Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRA Z WAS ZNA SIE NA KUPOWANIU RAJSTOP?POMOZCIE

Polecane posty

Gość gość

ja sie na tym nie znam...jakies rozmiary den itd.. moze doradzicie mi jakie rajstopy mam kupic i gdzie najlepiej. potrzebuje na wesele w styczniu ..bedzie duzy mróz... granatowa sukienka i czarne buty..jaki kolor rajstop i jakie den powinnam kupic? mam 168 cm wzrostu i dziewiecdziesiat cztery centymetry w pupie oraz dlugie nogi jak na swoj wzrost:)

Gość gość
Ja przez wzglad na wzrost kupuje roz 4, choc sylwetka szczupla. jeali chcesz porzadne rajstopy, to idz do sklepu z bielizna, tam Ci doradza. Ogolnie im wiekszy den tym rajstopy grubsze, a na opakowaniu z tylu zawsze jest rozmiarowka. Ja mysle, ze czarne, ale niezbyt grube, przeciez nie bedzie wesele na dworze, tylko tyle co kosciol i chwila pod kosciolem. Mozesz tez grubsze potem przebrac na cienkie. A co do rozmiarowki to nie kieruj sie nia koniecznie, bo mowie, ja kupuje dlugie, ale jestem chuda, a 4 wg wymiarow to rozmair na osobe tezsza itp.

Gość gość
ale ja boje sie ze na mrozie mnie przewieje i zapalenie pecherza gotowe.... czarne cyba nie pasują do granatowej sukienki i czarnych czółenek...tak mowi moja siostra...no to jaki kolor bedzie pasowac?

Gość gość
żółte grube 40den

Gość gość
TYLKO CIELISTE NA SLUB DO KOSCIOLA.