Gość Lwicapolska Napisano Marzec 16, 2017 Czyli właściwie zdrowo się odzywasz bo powinno się jeść często a nie dużo i zdrowo :) ja z owoców mam fazę na jabłka ale zielone te z biedronki :) i strasznie mi się chce truskawek ale bratowa mówi ze truskawki powodują toksoplazmoze i te zagraniczne które są teraz w sklepach to sama chemia i lepiej sobie odpuścić :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Marzec 16, 2017 I znów to samo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 16, 2017 dzięki lwica !oby aczkolwiek śluz jest. Idę dzisiaj biegać bo jestem tak śpiaca że muszę się pobudzić :) moja szefowa pali fajki i dzisiaj pierwszy raz mało co nie wymiotowałam bo od niej tak dawało... Orzeszku rob ,rób! Iza ma piękny brzusio <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 16, 2017 O ładowanie trwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 17, 2017 4 dni pokazuje aplikacja!! Aż się boję! Wczoraj jak biegałam to czułam jajnik lewy, domyślacie się dlaczegO? Nie mialam tak wcześniej . Wgl czuję że straciłam na wadze,az nie chce wchodzić bo się boję. Śluz mam teraz tez w ciągu dnia.... W razie wu noszę ciągle podpaskę bo czuję jakbym okres miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 17, 2017 Zawzieta ta strona... Prawie jak logowanie przez tpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 17, 2017 No więc tak z mądrości ludowych jem pomidory więc będzie chłopak pryszcze mam prawie jak w okresie dojrzewania bedzie dziewczynka. Ciekawe co z tego wyjdzie. Dziś uswiadamialam męża zew musi skoczyć na. Zakupy tam po jakieś unisexy pajace itp bo tam są sporo tansze. Noże jakoś gadzet kupi drozszy bo uwielbiam ich promocję uszkodzone pudełko 50% rabatu . Szkoda ze u nas tak niema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Marzec 17, 2017 Dziewczynki na 80 % rośnie mi synek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 17, 2017 Orzeszek a jak te czopki masz brać? do o***tu? Mi ostatnio po usg jedna gin stwierdziła że mam jajnik zrośnięty z macica( to lekarz taki na nfz i nie ma dobrej opinii, byłam u niej tylko żeby potwierdzić pęknięcie pęcherzyka) i dała mi takie czopki ale ich nie wzięłam. Niedługo wybieram się do swego lekarza i jeśli potwierdzi że mam takie coś to wtedy wezmę. Czytałam że to lek na hemoroidy i zrosty po operacjach. Klara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Marzec 17, 2017 Ile można czekać na odświeżenie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 17, 2017 Lewica! Cudownie <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 17, 2017 Brzuch mnie boli i kręgosłup :(@ nadchodzi :( nie,nie,nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 17, 2017 Oooo lwica skąd wiesz płeć? Moja powiedziała ze za wcześnie na to.. A co do jabłek to miałam ta fazę 3 tyb temu i też najlepiej te zielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Marzec 17, 2017 Jak byłam w środę na wizycie to babeczka robiła mi badanie przez brzuch a mały tak się wiercil ze nic nie było widać choć stwierdziła że mogłaby juz coś zobaczyć a dziś miałam usg dopochwowo wiec było trochę lepiej widać i babka mówiła ze nie jest to jeszcze nic na 100 pro ale coś jej tam zadryndalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 17, 2017 Uhu a to u innej byłaś? Mnie to tak po badaniu boli ze lekarz powiedział że nie bedzie męczył mamy i babli że i tak wszytko na Maxa się rozciąga jakbym miała dopochwowo to chyba bym niewstala ... No moja jest właśnie taką ze nie powie nawet niesprzmawdza jeśli nie ma 99% pewności i o tak zaznacza ze zawsze jest minimalna szansa że się myli. No ale dobra niech się dynda wszystkie jak do tej pory same chlopakk więc halo silo wyzszo ja tam zamawiam jedną dziewczynkę... Halo .... No może słyszał.... Hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćIza Napisano Marzec 17, 2017 Fajnie Lwica. Sami faceci. Zdominuja pokolenie :-p Chociaż faktycznie jeszcze może się wersja zmienić i lepiej się nie nastawiac :-) Ja swoje maleństwo cZuję od 19 tc. Teraz 25. Zaczęłam się zaokraglac:-/ chociaż dużo nie jem... Tylko te słodycze :-/ Wy to chociaż macie zdrowe zachcianki :-p Emm sama się stresuje ! Czekam :-) Piękny deserek na noc sobie zrobiliście :-D też zachcianki hehe :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 17, 2017 ja za to mam brzucho dzisiaj haha tak się najadłam! Dzięki Iza, jakoś tak wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Marzec 18, 2017 Mam swoje go lekarza do którego chodzę prywatnie i na nfz gdzie robie badania :) i u niej właśnie hula na wizycie wiec zrobiła mi usg. Nie mnie nic nie boli jedyne co to jak doktorka ta do której chodzę prywatnie robi mi usg na brzuchu to dość mocno naciska i to trochę boli :p Em o jakim ty brzuchu mówisz ?! Przecież ty jesteś wklęśnięta wiec jak pojesz to najwyżej możesz mie normalny płaski brzuch :D iza masz piękny brzuszek dosłownie jakbyś włożyła sobie piłkę pod bluzkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzeszek88 0 Napisano Marzec 18, 2017 Klara ja biorę je ale też czytałam ulotkę i się zastanawiałam czy brać bo są na himoroidy i inne ale również w na nasze dolegliwości i niestety są drogie bo 43zl opakowanie a musiałam mieć 2 bo w paczce jest po 6 ale czego się nie robi żeby mieć szansę na poczęcie ale jest dyskomfort bo po 2 h od podania sobie czopka są takie upławy i nosze podpaske ale tylko tak do 4 godzin po włożeniu a pierwsze 2 czopki powodowały u mnie ból w podbrzuszu ale lekki jak na okres więc nie jest zle. W środę idę do rodzinnego po skierowanie na badania. I będę dalej działać. Mam przyjść do niej na kontrolę po następnej @. A ty jak masz je brać tzn dawkować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 18, 2017 Wysłać faceta ma zakupy.... Mówię do męża ze może przy okazji będąc na zakupach zobaczy mimo że to wcześnie jakieś malutkie ciuszki bo dla naszego synka w sumie mieliśmy ze 3 rzeczy na 62 bo on był duży i w sumie prawie od razu68 nosił a bliźniaki wiadomo mniejsze a u nas wszystko droższe. Mówię to kup jakiś zestaw pajacu czy body te mniejsze tylko unisex co zrobił facet??? Kupił zestaw rozowy... Znaczy podobno unisex też Ale różowy też po stwierdził że na pewno coś tam jest co różowy bedzie pasowało ... No co za .... Jak on mnie .... wiecie ze bliźniaki zaczynają od rozmiaru 52 najczęściej???? Czy jakoś tak no przecież to jakaś miniaturka jest... Chyba oszalalam zaczynam się przejmować w jakim rozmiarze się urodza niech ktoś pacnie mnie w lepek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćIza Napisano Marzec 18, 2017 Moja koleżanka urodziła chlopca, w sumie tydzień przed terminem . miał 52 cm. Więc mówiła że kilka pierwszych dni ubierala rozmiar 50. :-p Także Madzia .... Może też tak być u Ciebie :-) Lwica miło ze tak mówisz :) A Twój Brzuszek rośnie??mu pewnie widać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 18, 2017 Pociski mnie.... To niemożliwe żebym czuła ruchy ale niemal jestem pewna ze przed chwilą je poczułam tak dziwnie zgieta byłam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 18, 2017 Iza brzusio super ale to już Ci mówiłam! Dziewczyny dzisiaj aplikacja pokazuje 3 dni (sobota) jutro będą 2!nie wiem co myslec już... Tak się boję.... Tak bardzo nie chce żeby przyszła @ .najgorsze jest to ze czuję jajniki lewy, czasami boli, tak z 2/3 min.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćIza Napisano Marzec 19, 2017 Moja koleżanka urodziła chlopca, w sumie tydzień przed terminem . miał 52 cm. Więc mówiła że kilka pierwszych dni ubierala rozmiar 50. :-p Także Madzia .... Może też tak być u Ciebie :-) Lwica miło ze tak mówisz :) A Twój Brzuszek rośnie??mu pewnie widać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćIza Napisano Marzec 19, 2017 Madzia to możliwe. Wiele razy się spotkałam że przy kolejnej ciszy szybciej czuć. A jestli masz 2 w brzuchu to mają mniej miejsca i możesz poczuć :) fajnie :) Emenemsik będzie dobrze :-* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Marzec 19, 2017 Em co ma być to będzie ale mimo wszystko trzymamy mocno kciuki ! Super jakbyś do nas dołączyła :) Madzia mój dziś przywozi do domu miski a dokładniej drużynę pingwinów z Madagaskaru bo stwierdził że małemu na pewno się spodobają ;) Ja ci wierze ze mogłaś poczuć maleństwa :) dziś u mnie beznadziejnie.. brzuch cały dzień boli i leżę jestem po nospie. Iza u cb juz bliżej nóż dalej prawda ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćIza Napisano Marzec 19, 2017 Taaak kochana. Jestem w 25tc. Jeszcze 15 :p A czemu boli brzuch? Pewnie więzadła się rozciągają. Odpoczywaj jak najwiecej :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 Ja miałam brać raz dziennie na noc Ale nie do pochwy tylko do o***tu. Klara od Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Marzec 19, 2017 a ja się tak najadłam przez weekend że pęknę! Brzuch mam jak ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Marzec 19, 2017 A ja w ciągu tygodnia brzucha dostałam... Znaczy jak wstaje to jest w miarę ale wieczorem jest taki balonikowaty. Iza szybko leci nie? Gdyby ten termo. to jakaś pewność była a rów ie dobrze może być 4 tyg wcześniej jak i 2 później.. Jak ja bym chciała już być w Nowym domu mieć wszystko zrobione taki spokój... lwica odpoczywaj mnie teraz boli mniej niż w pierwszej ciąży wtedy wszystko odmawialo posłuszeństwa. Ja już śpię z kołdrą między nogami miałam kupić poduche do spania ale z racji na bliźniaki ten wydatek chyba sobie daruje. Podobno w ogóle łączenie nóg nazwijmy to czyli siedzenie ze zlaczonymi kolanami albo jak nawet stoimy to w ciąży powinno się zachowując rozstaw naturalny na szerokość ud. Trenerka na siłowni strasznie zwraca mi na to uwagę żeby właśnie nienadwyrezac więzadeł itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach