Gość gość Napisano Sierpień 11, 2017 Ndjxnkaj hdjjdjxxbx jdjxjjxjxjxjxnxjskalalala kndiuryyetwuwopaplmxnbc hdjskoaoaieurbd ndjdnnxnxnxbx jsokamanxbjxoaowoeub jdnnxjxjd jdkdnndnxkaoallpwwjd jdjdnbxbxbxjak jdkdjxjjxjxjdjd jsjsjkaoapqoejhrbd ncjjcjcjxjskalakmxnznMkaoehfbcb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2017 Emenemsik jak to szybko zleciało. Ja odpoczelam odpoczywam od starań przez lato. Od września próbuje znów. Co u Was? Jakoś tu wszystko ucichło. Klara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słoneczko31 Napisano Sierpień 14, 2017 Czesc dziewczyny. U mnie nareszcie jakos sie uklada. Moj M. Sie w koncu zdecydowal na druga dzidzie ☺ ciekawe co z tego wyjdzie ☺ miesiaczke mialam 2 sierpnia i dziwne ze test owulacyjny wyszedl mi pozytywny w 11 dc, bo w poprzednim mialam dopiero 16 dc. Ciekawe czy cos z testem bylo nie tak bo wieczorem zaczal mnie bolec brzuch jakbym miala dostac @ Dzisiaj moj M. Wyjechal na kilka dni wiec sie z nim ladnie pozegnalam ☺☺☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Orzeszek88 Napisano Sierpień 15, 2017 Hej u mnie nadal nic niestety :( miałam pierwszy cykl z zastrzykiem na pęknięcie i niestety nic :( dalej chodzę załamana. Mam dosyć porażki za porażka serce pęka już nawet nie płacze tylko wyje jak widzę @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2017 Orzeszku rozumiem Cię. Tez tak miałam. Ale z czasem każda @ już mniej boli.mam 6 dni do @ Nie nastawiam się na nic. Klara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Sierpień 17, 2017 Co z ta strona :( dziewczyny co u Was? Madzia jak tam? Klara jakieś postępy? Kurcze tak pisalysmy tu i nagle grobowa cisza :( opowiadajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maadzialenaaa Napisano Sierpień 17, 2017 Hej mam pytanko. Moj gin jest na urlopie. od 2 cykli biore clo teraz byl by 3 cykl. Tylko zastanawiam sie czy brac CLO bez monitoringu? Dodatkowo skonczyl mi sie duphaston i nie wiem czy odpuscic ten miesiac bez stymulacji? Czy poprostu isc po recepte na dupka do innego gina i kontynulowac stymulacje? Co byscie zrobily na moim miejscu? Dzis mam 1dc CLO mam brac od 3 do 7dc i teraz nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzeszek88 0 Napisano Sierpień 17, 2017 Ja tak mama w tym cyklu mój gin na urlopie ale zapisałam się już do innego biorę clo idę na monitoring i muszę ubłagać coś na pęknięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinka26 Napisano Sierpień 18, 2017 Ja sie staram 4 lata o dziecko.ale w tym cyklu zupelnie jak nigdy mialam plamienie jesli to mozna nazwac bo byly to nitki krwi w sluzie.mam nadzieje ze to zagniezdzenie a to 25 dc.ciekawa jestem czy ktoras z was tak miala.zaznacze ze tydz przed tym malym incydentem mialam owulacje bo jajnik dawal sie we znaki.z mezem kochalismy sie caly okres plodny.robilam dzis test wyszedl negatywny ale coz...moze za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćiza Napisano Sierpień 19, 2017 Orzeszku i Klara tak mi smutno zawsze jak czytam wasze wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słoneczko31 Napisano Sierpień 23, 2017 Cześć dziewczyny. Od 9dc robiłam testy owulacyjne, i tak 9 (-), 10(-), 11 (+) wyraźne grube kreski. Od 12 dc (-) aż do wczoraj 21dc znowu 2 grube kreski, dzisiaj z ciekawości zrobiłam i znowu 2 grube kreski. Nie wiem już co o tym myśleć. Od 13-15dc pobolewał mnie brzuch, tak jakby jajniki bolały. Potem nic. Od wczoraj boli mnie mocnej brzuch, ale to nie jest ból jak przed miesiączką no i mam wrażenie że coś uciska mi na pęcherz, a na pewno nie mam problemu z nim. Poza tym powinny boleć mnie już piersi a tak naprawdę nic mnie czuje. Na pewno sobie nie wmawiam ciąży bo odkąd mój M. się w końcu zdecydował na dziecko jestem spokojniejsza i mniej się denerwuje. Tylko zdziwiły mnie te pozytywne testy po takiej przerwie. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość netporadnia pl Napisano Sierpień 23, 2017 Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji. Skontaktuj się z nami! Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2017 Rozważasz aborcję? Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży a także tych z doświadczeniem aborcji. Skontaktuj się z nami! Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00 n e t p o r a d n i a . p l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Sierpień 28, 2017 Idę dzisiaj na polowkowe prenatalne! Trzymajcie kciuki!:) No i dzisiaj dowiemy się czy faktycznie dziewczynka :) jak u Was? Lewica i Madzia kiedy rozwiązanie? Dziewczyny starające się jak tam Wam idzie? :)dzisiaj mamy 22 tydzień! Leci szybko, aż miło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słoneczko31 Napisano Wrzesień 1, 2017 Czesc dziewczyny. Co u was słychac? Mnie dopadło okropne przeziebienie, jeden dzien kaszlu i juz brzuch mnie boli, narazie nic nie biore, bo czekam na @. Za 3 dni zobaczymy co bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Wrzesień 4, 2017 Haaaalo tu jeszcze ktoś jest? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2017 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2017 Hej!!! Słoneczko @przyszła? Co u Was dziewczyny? U mnie nic nowego. Dostałam tylko informacje od genetyka że dostali kasę na nasze badania. Za tydzień robię badania na trombofilie a mój kariotyp. Klara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Wrzesień 15, 2017 Czesc !:)ja rosnę, będzie Zuzia :) mam ciągle infekcje, masakra jakaś i jeszcze jakieś przeziębienie mnie łapie :(w poniedziałek będę miała 25 tydzień już :) czas leci chociaż i tak mógłby szybciej :)a jak tam u reszty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Wrzesień 15, 2017 Hej ja czekam na temu do soboty przyszłej a jak będzie cisza to idę do szpitala ze skierowaniem na wywołanie :) Juz ledwo żyje ale daje rade. Ciekawe jak tam Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Wrzesień 16, 2017 Lwica ja właśnie tak się zastanawiam jak Ty jeszcze chodzisz hehe a na kiedy masz termin dokładnie? :) właśnie, ciekawe jak Madzia,pewnie już urodziła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lwicapolska Napisano Wrzesień 18, 2017 No właśnie na sobotę mam termin i tak siedzę i czekam jak ma szpilkach ale nic się nie zapowiada żeby coś wyszło wcześniej a szkoda bo juz wymiekam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Wrzesień 18, 2017 Hey. Ja spędziłam pare tygodni w szpitalu całe wakacje były pełne stresu byłam stałym bywalcem szpitala ale daliśmy radę jesteśmy już szczęśliwie wypakowani od 3 tygodni. Wszyscy zdrowi szczęśliwi niewyspani. powodzenia wam kozystajcie z możliwości spania a reszta by udali się wreszcie mieć te wypragnione maleństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Wrzesień 22, 2017 Madzia gratuluje! :)i co 2 chłopaków? Jak na imię? W którym tyg urodziłaś?:) ja mam już 26 tydzień w poniedziałek :) ale leci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2017 Hej. Robiłam w poniedziałek test. Wyszła bardzo delikatną kreska.zrobilam betę i tylko 10. Po 48 h beta wzrosła z 10 na 28 a progesteron z 11 na 15. Przyrost bety niby prawidłowy Ale martwi mnie ta niska wartość. Co myślicie o tym. Jakie były wasze bety w dniu planowanego okresu? Klara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Wrzesień 28, 2017 Ja nie robiłam bety, a robiłaś kolejny test? W 6 tygodniu jest już serduszko więc może umów się do lekarza :) trzymam kciuki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmadzia Napisano Wrzesień 29, 2017 Klara 3 mam kciuki!!! Ja miałam 39betę 4 dni przed @. U mnie wszystko się sprawdziło i są chłopcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2017 Dziewczyny moje bety wyglądają tak: 10, 28, 82, 316. Jest nadzieja. Pozdrawiam Klara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćiza Napisano Październik 3, 2017 Dawno mnie nie było a tu takie dobre wieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emenemsik Napisano Październik 4, 2017 Klara to już gratulować możemy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach