Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orzeszek88

Wczesne objawy ciąży pomocy cz2

Polecane posty

Gość gośćmadzia
Narazie dobrze zobaczymy co w przyszlym tyg powiedzą specjaliści. Czeka mnie z pewnością milion badań. Jedyny plus to moje ukochane miasto jest tylko 7 placówek w Polsce które się tym zajmuje. Ciekawe co u słoneczka chyba nienamowila męża ... orzeszek moja ciocia też się stara ma jedno po 10 latach wpadka po totalnym zwatpieniu i po 1 zrobili przerwę niestety i teraz też im nie wychodzi. Zobaczysz co teraz wyjdzie w tym 10 dc. A to teraz już jest ten lekarz co tyle leków ci dał?

Gość Emenemsik
Jest pęcherzyk, za dwa tygodnie mam przyjść :)

Gość Madzia do niego za miesiąc dopiero idę ale wolę chodzić to tego co robi mi monitoring i działa biorę clostibegyt już zabrałam 2 za rydz we wtorek wizyta zobaczymy co bedzie. Miczka miło że wpadłaś do nas :* emm kochana on jest taki podobny do ciebie taki malutki i zgrabny :)

Gość Emenemsik
dziewczyny! Wczoraj miałam badanie i no był on mało delikatny ten lekarz, bolało mnie trochę i od wczoraj mam brązowe plamienie , nie krew a śluz z brązem... Nic innego mi przy tym nie towarzyszy oprócz wymiotów rano i mdłości, brzuch mnie nie boli, nic nie piecze... Jeszcze za dwa tygodnie idę do niego, później już do innego dobrego lekarza. Orzeszku mój! Haha idź Ty! Wczoraj mnie tym rozbawiłas ❤

Gość Marzalena1
Hej. Czytam wasze wpisy i mam dylemat. Od pewnego czasu dziwnie się czuje mam czasem mdłości brzuch mnie pobolewa i jestem zmęczona i mam straszny apetyt. Podejrzewam że jestem w ciąży ale zrobiłam dwa testy. 2.05 wyszedł mi z bardzo słabiutka druga kreska i dziś podobnie. Na 22.05 umowilam się do giną. Najlepsze jest to że to druga ciąża i przy pierwszej miałam książkowe objawy a teraz mam metlik

Gość gośćMery
hej dziewczyny mam termin na połowę grudnia, czy orientujecie się kiedy najczęściej zaczyna się zwolnienie lekarskie? Świta mi, że 3 mce przed porodem ale nie jestem pewna

Gość Emenemsik
Mery , od 3 msc ciazy możesz iść na zwolnienie :)

Gość gośćmadzia
Mery wszystko zależy od ciąży. niema czegoś takiego jak zazwyczaj. Ja w pierwszej ciąży byłam od 4 miesiąca obecnie 5 i pracuje. Pewnie jeszcze miesiąc dam radę bo to wymagająca ciąża. Przyjaciółka do 9 mieosaca pracowała bez zwolnienia a druga od pierwszej wizyty u lekarza miała zwolnienie.

Gość Miczka2525
Orzeszku chciałam Cię pocieszyć bo moja koleżanka, która starała się 4 lata, teraz zaszła w ciążę :) miała robioną laparoskopię i udało się, a nawet po tej laparoskopii lekarz dawał nikłe szanse. Ona już odpuściła i chyba to też w jakiś sposób się przyczyniło :)

Gość Emenemsik
Odpowie któraś na moje pytanie? Może któraś z Was tak miała? To już drugi dzień od wizyty a ja dalej mam takie brązowe plamienie,jest ono jaśniejsze niż we wtorek i wczoraj ale jest... Sporo tego śluzu mi wychodzi.

Gość gośćMery
aha, dzięki dziewczyny :)

Gość gośćmadzia
Em ja niewiem nie mialam tak co prawda po stosunku miałam takie delikatniutkie plamienie jakby śluz zabarwiony na kakao i tyle. Po badaniu transwaginalnym bez ciazy jestem lekko obolala i mam więcej sluzu.

Gość miczka2525
Em ja plamiłam ale na początku ot tak plamiłam i dostałam duphaston, a potem plamiłam po badaniu gina

Gość gośćiza
Emm może być ze po badaniu coś leci bo tam jest teraz wszystko bardziej ukrwione. Brązowy śluz to jakby stara krew. Ja bym jednak poszła na IP sprawdzić to.

Gość Emenemsik
We wtorek miałam wizytę i po wizycie zaczelam plamic,w czwartek byłam u innego, lepszego ginekologa( i to on do końca będzie prowadził moja ciąża) zbadał mnie i wszystko jest dobrze, trochę podrazniona byłam w środku ale jest okej :)zrobil mi usg, we wtorek był pęcherzyki i poprzedni mówił że to 4tydzien , w czwartek ten dobry lekarz powiedział że to 6tydzien i bije serduszko :)

Gość Emenemsik
Ladowanie strony :( masakra jakaś :(co u Was dziewczyny? U mnie dzisiaj pogoda na sukienkę! Tak się cieszę :)

Gość gość
Sddd

Gość Lwicapolska
Czyżby strona sie zacięła ?

Gość gość
Hdnsbnskskanansjxknanznz jxnnznznz jxbxnxjnx jxjznjznznznz jxnnsjsksjz jxjzjnzjxjz jxjxjxjjx

Gość Lwicapolska
Coś za szajs..

Gość gość
Bsnsndndjskdjdj bdjdjdjjdjdjdj hdjskkskajs xnjdjsjsjsndnsbsnnd ndndndnndndndndbd jxjdnsnsns ndjsnsnsnns ndjsnndsn

Gość gość
Bdhdjxjxjx

Gość gość
Cala kafe się zacina. Najlepiej na Facebooka przejść.

Gość Orzeszek88l
Brałam clo od 2 do 5 DC jutro jest 10 DC i idę na monitoring. Mam nadzieję że teraz się uda trzymajcie kciuki ✊

Gość Lwicapolska
Orzeszek oczywiście ze trzymamy kciuki kochana :*

Gość Emenemsik
My z fasolka trzymamy cały czas ! :) :*

Gość gośćiza
Orzeszku ja Tez 3mam :) Madzia miałaś już tą wizytę u specjalistów? Miczka kochana fajnie że zajrzalas. Grzeczny synek? Mi zostało jeszcze tylko 7 tygodni! Ściskam Cię :)

Gość gość
Jestem załamana po dzisiejszej wizycie u genetyka. Obydwoje dostaliśmy zalecenia zrobienia badań i opieki specjalistycznej poradni genetycznej i uwaga!!!! Badań mam nie zrobili bo NFZ nie dał kasy. Może da w czerwcu. Jak da to w lipcu się zgłosić jeszcze raz. Ja mam zrobić panel trombofilii a mój kariotyp. Klara

Gość Lwicapolska
Bez kitu co za g#wno! Człowiek całe życie pracuje odliczają mu składki tylko po to żeby usłyszeć że nie zrobią mu badań bo nie ma na to pieniędzy.. tych pieniędzy które odbijają każdemu z nas właśnie po to żeby nie chodzić do lekarzy prywatnie.. ręce opadaja. Iza 7 tygodni ??? Masakra ale ten czas strasznie szybko lec****amiętam tyle co jak chwaliłas się ciąża na forum a tu już tylko tyle do końca :) Madzia jak u ciebie ? Emm no a u ciebie jak ? Jak się czujesz ?

Gość gośćiza
O ja piernicze... Słów brakuje. Prywatnie pewnie to kosztuje miliony? Masakra. No Lwica zleciał ten czas :) fajnie. Wam też zleci też zaraz będziecie się pakować do szpitala :D jak się czujesz?