl wsrod dziec***elno i niepełnosprawnych. Zeby wzajemna innosc uczyla tolerancji, empatii i szacunku. Widze jak niektore mamy tlumacza swoim dzieciom czym jest autyzm. I te dzieci to nie boli! Zdarzaja sie rozne sytuacje. Zabroni mi ktos oddawania dziecka do placowki publicznej , niespecjalnej? Skoro mam takie prawo? No nie! Wiec tyle w temacie.

Gość gość
mam 60 lat, zawsze była i jestem zamknięta, nie mam koleżanek, kolegów i nikt nigdy nie powiedział mi jaka to choroba, porostu zawsze byłam uważana za cichą spokojną kobietę, każdy miał problemy życiowe, tylko nie ja, mnie sie od zycia nic nie należało, bo uważano ,że ja chyba nie mam potrzeb jak nie narzekam, ciekawie co to u mnie za choroba, niedługo umrę i nie wiem na co choruję

Gość gość
dziś gość dziś - WNIOSKUJĄC Z TWOJEGO SŁOWNICTWA I POZIOMU DYSKUSJI - jasne jest dlaczego urodziłaś i wychowałaś przygłupa. Nic nie bierze sę z niczego (chociaż...) x słownictwo i poziom dyskusji na poziomie twojego durnego pytania...tak abyś zrozumiała... Mam nadzieje, że takie jak ty nie mają i nie będą mieć dzieci...

Gość gość
Ja byłam w przeszłości dzieckiem ktore dokuczalo dziewczynce z padaczka. Teraz ogromnie sie tego wstydzę. To jedna z rzeczy która bym zmieniła gdybym mogła tylko cofnąć czas. Tez mi sie wydawało ze ona ma lepiej ze ma fory u nauczycieli ale wcale tak nie było. Jej życie było wystarczająco ciężkie a ja jeszcze je uprzykrzalam. Teraz jestem dorosła i nienawidzę tego bachora którym byłam. Ale powiem wam ze to sie brało z zazdrości ze nauczyciele ja lubili, ze była spokojna, miła, ze dość dobrze sie uczyła, ze miała wspaniałych rodziców a nie takich jak ja. Jak zostanę kiedyś matka postaram sie nauczyć swoje dziecko tego czego sama nie umiałam, postaram sie wytłumaczyć, rozmawiać.

Gość gość
Gość 22.01 Wyrosłaś na madrą kobietę, gratuluję.

Gość gość
gość dziś - no widzisz. Ty umrzesz zdrowa. A te nowsze mamuśki zrobią ze swoich dzieci, dzieci chore. Nienormalne. Pomogą im w tym panie psycholożki. I pedagożki. I psychiatrki. I tylko dzieci.., Tylko dzieci! Tylko dzieci ŻAL!!!

Gość gość
22:06 myślisz ze ktoś Na własne życzenie chce miec chore dziecko??? Boj sie Boga kobieto. Każda matka wierzy do końca ze z jej dzieckiem wszystko ok. Diagnozę stawia sie po gruntownych badaniach a nie pzypuszczeniach

Gość gość
gość dziś - A to ta chora dziewczynka nie miała forów u nauczycielek? Nie była bardziej lubiana od ciebie? Czy nauczycielki nie okazywały jej specjalnych względów? Przypomnij sobie.,

Gość gość
gość dziś Dobra. Róbcie dalej krzywde swoim dzieciom. I życze wam w nowym roku żeby wasze dzieci nie okazały sie nagle całkiem zdrowe. Bo stracicie racje bytu. I powód do narzekania. I biadolenia... lapka.gif xxx a ja ci życzę, żeby twoje nie okazało się nagle chore, bo dopiero zobaczysz o to za miód wychowywanie takiego dziecka i jeszcze użeranie się z podłymi ludźmi pokroju autorki i jej podobnych.

Gość gość
gość dziś Taa??? Wyobraź sobie że wiem co piszę!!!

Gość gość
Ja pochodzę ze wsi, tam niestety wyśmiewano się z niepełnosprawnych. Moja mama była wspaniałą, mądra kobietą, głęboko wierzącą. Nauczyła mnie tego żeby ludzi niepełnosprawnych szanować, pomagać im, bo oni często są bezbronni. Twierdziła, że oni nie są niczemu winni, poprostu Bóg ich takimi stworzył i trzeba to uszanować. Nigdy też nie nazwała ich kalekami, mówiła, że są chorzy... Gdybyście mieli takie cudowne mamy jak ja miałam, świat byłby lepszy:-) Dzięki Mamusiu, jesteś wielka :-) Bardzo jej za to dziękuję :-)

Gość gość
Kiedyś byla tu Kingafankastefanka (czy jakos tak) zwoleniczka Hitleraktora nie raz pisala ze ludzo chorych i ulomnych powinno.sie usuwać z społeczeństwa. Hmm widze ze klub Kingi rosnie rosnie...

Gość gość
No i super. Też się cieszę że masz taką wspaniałą mamusię. Ale co byś powiedziała o panu od wf gdyby kazał ci biegać na wyścigi z koleżanką bez nogi? Też byś powiedziała że to wspaniały nauczyciel?

Gość gość
22:13 była bardziej lubiana przez nauczycieli bo lepiej sie uczyła ode mnie no i co z tego? To nic przy tym jak utrudnione było i jest jej życie. A ja byłam wrednym bachorem wiec sie nie dziwie teraz ze mnie nie lubili. A na niej wyładowywałam swoje frustracje. Zamiast sie wziac do nauki to wolałam sobie tłumaczyć ze ona ma fory dlatego ma lepsze oceny.

Gość gość
Klub pustych, samotnych, sfrustrowanych debilek. Są tak wspaniałe, mądre i sliczne, że sylwestrowy wieczór spędzają przed komputerem. Ja mam małe dziecko a maż jest w pracy :-)

Gość gość
22.21 głupszego porównania w życiu nie czytałam...:\

Gość gość
dziś a mądrzejsze czytałaś?

Gość gość
22.21 Kobieto o co ci chodzi? Napisz ladnie i po polski o co ci chodzi.

Gość gość
20:09 to idź i ty ucz, geniuszko walnieta. Owszem uczą tam osoby po pedagogice bo nikt normalny po innych studiach by nie poszedł waszych pomiotow uczyć :)

Gość gość
22.21 Naucz się dziecko czytać ze zrozumieniem...

Gość gość
"była bardziej lubiana przez nauczycieli bo lepiej sie uczyła ode mnie no i co z tego?" Ano to z tego, że nauczyciele nie powinni faworyzować dzieci. Tak jak i nie powinni ich poniżać za to że gorzej się uczą. Twoimi nauczycielkami, były proste, tępe, pozbawione rozumu, niewykształcone baby. I to one spowodowały twoje odczucia i zachowania... I takie nadal uczą nasze dzieci. I wiele z nich wypowiada się w tym wątku.

Gość gość
dziś - wytłumacz. Bo to chyba ty piszesz nie zrozumiale.

Gość gość
gość dziś - a gdy nie miałaś małego dziecka i mąż nie był w pracy, to nie spędzałaś sylwestra przed komputerem? Poczekaj. Niech zgadnę - chlałaś wóde i cie walili? ;):)

Gość gość
22.45 jestes facetem co :) na 100 % jestes facetem .

Gość gość
Czy Wy złośliwe baby, żeście się już nachlały?

Gość gość
22.45 no przyznaj sie ta woda i tekst o waleniu to niespełnione marzenia erotyczne w 2016 roku:)