Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nawidze sylwestra.

Polecane posty

Gość 19 41
Bo uroda szczęścia nie daje, podobnie jak pieniądze. Choć czasami pomaga w życiu. Podobnie jak pieniądze ;-)

Gość gość
Ja mam plan żeby było lepiej niż dziś. Teraz jestem w małżeństwie ale też jestem samotna.

gość dziś Wedlug mnie sylwestra nie powinno wogole byc a czas powinien stanac w miejscu. Zczego ci ludzie sie ciesza, z tych paru hukow? ciesza sie bo co, moze ktos wyjasnic z czego ci ludzie maja dzis taka radosc? 11111111 Każdy powód do radości jest dobry a zrzeda i mruk tego nie zrozumie nigdy. Ludzie żyją nadzieja że kolejny rok będzie lepszy i że kończy się stary nie zawsze najlepszy. I choć wiedzą że nie zawsze tak jest a problemy nie znikają ale wierzą w ta magię. I dobrze! Pozytywne nastawienie to podstawa :-) Jeśli już przyszło nam żyć na tej planecie to lepiej w pozytywnym nastawieniu niż w negatywnym. Jeden widzi szklankę do połowy pełną a drugi zawsze do polowy pustą :-)

Gość gość
Lubicie piosenkę Zenka, przez twe oczy zielone, dedykuje dla was.

Gość ogarnietylbn
A kto Ci powiedział że trzeba byc ładnym żeby być w związku ? Może jesteś głupia dlatego nikt sie tobą nie interesuje, sorry ale uroda jest nic nie warta, może szybko przeminąć, wypadek i cała karta przetargowa zwana urodą przestaje istnieć, więc może skup się na wnętrzu a nie przywiązujesz taką wagę do wyglądu...

Gość gość
No a jak ktos jest pesymista jak ja, to ma walnac sobie kulka w leb .Nie mam od kogo zarazic sie pozytywnym mysleniem i przez to mi ciezko.Wszyscy dokola maja sie usmiechac, bo zycie jest piekne?

Gość gość
Facec***atrza najpierw na wyglad,potem na wnetrze a kolezanka mi powiedziala ze wyglad jest wazny, bo mozna sie zakochac a i nie jestem glupia bo mam wyksztalcenie prace, prawo jazdy nie umiem po prostu z wami facetami moze rozmawiac i tyle ,chodzi o osobowosc.

Gość gość
2025 Masz racje no to jestesmy 1;1.

Gość ChwilowyMarcin2
Uwaga ! udzielam kredytów, chwilówki na nowy rok specjalne rabaty . W razie zainteresowania proszę o kontakt ChwilowyMarcin2@o2.pl

Gość gość
Hallo jest tu ktos wszyscy sie powykruszali???poszliscie na balety

Gość gość
Moze popełnię samobójstwo w sylwestra, dobry pomysł po co sie meczyc, cierpiec.?

gość dziś No a jak ktos jest pesymista jak ja, to ma walnac sobie kulka w leb .Nie mam od kogo zarazic sie pozytywnym mysleniem i przez to mi ciezko.Wszyscy dokola maja sie usmiechac, bo zycie jest piekne? 11111111 A kto ma Cię nauczyć usmiechania? Sam/a musisz się nauczyć. A jak nie chcesz to nie musisz - to przecież Twój wybór ale później nie jecz że ludzie uciekają od Ciebie.

gość dziś Facec***atrza najpierw na wyglad,potem na wnetrze... 111111111 Tylko na wnętrze to przede wszystkim chirurg patrzy! :D

Gość gość
21;18 No właśnie a jak sie uśmiechać, jak nic ci w życiu nie wychodzi ciagle mam jak slon pod górkę i MUSZE WALCZYC O COS.To mam mieć wtedy powody do uśmiechania?

Gość gość
Usmiechac sie mam teraz ze siedze na kafe i tu stukam a inni sie beda bawic ,we fajnym towarzystwie. Usmiechem nie zbuduje przyjazni, sam usmiech nic nie znaczy.

Gość gość
21;22 Dzieki to juz teraz wiem, jak popelnic mam samoboja.Zycie jest po h/u/ju

Gość gość
Najczesciej ludzie rzucaja sie pod pociag,tez tak zrobie kiedys jechalam pociagiem i koles sie rzucil, pod ten pociag co nim jechalam.

gość dziś Usmiechac sie mam teraz ze siedze na kafe i tu stukam a inni sie beda bawic ,we fajnym towarzystwie. Usmiechem nie zbuduje przyjazni, sam usmiech nic nie znaczy. 111111111 A co to jedyny Sylwester wbtwoim zyciu? Jeszcze kilkadziesiąt innych przed Tobą no chyba ze zabijesz się. szczęście to stannumyslu a nie.posiadanie czegokolwiek (prócz pełnego brzucha i dachu nad glowa) czy kogokolwiek. Jak nie zmienisz myslenia to wiecznie będziesz niezadowolony bo nawet kobieta zawsze będzie nie taka jak trzeba a przyjaciele niewystarczajaco dobrzy.

Gość gość
A czy ty myslisz ze odrazu tak szybko mozna zmienic myslenie, to nie takie latwe jak myslisz. Gdyby to bylo takie latwe, to bym nie szukala pomocy u innych. Dlatego jestem zniechecona i zrezygnowana calkowicie z zycia w 100% nie cierpie porazek.Innym wszystko przychodzi latwo bezbolesnie zero wysilku a mi ciezko i jeszcze raz ciezko dojezdzalabys do pracy codziennie po 70km jak ja, nie, no wiec?

Pewnie ze nie latwe ale od czegosbtrzeba zaczac. Kazdy ma swoje problemy i nawet większe od twoich a potrafi żyć optymistycznie. Weź się w garść i zacznij ad sobą pracować albo do psychiatry po leki na depresję idź.

Gość gość
Nikomu nic samo nie przychodzi w zyciu. Kazdy musi pracowac w pocie czola zeby cos osiagnac i miec.zycie to nie bajka.chyba masz wyjatkowo zly dzien albo pesymista z ciebie nie do opisania.

Gość gość
Biore leki na depresje juz 13l i nic ,ciagle jest tak samo bez zmian, nic sie nie zmienia na lepiej z roku na rok jest coraz gorzej. Depresja i samotnosc potrafia zniszczyc czlowieka ,jego dusze i cialo co innego gdy masz sie przed kim na biezaco wygadac ,wyzalic lub nawet pochwalic jakims sukcesem we dwojke jest zawsze razniej niz samemu taka prawda. Ja mam zero przyjaciol, zero znajomych, zero kolezanek, zero faceta, zero rodziny.

Gość gość
Zly dzien mam i pesymistka ze mnie jest. Wszyscy nie sa na swiecie optymistami a ciekawe jakby to bylo, gdyby wszyscy na swiecie byli optymistami, ach.

Gość gość
21;55 Przy depresji warto miec dobrych przyjaciol, ja nie mam nikogo. Same leki mi nie pomoga i nie lubie gadania wez sie za siebie, wez sie jak jestes sama jak palec na swiecie.

Gość gość
Skoro przez 13 lat nic nie dają to po co je bierzesz? Depresja czesto jest skutkiem a nie przyczyną. Trzeba szukać przyczyn i je "naprawiać". Skonsultuj się z innym lekarzem, niech spojrzy świeżym okiem a nie wytartą błędną drogą cię prowadzi.

Gość ogarnietylbn
gość dziś Facec***atrza najpierw na wyglad,potem na wnetrze a kolezanka mi powiedziala ze wyglad jest wazny, bo mozna sie zakochac a i nie jestem glupia bo mam wyksztalcenie prace, prawo jazdy nie umiem po prostu z wami facetami moze rozmawiac i tyle ,chodzi o osobowosc. x Po 1 nie jestem facetem tylko mężczyzną a to kolosalna różnica. Po 2 skąd niby Twoja koleżanka może mieć tak potężną wiedzę żeby wiedzieć czego my oczekujemy od związku? Gdybyś porozmawiała z kolegą na ten temat to bym zrozumiał ale z koleżanką? Zresztą, zadaje się z typowymi facetami więc jest tego efekt jaki jest, doradza Ci tak że dalej jesteś sama... Zakochać się w wyglądzie? Jak ja wam współczuje. W ogóle was nie ogarniam, chcecie być kochane ZA WYGLĄD a jak on przeminie to płaczecie że was FACET zdradza, nie kocha itd. wystarczy pomyśleć... To że masz wykształcenie wcale nie oznacza że jesteś mądra, na to składa się wiele rzeczy. Więc może najwyższa pora nauczyć się rozmawiać z płcią przeciwną? Nigdy nie miałaś kolegów? W szkole, pracy, na studiach?

Gość gość
Nigdy nie mialam kolegow w szkole , pracy od zawsze jestem samotniczka w pracy bylo tylko czesc Klaudia i nic wiecej ,zadnych rozmow, zadnych spotkan w towarzystwie. Chetnie bym sie zaprzyjaznila z jakims mezczyzna, zeby mnie ktos polubial a z biegiem czasu sie we mnie zakochal ale ja jestem niesmiala, skryta, zamknieta w sobie, zbyt powazna i kazdy sie mnie boi ,bo brakuje mi usmiechu i jeszcze raz usmiechu, taki mam ciezki troszke charakter a teraz juz za pozno to zmienic, bo jestem po 30 charakter ksztaltuje sie do 30 powiedziala mi psycholog. Brakuje mi czulosci,milosci ,zrozumienia, rozmow, spotkan, przyjazni.

Gość gość
Na studia nie chodzilam ,skonczylam edukacje na szkole sredniej. Ciezko nawiazuje kontakty z otoczeniem. Wlasciwie to nie byla kolezanka ,bo czesto sie ze mnie smiala a to ze powiedziala ze wyglad jest wazny, to nie wiem z kad ten pomysl w jej glowie .Myslalam ze ma racje, bo zawsze miala chlopaka za to ja nigdy nie mialam i nigdy mnie nikt nie kochal.

Gość gość
Dodam ze musialabym chodzic na takie kursy rozmow z mezczyznami i uwodzenia ich .Moze wtedy bym sie bardziej otwarla na innych, jak budowac wiezi emocjonalne z mezczyznami bo nie chodzi mi o seks, tylko zeby najpierw sie zaprzyjaznic i zbudowac dobra wiez a dalej by sie wszystko w swoim tepie rozwinelo a tu bec ,no i dodam jestem spokojna nie pale, nie pije i nigdy po imprezach nie latalam nie chodzilam.