Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja prawie 16 letnia córka chce zacząć współżyć,mamy nastolatek odezwijcie sie.

Polecane posty

Gość gość
W wieku 16 lat przezylam swoj pierwszy raz - z kolega z klasy. Odbylo sie to bez mojej zgody. Przyszedl do mnie jak bylam sama w domu niby po zeszyt od polskiego. Wpuscilam go, znalam go itp... Wczesniej mnie podrywal, ale olewalam. W pewnym momencie sie na mnie rzucil. Latami do mnie to wracalo. Nie powiedzialam nikomu z doroslych. Tylko przyjaciolce. Ostatnio spotkalam tego gnoja w supermarkecie. Nie kazda 16-latka chce uprawiac seks. Nie bylam gotowa.

Gość gość
Kazdy seks uprawia sie r/u/cha .w roznym wieku sie bzykaja ru/chaja, jesli ma przy sobie dojrzalego chlopaka, to bym jej na to zezwolila jesli smarkacz to odradzala. Potem moze byc placz a czasu nie cofnie. Duzo przypadkow jest ze 16 latki sa w ciazy ,zadna antykoncepcja nie daje 100% pewnosci. Robta co chceta ,acha niech mu klupi gume, na dydola i niech wezmie tabletki, jak sie zdecyduje bo ten gowniarz ,pewnie nawet o gumie nie pomysli i przeczyta instrukcje mu obslugi jak sie zaklada na fiuta!

Gość gość
Jesli jej pozwolisz na wspolzycie to niech mu klupi gume na k****a i przeczyta instrukcje obslugi, bo ten smarkacz o tym nie pomysli! Wkazdym wieku mozna sie r/uchac seks jest fajny jak dwoje ludzi sie kocha i mozna miec wtedy orgazmy ale ze smarkaczem ja bym jej odradzala, bo potem moze byc placz i czasu potem nie cofnie, najgorzej cnote stracic z nieodpowiednim dupkiem!

Gość gość
Ja dostałam miesiączkę w wieku 12 lat a dziewictwo straciłam w wieku 14 a to było 15 lat temu....

Gość gość
A jakie to ma znaczenie, że straciłaś dziewictwo w wieku 14 lat łatwa dziewczyno??? Nie o to pytała autorka.

Gość gość
Ja bym nie pozwolila jej uprawiac seks z sisimajtkiem niedojrzalym .Nie, nie i jeszcze raz nie ,sa mlodzi i moga z tym jeszcze zaczekac z dwa lata. Jak twoja corke swedzi c/ipa ,to niech se rozzazony haczyk wlozy i po problemie!Nie rozumiem co to za moda ,zeby malolaty sie rozkladaly.Zreszta jak jest taka uparta ,to i tak sie bzyknie tylko zeby z brzuchem nie przyszla.Te co pisza ze stracily dziewictwo w wieku 12l nie maja sie czym chwalic, to ma byc jakas zacheta?

Gość gość
Up

Gość gość
Żałosne chlopaczek się zabawi twoja córka i pójdzie w długą...szkoda dziewczyny. Jak zaczyna w tym wieku to jaki będzie miała przebieg w wieku 21 lat? Straszne.... ja bym smarkule zaczęła krócej trzymać. Tylko patrzeć jak zajdzie w ciążę i zmarnuje sobie życie...

Gość gość
up

Gość gość
Mnie śmieszą rodzice, którzy myślą, że jak czegoś zabronią nastolatkom to oni tego nie zrobią. Zrobią i nawet nie będziecie o tym wiedzieć. Taki wiek i tyle. I nie ważne czy chodzi o seks, papierosy czy alkohol.

Gość gość
Matka nie ma wpływu na córkę która w wieku 16 lat chce sie bzykać. Dobrze ze ja o tym uprzedziła.To niech zorganizuje jej antykoncepcję. Rola jej moze tylko doradzić jaki chłopak może ją bzykać.Młody kolega moze jej tylko pozostawić uraz na lata.W tym wieku dziewczyna już ma pochwę rozwiniętą i gotową na przyjemności.

Gość gość
A co za różnica jaki "przebieg" w wieku 21 lat?? Co to samochód jest? Nie zużyje się

Gość gość
z duzym doswiadczeniem z kilkoma praciami w ci/pie powodzenie pewne

Gość gość
ZalosnE masz puszczalska córkę. Nawet 16 lat nie ma i juz się będzie z chlopaczkiem bzykac. Szkoda ze nie umiałas jej wychować na porządna dziewczynę która się szanuje. Porazka wychowawcza .

Gość gość
16.18 Może ty inaczej wychowasz jak będziesz miała córkę.

Gość gość
W tym wieku gimnazjalistki chwalą się ze straciły cnotę I tu jest główny problem.

Gość gość
ja pieprzę, ale dają, już prawie od kolyski

Gość gość
11.33 no od gimu raczej :O

Gość gość
Niestety ale już nie bardzo mamy wpływ na nasze nastoletnie córki, ja poruszyłam z córką ten temat jak miała 16 lat i...włosy mi dęba stanęły, powiedziała mi , mamo o rok za póżno poruszasz ten temat, ja od roku się bzykam dwa a czasem to i trzy razy w tygodniu z kolegami, ale zawsze gumce, a niektóre koleżanki to już mając 14 lat dawały chłopakom.

Gość gość
Niech zajda w ciaze i sie oducza gowniarze. W ich wieku to skakalam na skakance i gralam w gume.

Gość gość
Ja też skakałam na skakance...dlatego tak przeraziło mnie wyznanie córki, myślałam że ona jest dziewicą, a tu ups...gdzie ja jestem przy niej jak mi powiedziała że miała stosunki już z 14-stoma chłopakami, a jej koleżanki miały jeszcze więcej.

Gość gość
Serio w wieku 16 lat skakałyście na skakance? Już nie róbcie z siebie głupków :D

Gość gość
W życiu bym nie ruszył takiej co zaczęła tak wcześnie. Nie sypiam z d******** Uprzedzając pytanie: to po prostu widać drogie panie. Te, które wcześnie zaczynają o wiele szybciej się starzeją.

Gość gość
Jak ci/pa dorosła to nic nie zrobisz,To jest modne w gimnazjum.

Gość gość
ale suki

Gość gość
Tak, 16 lat i skakanka, do ślubu do 20-stki

Gość gość
Dla mnie to nie do pomyślenia. Moja mama wyraźnie powiedziala że jak będę na studiach daje mi w tej kwestii wolność. I dziękuję jej za to. Miałam 19 lat i narzeczonego, którego poslubilam wkrótce.

Gość gość
O zgrozo, myślałam że zejdę na zawał jak przypadkiem usłyszałam kiedyś rozmowę mojej 14 letniej wówczas córki z koleżanką, one na ognisku grały w butelkę z chłopakami, okazało się że moją córeczkę przeleciało czterech chłopaków jeden po drugim, a ja myślałam że one są jeszcze cnotkami.

Gość gość
Mało rozmawiacie z dziećmi od dzieciństwa, stad rzucają się na pierwszego lepszego kustasa. Brak im miłości i pewności siebie. I nie wiedza ze nauka jest najważniejsza.

Gość dzzziaddd po prl
Yeeaa dlatego faceci maja teraz lepiej niz kiedys, a starsi chcieli by byc mlodsi, bo by wiecej i wczesniej zaczeli bzykac. No i teraz od reki jest paliwo, gumki, nie trzeba stac w kolejce polonezem po paliwo.....