Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z uchodzca.Oklamalam go.Pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Kobietki,znaczne od poczatku.Mieszkam za granica i jestem po rozwodzie.Mam 5 letnie dziecko.Rozwod zlamal mi serce i przyplacilam go niemal depresja. Od 8 miesiecy spotykam sie z Syryjczykiem ,ktory ma status azylanta .Moje dziecko go uwielbia i ja tez.A on nas i jest dla nas dobry. Popelnilam jednak pewien blad .Z poczatku nie ufalam mu i sadzilam,ze chce tylko wizy ,wiec mowilam,ze jestem z Bialorusi.Ukladalo sie nam wspaniale,do pewnego momentu. Zobaczyl moj paszport. Zapytal co to ma znaczyc i dlaczego nie bylam szczera z nim.Powiedzialam prawde a on,ze naprawde zle go ocenilam,bo naprawde mnie pokochal i mojego syna i nigdy nie myslal o kobietach w kategoriach wizowych i,ze jest mu przykro,ze moglam mowic o uczuciach a w duchu mu nie ufac. Powiedzial,ze musi to przemyslec. Nie odbiera moich telefonow a na facebooku udpostepnia posty o zlamanym sercu. Blagam,pomozcie jak ja mam to odkrecic.Przyszedl na urodziny syna i sie z nim bawil ale w ogole ze mna nie rozmawial. Jestem taka glupia:' -(

Gość gość
Nawet moja mama,ktora byla przeciwna temu zwiazkowi ,powiedziala,ze to byl kretynski pomysl i,zebym pomyslala co sama bym czula i po kilku tyg. moglam to wyjasnic a nie brnac w klamstwie.

Gość gość
No niestety,ale mial prawo czuc sie urazony. Nie dzwon,nie pisz i daj mi czas.Moze sam sie odezwij a Ty zajmij sie czyms co pozwoli tobie nie myslec o nim.

Gość gość
Ile to dziecko juz mialo tatusiow ?

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Jeśli jest mądry to sam to zrozumie, taki test nikomu nie zaszkodził. Jesli cie kocha to zrozumie jesli nie, to trudno.

Gość gość
Tez uwazam,ze dobrze i mqdrze postapilas.

Gość gość
Uo

Gość gość
A co na to ojciec dziecka?

Gość gość
Masz szczęście i intuicję. Nie ufaj, to inna kultura i wcześniej czy później żałowałabyś , że go poznałaś. Zapomnij i poszukaj innego ojaca dla swojego dziecka. Wiem z doświadczenia.

Gość gość
Posluchaj goscia z 13.32. to jest czlowiek z innego swiata, muzulmanin. Myslisz, ze jest inny, bo uciekl ze swojego kraju imzuje na zachodzie? Nie. Oni wszyscy sa ok, tylko ciekae skad potem tyle smutny h opowiesci kobiet, ich zon.

Gość gość
Wydajesz sie byc rozsadna kobieta,a tak sie zaduzylas .Pomysl,ze predzej czy pozniej rozczarowalabys sie. Masz juz za soba rozwod.Po co Ci kolejny?

Gość gość
Mam 3 rozwody za soba ale obn był inny...widac że zależało mu na mnie.

Gość gość
Zakladaj burke

Gość gość
Up

Gość gość
Polecam Ci książkę Tanya Valko Arabska Żona. Tam muzułmański kochas tez był inny..do czasu. Może pomyslicie ze jestem jakaś rasistka ale muzułmanom nie można ufać, zwlaszcza jeśli to jakiś azylant co przyplynal niedawno na pontonie. Nie bądź naiwna bo masz dziecko i nie powinnas sobie na to pozwolić.

Gość gość
Przepraszam ,ale jest mi niedobrze jak czytam ze Polka jest z azylantem...no przepraszam ale naprawdę mam przed oczami Jana III Sobieskiego i wszystkich naszych wspaniałych przodkow ,ktorzy w grobie sie przewracaja.

Gość gość
prowo jak nic, 3 rozwody... normalna kobieta zapewne już po 2 rozwodzie nie myślałaby o kolejnych ślubach, on był inny... jak 3 wcześniejszych. Dlatego uważam że to prowo jakiegoś gimg****a

Gość gość
nie mialas juz za kogo sie wziac.syryjczyk..masakra

Gość gość
To ja autorka.Post o 3 rozwodach to podszyw.

Gość gość
Up