Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was zna sie na modzie?serio czarne szpilki nie pasują do granatowej sukni?

Polecane posty

Gość gość

http://vissavi.pl/sukienki/4118-sukienka-eris-5900210045721.html mam tylko czarne szpilki i nie zdaze kupic innych a dzis ide na przyjecie.. pomozcie kochane cos dobrac do tego zeby uratowac kreacje? Podobno czarne szpilki do granatowej sukni to faux pas modowe. Jaka torebka bedzie okey i plaszcz by to jakos przelamac?chodzi o kolory

Gość gość
Moim zdaniem czarne pasują. Bedą pasowały rownież beżowe/ złote/ szare i torebka najbezpieczniej w kolorze butów

Gość gość
nie wydaje mi sie ze czarne buty beda jakims obciachem, nawet na zdjeciu ta modelka wyglada normalnie. Chociaz teraz wszyscy lubuja sie w "nude". A co do dodatkow, to pasuje srebro albo np czerwien jak chcesz troche koloru dodac

Gość gość121234
pasuja, ale moze załóż coś kontrastowego np.cieliste? i wg mnie torebka w kolorze butów to nie bardzo

Gość gość
to jaki kolor torebki pasuje?i jakie kolory plaszcza na wierzch?chce wygladac elegancko ,a nie jak choinka:)zle sie czuje w jaskrawych barwach:)

Gość gość
i zapomnialam zapytac o najwazniejsze.... jaki kolor rajstop do granatowej sukienki i czarnych szpilek??

Gość gość
A jakie masz torebki?

Gość gość
TOREBKI MAM CZARNĄ ,BRĄZOWĄ ORAZ TAKĄ ŁOSOSIOWĄ..

Gość gość
czarne szpilki pasują jeśli przyjęcie jest wieczorem, to rajstopy cieniutkie czarne czarna torebka też będzie ok.

Gość gość
ale chwile bede na dworze a bedzie mróz..czy wtedy rajstopy moge jakies grubsze zalozyc?musza byc czarne?