Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym się różni żona od kochanki, przecież obydwie

Polecane posty

Gość gość
To ja autorka, sylwestra spedzalam z mezem, ale on dostal w ktoryms momencie smsa i potem zrobil sie milczacy, przywitalismy nowy rok, a nad ranem przechodzilam na palcach kolo pokoju i katem oka zauwazylam, ze zalogowal sie na stronie z pannami w neglizu...

Gość gość
I po prostu po sylwestrze ze mna musial po prostu wejsc na strone z babkami...nie mam juz do niego zdrowia.

Gość gość
Czy to ja czegos nie rozumiem? Moze to ja czegos nie rozumiem. Moze to jest normalne, ze maz ma wieksze potrzeby7 i zawsze bedzie musial rozladowac je z innymi. Moze tez powinnam sie przepbrazic w cos takiego i wtedy bedzie ok?

Gość gość
No tak i jest facet, ktory sie mna interesuje, ale nie calowalismy sie nawet, moze moglabym do niego odejsc. Ale ja naprawde kocham męża, który jest niedobry i loguje sie na te portale z laskami. I wybaczylabym mu to wszystko gdyby przestal, ale nie przestanie. Niby chce, ale nie umiem sie wdac w cos innego, zreszta to byloby chyba bardziej na zasadzie pocieszenia od podłego meza , czyli tez przygoda i zabawa. I wtedy wyjdzie jeszcze wiekszy kwas. To juz moze lepiej siedziec z mezem i nic sie nie odzywac?

Gość gość
I powiem, że chyba czuje sie wykorzystywana przez podlego meza, ktory byc moz euzywa sobie z innymi, a potem przychodzi od 12 lat jak gdyby nigdy nic i uzywa sobei ze mna, to wlasciwie czym sie roznie od tych wszystkich kobiet? czy tylko tym, ze mam obrączke? czuje sie chyba jak kochanka, do ktorej maz przychodzi chyba juz tylko po to, zeby sie jeszcze bardziej zaspokoic, bo jedna mu nie wystarcza, poje, bo szykuje mu jedzenie, wyprasuje mu, wyspi sie i da mi calusa i zabierze mnie w gory. Ale co z moimi uczuciami, czy to juz nic nie znaczy, ze mnie to doprowadza do zalamania ta sytuacja? Dlaczego go to g..o obchodzi, ze ja sie denerwuje ciagle, że nie chce ,zeby rozmawial z tymi kobietami, a on ma to w d...

Gość gość
Czuje, ze tym sie roznie od tych kobiet, ze on daje mi pieniadze, że zabiera mnie na wycieczki, ze oficjalnie sie ze mna pokazuje, ale ludzie smieja sie za plecami, niektorzy wspolczuja, robi ze mnie posmiewisko, bo rodzina juz wie o tym portalu, nawet wstawil do znajomych dziewczyne, ktora pokazuje sie przed kamerka, wiec wiedza, ze mowi mi ze mnie kocha, a potem kreci z innymi i co gorsza jego znajomi nie robia z tego sprawy, ze to jakby normalne, ze zona to spokojna zona i matka, a chlop to musi sie wyszumiec, ze to jakby normalne, ze w pewnym wieku musi sobie pouzywac., zartuja nawet, ze po 15 latach malzenstwa to juz wiadomo ze rutyna i ze po zdradzie to czasami nawet lepiej bo jest ozywienie uczuc. To, ze maja takie zwiazki nie oznacza, ze ja tak samo czuje, ja czuje ze to jest cos nie tak, ja sie tym niesamowicie denerwuje. Nie chce go zdradzac, ale juz czasami mysle nad odejsciem i zeby znalezc jakies pocieszenie, bo jestem zdolowana tym wszystkim.

Gość gość
13'48,to bylo do ciebie,bo piszesz gdzie sie da tylko,tez na rozwodnikach,wdowcach.

Gość gość
dziś a ty o robisz na rozwodnikach i wdowcach? z byłymi żonami się wykłócasz?

Gość gość
17.10 forum jest po to żeby z niego korzystać. zabronisz komuś pisać na rozwodnikach/wdowcach? a może to wdowa jest?

Gość gość
13'48,to bylo do ciebie,bo piszesz gdzie sie da tylko,tez na rozwodnikach,wdowcach. xx A co cię to obchodzi gdzie ja piszę? To jest moja prywatna sprawa i tobie nic do tego desperatko. Na całym forum piszę jednak widzę że ty nie tylko ćwierć mózgu masz ale jeszcze wzrok słabiutki. :D

Gość gość
17:10 wracaj bredzić na netbaby żałosna kreaturo

Gość gość
kochanki bardziej się starają !!! W każdym małżeństwie powinna być Intercyza na dzień dobry, to żonki też by się starały !! A tak to myslą że jak urodzą, to juz robote odwaliły, i moga sobie tyć i jeśc cebulę do woli !!!

Gość ensiferum
jaka jest roznica pomiedzy zona, a kochanka? odp. 40 kilo ...- to wsrod facetow. wsrod kobiet: - jaka jest roznica pomiedzy mezem, a kochaniem? odp. 40 minut...

Gość gość
jak facet żonę kocha to nie będzie wymagał intercyzy

Gość gość
17'39,CZYTAM,nie piszę z wulgarnymi kobietami.A ciebie czuć tam i tu na odległość nawet przez ekran.Cienka i prostacka jestes,ale cóz - każdy jakis jest ...

Gość gość
17'59,następna cienka i słaba,i ordynarna.Czym wy sie szczycicie ? że włazisz gdzie sie da,walisz brednie i to durnowate emo ? Wystarczy otworzyc stronę a ty jedna z druga od rana juz niemal z lodówki wyskakujesz.

Gość gość
18:13 Weź nie zabijaj śmiechem ;-) kochanki bardziej się starają a jakie mają wyjście jak są tylko na chwilę i facet nie będzie tracił dla nich czasu jak nie będą się starały? nie rozumiesz ,że taka jest rola kochanki? nie ma prawa wymagać,narzekać tylko grzecznie czekać na wezwanie ,kiedy misio wreszcie włączy tel. i napisze smska? ;-) załóż swoją rodzinę,urodź swoje dziecko a nie żerujesz na cudzym małżeństwie jak jakiś tasiemiec ;-/

Gość gość
Ludzie zamykam temat, bo widze ze co niektorzy nie zyli nigdy w malzenstwie i mysla, ze zawsze jest wspaniale i wspaniale jest byc zona. Niestety nie jestem w tej wspanialej sytuacji, raczej zazdroszcze osobom wolnym, ktore moga sie spakowac i wyprowadzic, isc nagle do innego i uwolnic. Ja nie moge tego zrobic i obiecalam, wiec musze juz do konca zycia znosic to, ze maz loguje sie na te serwisy. Postanowilam dziś, że po prostu nie bede sie juz angazowac w nic co jest zwiazane z domem, a jezeli oddalimy sie to trudno, na sile nikt nikogo nie zatrzyma. Poza tym coz malzenstwa jesli tylko mowi kocham kocham, ale czyny nie ida w parze za tym. Musze myslec o dziecku przede wszystkim oraz o sobie, o tym, zeby znowu byc szczesliwa. Moze wydarzy sie cos co wszystko zmieni, moze natkne sie na mezczyzne, ktory mnie uratuje, w ktorym sie zakocham albo maz nagle sie odmieni, nie wiem. Na razie musi byc jak jest. Dzieki za rady i pocieszenie.

Gość gość
Najpierw ty sama ratuj siebie a nie oczekuj tego od męża ! Ani inny mężczyzna,bo ty jestes najwazniejsza a nie jacys faceci,którzy będa "zabijac" twoje raczej nieudane zycie.

Gość gość
15:27 Swoje choroby się leczy. Szansa, że 15:21 to jakaś kochanka Twojego męża, jest mniejsza niż 1/10 000 000. Załamujecie mnie, ludzie. Myślcie.

Gość gość
puste babsko bez honoru co chce zostać kochanką żonatego nie rozumie słowa nie. nie zrozumie nawet jak jej powiesz s/pi/er/da/laj. ty jej mówisz s/pi/er/da/laj a ona mówi kocham cię skarbie. dopiero jak strzelisz szmate w pysk aż się odbije o ścianę to załapie że tu nic nie wskóra. x Ciekawe, kto to napisał. Czyjś mąż, czy czyjaś żona. Pewnie to wersja zdradzającego i psychicznego męża dla żony, jak już wszystko wyjdzie na jaw, a on nie umie się przyznać do winy. Tak bardzo jej nie chciał, że aż musiał ją przeklinać i bić, a do tej złej kobiety nawet to nie przemawiało. Przecież biedaczysko nie mógł po prostu jej nie nachodzić i z nią nie sypiać całymi latami. Kazali mu to robić, zmuszany był. Żałosny wątek i żałosne problemy ludzi, którzy nie dorośli do małżeństwa.

Gość gość
14:50 Dlaczego "g****o go to obchodzi" i "ma Twoje uczucia w d***e"? Bo sobie i jemu na to wszystko pozwalasz. Jak pupilowi pozwolisz na sikanie po meblach, to też nie będzie trzymał do spaceru, tylko wybierze robienie po kątach. Jak dziecku pozwolisz mazać po ścianach, to każda ściana będzie w graffiti. Jak mąż ma słabość do kobiet i sobie używa, a Ty udajesz, że Ci to nie przeszkadza i nic z tym nie robisz, to dla niego znaczy tyle, że to akceptujesz. Jemu tak wygodnie.

Gość gość
gość wczoraj 17'59,następna cienka i słaba,i ordynarna. xx Cienki i słaby to ty masz mózg bo jest tylko jego ćwierć a do tego kiepski wzrok. Gdzie ty widzisz wulgaryzmy w moim poście? Literki ci się poprzestawiały sieroto? :D xx Czym wy sie szczycicie ? że włazisz gdzie sie da,walisz brednie i to durnowate emo ? xx Brednie to walisz ty aż się nie chce tego czytać i się nie dowierza że po ziemi jeszcze chodzą tak prymitywni ludzie. :( xx Wystarczy otworzyc stronę a ty jedna z druga od rana juz niemal z lodówki wyskakujesz. xx I jeszcze masz zwidy oraz manię prześladowczą. Mniej czasu spędzaj na forach a więcej u swojego psychiatry. :D

Gość gość
"Ludzie zamykam temat" jeż jeden zamykałaś o tym jak cię kochanek kopnął w zadek w sylwestra he he

Gość gość
wczoraj i wścibska koofro wy/pi/er/da/laj na netbaby przynudzać. dotarło teraz?

Gość gość
10:28 Temat założyła czyjaś żona, a Ty masz manię prześladowczą na punkcie kochanek. Zajmij się własnym mężem, żeby nie szukał miłości poza domem.

Gość gość
dziś lecz się kafe wariatko co każdemu zdradę wmawia he he

Gość gość
10:35 Nikomu nie wmawiam zdrady. Przeczytałam temat i się wypowiedziałam, a Ty wmawiasz tu ludziom, kim są i co robią. Każdy gość może być inną osobą. Nadawałabyś się na pracownika szmatławca typu Pudelek.

Gość gość
dziś no to teraz wyobraź sobie szurnięty tłumoku że ja męża nie mam he he a ty piszesz żebym swoim mężem się zajął żeby nie szukał miłości poza domem. weź spadaj głupia babo