Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odczucia z penisem a wibratorem bardzo się różnią?

Polecane posty

Gość gość

I czym?

Gość gośćMalinka
Wibrator nie pocałuje, nie przytuli , nie dopchnie mocniej :) Wibrator jest bardzo twardy, zimny i sztuczny :(

Gość gość
Z wibratorem masz orgazm zawsze

Gość gość
Wibrator jest bardzo twardy, zimny i sztuczny?? No sztuczny, ok, wiadomo, ale że zimny? No bo że twardy, to chyba akurat plus:) No pewnie, że się różni, ale nie znaczy, że seks z wibratorem jest gorszy. Tym badziej, ze teraz to już można kupic takie urządzenia, że głowa mała....;)

Gość gość
szmata

Gość gość
To zewibrator nie przytuli i nie pocaluje oraz cipciuni nie wylize to prawda ale za to nie zajde z nim wciazy konczy wtenczas jak ja chce i mam juz tosyc i duzo ale duzo innych przyjemnosci. Orgazmy tez mam jak tyko chce,a kulasa takiego dlugiego jak wibrator to nie szybko znajde, A tu to ide do sklepu i wybieram jaki mi pasuje place i mam to co chcialam nie musze prosic zeby mnie posunal bo mam chec byc przerznieta.

Gość gość
Zależy od rodzaju wibratora ale generalnie dużo się nie różni ale wiadomo.. atmosfera inna i to nie to samo właśnie pod tym względem bo to jednak nie taniec dwóch ciał ;p Ale jeżeli chcesz najbardziej podobne odczucie osiągnąć to polecam http://freetaboos.pl/dildo-dix-around-8-nmc-p-2249.html

Gość gość
nowy poziom spamu: reklamowanie produktów, które są niedostępne :D :D :D

Gość gość
I dobrze, kupujcie dilda. Polscy faceci jedyne co potrafia to dac do buzi albo ochac sie w tylek bo czym ****** nie maja. Wiekszosc kaleki z cienkini

Gość gość
Ja nie oceniam tak nisko wibrator, ostatnio jak bylam za granica przywiozlam sobie najnowszy wysyp techniki, Wibratorem moge sie bzykac i cala noc wciazy nie zajde, tylko jedno jest minus ze spermy nie czuje ale orgazmy mam silniejsze itd.

Gość gość
Wibrator nie mowi jestem zmeczony, a cipka go zagrzeje. a polscy faceci to maja i cienkie szybko koncza, a co najlepiej opanowali to dawanie do buzi