Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem psychicznie chora

Polecane posty

Gość gość

Mialam wielkie plany, marzenia, a skonczylo sie na niczym. Boje sie wychodzic z domu, unikam ludzi, nie widze dla siebie zadnego wyjscia, ratunku czy drogi zyciowej. Czesto placze, mam czarne mysli. Zmarnowalam kilka lat zycia tak naprawde na nic nie robieniu. Tyle zlego mnie w zyciu spotkalo i nadal cierpie. Czy jestem psychopatka? :/ To nie jest normalne by nic w zyciu nie robic :'(

Gość gość
Psychopata to ktoś pełen agresji, nie liczący się z ludzkim cierpieniem, więc psychopatką nie jesteś.

Gość gość
Psychicznie chorzy są ci, którzy cię tak urządzili. Ci ludzie powinni zostac osądzeni, w USA można się ubiegać sądownie o wynagrodzenie szkód moralnych.

Gość gość
mam to samo, ale jeszcze nie uważam się za psycholkę :/

Gość gość
jestes normalna!! zajmij sie czyms np. sluchaniem muzyki, nauka angielskiego:) czym kolwiek, moze na jakąs impreze sobie pojdz??

Gość gość
dlaczego tyle zycia mi zabrales stalkingiem? czy ja ci cos zniszczylam zes sie tak up*******il mnie?

Gość gość
Kto cie stalkował ?bo mnie też taki jeden glina!Kaska blondyna mu w tym pomagała.s

Gość gość
Normalne to nie jest, ze mloda osoba nic w zyciu nie robi, nie uczy sie, nie pracuje.

Gość gość
I normalnie to samo z nim mam.Niszczy mi życie na każdej płaszczyznie możliwej. Jego ojciec nie lepszy ,jeszcze mu w tym pomaga.s

Gość gość
Zostaw ją,może schorowana jest .s

Gość gość
Ja też mam ludzi po dziurki w nosie,nie chcę nikogo widzieć ani znać .10 lat harowki a 7 lat stresu i szamba ,mam dość Najlepsze było jednak chałupnictwo jak dzieci były małe.Ja już wystarczająco mam zdrowie zniszczone.Doskonale cię rozumiem.s

wszyscy macie jakiś rodzaj depresji. nie bójcie się, nie znaczy, że się będziecie zaraz wieszać albo nie myć:O to popularna choroba, dawno oswojona przez ludzkość. zanim napędzać się myślami o przezszłości i zmarnowaniu czegoś (to jest głupota, widocznie tak miało być, i co to niby znaczy, że coś zmarnowaliście? każdy ma jedno LINEARNE życie, nieporównywalne do życia innych), umówcie się do psychiatry/terapeuty dopóki jeszcze macie świadomość. niby czemu każdy młody człowiek MUSI uczyć sę bądź pracować? może ci ludzie AKURAT TERAZ potrzebują tego letargu, jakim prawem ktoś to ocenia

Gość gość
Sorry, ale wyobrazasz sobie np 25-26 latka/latke, ktory skonczyl tylko liceum, nie pracuje, nie studiuje ?! Na co te osoby licza? Raz, ze nikt ich nigdzie nie zatrudni, a dwa za co beda kiedys zyc, co z emerytura? Lenie, nieroby, nieudacznicy i pasozyty

Gość gość
Broken ,przez 10 lat jezdziłam do pracy rowerem po parenascie km.w deszczu snuegu mrozie po lodzie ,nawet dwa żebra złamałam.Przy oracy stojącej po 12 h .zjechałam sobie ktegosłup,zresztą wczesniej już miałam zjechany pracą na budowie i niszeniem dzieci na barana oraz okopywaniem kartofli w polu.Pracowałam też na 3 zm.cieżko i fizycznie ,potem jako opiekun też cuezko nieraz i trzeba uważać na kregosłup przy leżacych albo kiedy sie kogoś przekłada na wozek i na odwrot.Srednio 3 r.w roku jstem u kregarza ,mam jeden dysk miedzy łopatkami trwale ruchomy.Oprocz tego nawala mi biodro -nieraz kilometrami chodziłam piechotą w czasie pracy od domu do domu.Po złamanym zebrze pozostał nerwoból pod sercem.Nie jest lekko.Odpoczywam do czasu aż nie bede mogła jezdzuć do pracy autem ,ponieważ szkoda mi już zdrowia na tłuczenie sie autobusem z dwoma przesiadkami czy rowerem w zimie.Nieraz o 4 rano wstawałam.Teraz odpoczywam chwilowo.Mam do tego prawo.Kuruję się.A to że ludzie są podli i każdemu życie potrafią zniszczyć i opinię to fakt.Ja i tak mam święte nerwy ze stali chyba.s

Sorry, ale wyobrazasz sobie np 25-26 latka/latke, ktory skonczyl tylko liceum, nie pracuje, nie studiuje ?! Na co te osoby licza? Raz, ze nikt ich nigdzie nie zatrudni, a dwa za co beda kiedys zyc, co z emerytura? Lenie, nieroby, nieudacznicy i pasozyty x przeczytaj jeszcze raz mój post, zwłaszcza o linearności i wyjątkowości egzystencji. tak, pasożyty, masturbuj się dalej. pasożyty, ale martwisz się o ich zatrudnienie, starość, jesteś taką perfekcyją matką, szkoda, że toksyczną. x Teraz odpoczywam chwilowo.Mam do tego prawo.Kuruję się.A to że ludzie są podli i każdemu życie potrafią zniszczyć i opinię to fakt.Ja i tak mam święte nerwy ze stali chyba.s x o k***a, Ty laska NA PRAWDĘ masz do tego prawo:(

Gość gość
Broken dobrze gada. Polać jej. :)

Gość 539
A ja bym zmienił dietę. Może Wam czegoś brak? Np. witamin. Kwasu foliowego. Energii. Za dużo stresów? Zakwaszenia? Remedium najlepiej szukajcie w jedzeniu itp naturalnych produktach. Proszków nie doradzam, prędzej terapię behawioralno poznawczą u jakiegoś NORMALNEGO psychoterapeuty. Gugle: pepsieliot depresja Gugle: tyrozyna depresja wikipedia Istotne jest całościowe podejście, tzw. holistyczne http://f.kafeteria.pl/temat/f1/stres-bezsennosc-i-leki-w-nocy-p_6688128

gość dziś Broken dobrze gada. Polać jej. usmiech.gif x ale żeby nie było, że zachęcam do całożyciowej stagnacji:-p x 539 dziś A ja bym zmienił dietę. Może Wam czegoś brak? Np. witamin. Kwasu foliowego. Energii. Za dużo stresów? Zakwaszenia? Remedium najlepiej szukajcie w jedzeniu itp naturalnych produktach. Proszków nie doradzam, prędzej terapię behawioralno poznawczą u jakiegoś NORMALNEGO psychoterapeuty. Gugle: pepsieliot depresja Gugle: tyrozyna depresja wikipedia Istotne jest całościowe podejście, tzw. holistyczne http://f.kafeteria.pl/temat/f1/stres-bezsenno sc-i-leki-w-nocy-p_6688128 x bardzo mądre rzeczy w tym poście;)

Gość gość
Akurat o zdrowym odżywianiu suplementacji i aktywnym wypoczynku mnie mówić nie musisz ponieważ od dziecka znam rolę odżywiania ,warzyw ,owocow,witamin ,sportu oraz snu na życie.s

Gość nie bądź księżniczką
Autorko, jeśli jesteś kobietą to 90% szansy że jesteś psychicznie chora, tz. jesteś "normalna". Nie smutaj tylko wyrywaj facetów na rynku, nim to zrobi jakaś inna psychicznie chora. Chyba starą panną nie chcesz być? Aha, i oglądaj p0rno aby dobrze nauczyć się roohać, bo dobrze być w czymś dobrym a roohanie jest w miare łatwe, i nieraz przyjemne, więc będzie ok.

Gość Łukasz Dobrodziej
gość wczoraj Mialam wielkie plany, marzenia, a skonczylo sie na niczym.... >>> opowiadaj co to wszystko było, a co jest teraz. Ile masz lat? gdzie mieszkasz? może nic nie stracone hmmm...... krok po kroku trzeba

Gość gość
każdej niszczysz życie

Gość gość
Kto?

Gość gość
Mam schizofrenie oraz depresje :(

Gość 539
@Broken Inside Dzięki. @gość02:39 Wszyscy znają, ale jak tak popatrzeć to nawet dietetykom się wszystko potrafi mieszać. Przykładem restrykcyjne diety dla zdrowych ludzi. Mogą prowadzić do depresji (nie)związanej z otyłością, no i do samej otyłości: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/nie-moge-schudnac-zredukowalam-p_6685347 Wszystko jest powiązane. Acz nie mówię że Tobie potrzeba wszystkich rad. Może autorce tematu się przyda, która warto by zmieniła otoczenie o ile to możliwe.

Gość 539
@gość03:53 Na temat schizofreni wiele się nie wypowiem, ale czytałem że może być związana z bakteriami. Niektórym minęła np. po penicylinie. Ale nie wiem czy profilakyka antybakteryjna może tu zaradzić. Warto spróbować, ale nie chcę robić nadzieji. O powyższym jest nieco do poczytania gdy wpiszesz w google: zarazki obłędu

Gość gość
Co wy pieprzycie o depresji i schizofrenii?.Mnie facetet nawet na basenie śledzi i juz ostatnio miałam debila ochote wrzucić do wody w szmatach tak jak był na ławce żeby debil zrozumiał ze on i jego stary mają sie odemnie odpierdolić a zwłaszcza od mojej mamy ,ojca i rodzenstwa!Gdzie ten debil mnie jeszcze nie sledził to nie zliczę.Od 2008 r ciągnie sie ten syf.Mam dość .!s

Gość gość
Autorko ,jesteś normalna.Trzymaj się.Będzie dobrze Ludzi olej ,nie warto sie świniami z koryta przejmowaćJak ktoś nie ma grama moralności i kultury to tak to niestety wygląda..Widocznie za dobra jesteś i za dużo chamom pobłażasz Takie jest moje zdanie.Nie daj sobie ingerować i niszczyć życia przez kogoś kto nie ma do tego prawa.Ty decydujesz i swoim życiu i nikt inny,pamiętaj o tym.Powodzenia życzę.Aha i nie daj sobie chamom niczego wmowić bo oni tylko na to liczą żeby Cię zniszczyć.Bądz ponad tym.Jesteś twarda babka,dasz radę.Co nas nie zabije to nasz wzmocni znasz?Nie sztuka upadać,sztuka się podnosić i tego życzę:-)s

Gość gość
to my wszyscy jesteźwa ebnęci a ty w miarę normalna

Gość 539
@gość [04.01.2017) No ale ja pisałem do tego kogoś kto napisał(a) że ma schzofrenię i depresję (że na depresję są różne remedia). I nawet o tej osobie co napisała że ma depresję i schizofrenię nie zakładałem że rzeczywiście je ma. Napisałem w takim sensie że warto rozważyć że to może co innego, bo diagnozy mogą być często błędne. O czym można poczytać w internecie guglając następujące wyrażenie: jak łatwo zostać schizofrenikiem