Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co my teraz zrobimy?

Polecane posty

Gość gość
:D

Gość gość
zawsze jestem zayebisscie pewna swoich uczuc uuuuu somebody toooo uuuu :)

Gość gość
a w bagnach są ropuchy😭

Gość gość
ci, którzy paprają się w bagnach to umorusane świnie i nic więcej...więc dziwić się, że postępują po świńsku...

Gość gość
On poznaje ją Dokładnie zawsze To się zaczyna tak Naszą miłością możemy Podbić cały świat To samo bawi nas i śmieszy do łez A serce mocniej bije Zawsze z tobą będę Łączy nas miłość zła

Gość gość
Tak, powiadają żem łada...nie jest to rzecz żadna...ja nie mówię nie, nie mówię tak...idźta w jasną ch.....!!!!

Gość gość
powiadają żem Ładna... tylko żądam trzeźwego i pracowitego!

Gość gość
piękna piosenka...tyle, że w tej piosence przynajmniej jedna osoba kocha... x Przygaś światła, usiądź na łóżku Ucisz te głosy w mojej głowie I połóż się przy mnie, nie mów mi kłamstw Po prostu mnie przytul Nie traktuj z pobłażliwością I nie mogę sprawić, byś mnie kochała, jeśli nie kochasz A Ty nie zmusisz swojego serca by czuło coś czego nie chce Teraz oto w ciemności, w naszych ostatnich godzinach Zrzeknę się swojego serca i poczuję siłę Ale Ty tego nie zrobisz, nie Ty nie zrobisz I ja nie potrafię sprawić byś mnie kochał, jeśli nie kochasz Zamknę oczy, aby nie widzieć, Że w Twoim spojrzeniu nie ma miłości, gdy mnie przytulasz A kiedy nastanie świt, zrobię co trzeba Daj mi trochę czasu, żebym przestał próbować A przestanę I nie mogę sprawić, byś mnie kochała, jeśli nie kochasz A Ty nie zmusisz swojego serca by czuło coś czego nie chce Teraz oto w ciemności, w naszych ostatnich godzinach Zrzeknę się swojego serca i poczuję siłę Ale Ty tego nie zrobisz, nie Ty nie zrobisz I ja nie potrafię sprawić byś mnie kochał, jeśli nie kochasz Nie ma sensu próbować, Nie bez miłości, kochanie Moje łzy, wszystkie te lata, wszystko to, w co wierzyłem... Kochanie...

Gość gość
Tak, ja tego nie zrobię.

Gość gość
s********j mi z tymi cytatami

Gość gość
a co z dużo się dziś dowiedziałeś i nauczyłeś? Ach, tylko nie zemrzyj...

Gość gość
i co miłość już zarżnięta?

Gość gość
Tak czytam i czytam, analizuję... i myślę, że chyba tak. Śmierć miłości oczywiście odczuwa więcej kobieta...Ale tak to bywa w życiu, kobiety zawsze zapłacą więcej. Miłość dziś nie jest silna, dlatego tyle ran... Autorka

Gość gość
Miłości nie można zabić, bardziej przez zadane rany jej nie odczuwasz, a raczej nie chcesz odczuwać . Ale jeśli to prawdziwa miłość, to kończy się z chwilą śmierci.

Gość gość
Oj dumacie, dumacie. Miłości nie da się zabić.

Gość gość
gość dziś Miłość dziś nie jest silna, dlatego tyle ran... przeczytaj to jeszcze raz autorko słaba miłość - słabe rany, do wesela się zagoją

Gość gość
nie raz nie dwa przezywalo sie te milosci :D

Gość gość
zabiłaś to uczucie we mnie na zawsze

Gość gość
ty też, odejdź w pokoju synu

Gość gość
Gdybyś nie pragnął mnie tak mocno wtedy, może już bym sobie z tym poradziła. A teraz zostaję tu sama z rozdartym sercem, a ty śmiejesz się z tego. Zabawiłeś się moimi uczuciami. Czy wiesz jak to boli? Życzę ci żebyś chociaż raz tak się poczuł jak ja. Chociaż raz poznaj moje uczucia, mój ból, moje rozterki, wejdź w moją głowę, w serce i zobacz, jak to jest , jak trudno być sobą, jak trudno uczyć się codziennie żyć od nowa. Codzienne składam się na nowo, codziennie próbuję wyrzucić cząstkę ciebie z mego serca , codziennie mam nadzieje, ze jutro obudzę się i nie będzie cie tam, że dasz mi żyć. Jednak wiem, że to walka bez końca...

Gość gość
"Jedną z bezcennych rzeczy jest czas. Nie marnotraw go, nie trać! Nie powierzaj niewłaściwym ludziom, głupim rozmowom i nic nie wartym zajęciom".

Gość gość
Prawdziwej miłości nie zabijesz, nie stłamsisz w sobie. Możesz opanować emocje, ostudzić nieco, ale i tak wszystko wróci ze zdwojoną mocą, ciągle będzie o sobie przypominać, niestety.

Gość gość
Nieprawda. Jeśli tak by było byłoby dużo lewych związków, rozbitych małżeństw, kłamstw a tak nie może być. Nad lokowaniem uczuć trzeba się porządnie zastanowić i lokować je rozsądnie, z rozumem a nie ślepo...bo tak chcesz. Miłość jest aktem woli.

Gość nie kocham ffacetów
Jeśli nie woli mi kogoś kochać, to nie kocham.

Gość gość
Przecież św. Franciszek kochał Klarę całe życie, a jednak obydwoje poświęcili się Bogu.