Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nawidze sylwestra.

Polecane posty

Gość gość
idz stalkerze bo ci ro.zp*****le o***t, ja cie naucze jak sie z kobietami rozmawia obwisla mordo~!

Gość gość
spadaj nikt cie tutaj nie prosil.

Gość gość
Jest tak dużo portali randkowych . Zaloguj się tam. Krótko napisz coś o sobie a chłopaki zaczną pisać do ciebie. Pogadaj z nimi najpierw przez telefon poytemu jak ci z rozmowy podpasuje to się umów na spotkanie. Przecież to jest mega proste znaleźć kogoś. Ja poznałam faceta przez internet właśnie. I jestesmy razem 5 lat. Jest on naprawdę wartosciowym człowiekiem. Wcześniej też poznałam bardzo fajnych facetów przez internet którzy bardzo chcieli ze mną być ale mi się nie podobali. Miałam naprawdę w czym wybierać. Dlatego nie rozumiem jak w dobie internetu można być samym. Zacznij działać. Nkt sam do ciebie do domu nie przyjdzie bo nawet nie wie że istniejesz

Gość gość
Przez internet to poznalam debila, no wlasnie przez internety nie mam szczescia tyle co ty i juz nie wiem co mam robic, taka jestem zdesperowana.Poznalam kiedys i okazal sie kryminalista nastepny cwaniakiem co szukal sprzataczki dupodajki do zamieszkania i wykanczania jego surowego domu no i tyle mam szczescia ty to masz fajnie ,ze tak ci sie udaje.