Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Dziewczęta....jak myślicie...Mam taki nazwijmy to problem. Moja ks układa grafik i jest wysyłany do regionalnej no i koniec. W miedzyczasie zmienia grafik 5 -7 razy. Jak ktos mial np. na 16 to ma na 9 , jak mial nockę to ma np. na 13. Strzela mnie ch**j nic a nic nie mogę zaplanować. Ostatnio się wkurzyłam i kazałam na poprzednią wersję pewnego dnia. Rozumiem, że jak jest np L-4 to można zrobic tak, że jakas osoba lub osoby zostaną po 2 godz. dłuzej lub moze ktos przyjsc 2 godz. wczesniej, ale KS robi takie zamieszanie z grafikiem, że jest to nienormalne. No i mam pytanie. Jak myślicie czy regionalna wie o pozniejszych zmianach grafiku i że jest robiony tak, że Ks nie pyta się czy mogę czy nie moge? Czy gdyby sie dowiedziała to stanela by za mną? Rozumiem, że taka jest praca w sklepie, ale naprawde nie jestem robotem ciagle myslacym o pracy ale musze pomyslec o sobie, mezu, dziecku. Czy gdybym tak grzecznie pogadała z regionalną to cos by to dało ? Kiedyś widziała pismo ukradkiem, bo ks oczywiscie nie pokazywała, mówiące o tym , że trzeba bedzie wydłuzyc godziny pracy ale pamietac trzeba o tym, że nasi pracownicy też maja życie osobiste. (było to w grudniu) Zaczyna u mnie przynajmniej być chore to. mialam miec wolne to pracuje, mialam miec nockę to mam na 10 rano. I tak w miesiac w miesiąc.

Gość gość
Co dostaje sie w paczkach w kinie?

Gość gość5
Kiedyś w biedronce też osoby funkcyjne musiały wycofywać ale im to zmienili... Mnie też to wkurza, na prawdę traktują nas na każdym kroku jak złodzieji... A jak funkcyjny jest gdzieś zakopana na magazynie i chwile nie przychodzi to trzeba oczami świecić bo klient już się denerwuje...

Gość gość
Co jest w paczkach ?

Gość gość
do wyżej nasr-e i pełno much

Gość gość
Cofnij się kilka stron i poszukaj ! Jakie to męczące by w kółko odpowiadać na te same głupie pytania ! Pytanie o paczkach Był o już co najmniej 2 razy.

Gość gość
Paczki są bardzo fajne:)))

Gość gość
Czy w telefonach sklepowych i kiero są podsłuchy ? Bo wydaje się ze tak

Gość gość
uu to nasza ma przerypane bo cały czas wisi na swoim służbowym z koleżankami i rodziną

Gość gość
Zadnych paczek w kinie nie dostwlajesz

Gość gość
a ile czasu spedzilyscie w kinie? mam w przyszłym tygodniu i nie wiem jak zaplanować sobie resztę dnia

Gość gość
To nas oszukali z paczkami . Nie idę w takim razie jak to ściema . Miałam w poniedziałek na rano to możecie jedna sztukę skreślić

Gość gość
Jaka pazerność xd nie ma paczek to nie idę hahaha

Gość gość
U nas jest noc promocyjna. Przychodzimy na 18, 19. Pozostałe dziewczyny so do 21 do zamknięcia sklepu. Gondole zazwyczaj są już przez nie zrobione, półki prawie zawsze też. Nam zostaje wyłożenie promocji, woblerow, plakatów, gazetek. Jesteśmy do 6 a o 6.30 przychodzą kolejne dziewczyny.

Gość gość
Miłe koleżanki . Czy kierownicy sklepów są badani przez psychiatrę albo przynajmniej mają rozmowę z psychologiem przed rozpoczęciem kariery na tym stanowisku . Przyszła do nas kierowniczka co jest bratanicą pani regionalnej C w W wie i co ona wyprawia to w niebie nie widzieli . Chce sprawiać wrażenie robiącej wszystko a nie robi nic za wyjątkiem zamieszania i opowieści jaka jest najlepsza i ze niedługo będzie regionalna . Życzymy żeby się jej udało i juz sobie poszła .

Gość gość
A nam mówiono że nie wolno zajmować się nowa promocja przed zamknięciem sklepu dla klientów..ze nic a nic nie wolno robić nawet gondoli czy koszy rybaków. Wiem że to ułatwia sporo całe przygotowanie ale my się boimy cokolwiek wcześniej ruszyc

Gość gość
Na zapleczu wszystko mozna

Gość gość
Dostajemy paczki w kinie, nawet na fejsie na zdjęciach widać reklamówki przy każdej osobie :) a my robimy półki, gondole, rybaki i ściągamy stare cenowki :)

Gość gość
Jak mozna calą noc promocje robic,przy zrobionych juz gondolach.I jeszcze na 6.30 przychodza inne.U nas do 24.00 cala promo zrobiona.Rano tylko szybkie sprawdzenie i najwyzej plakaty.A Wy cala noc i jeszcze rano dziewczyny tyraja.

Gość gość
Jest na fejsbuku fanpage rossmana dla pracowników? Podacie stronke lub link?

Gość gość
A ile Was zostaje do tej 24. Bo u nas sklep zamykają 2 osoby a sklep czynny do 2130 i nie ma możliwość zeby zrobic promocje do 24.

Gość gość
W paczkach dostalysmy balsam do ust tołpy, 3 szt maseczek, paste do zębów colgate, balsam do skórek i paznokci eveline, olejek pod prysznic dove i pędzle econtour w zestawie 3 szt w tym pędzel do podkładu do różu i do cieni

Gość gość
Od 21.00 do 24.00 trzy osoby cala promocja i mycie sklepu czasem 4 osoby od 21-23

Gość gość
A u nas 2 osoby do 23, jak nie ma nocki promocyjnej. Wiec nie ma szans zeby sie wyrobić we 2 osoby :)

Gość Nik_a
do gość - w 3 osoby w 3 godz. cała promocja? I zdążycie zdjąć stare cenki, wsadzić nowe, założyć półki (bo nie wolno przed zamknięciem), zrobić gondolę, wyciągnąć standy, nakleić naklejki pod nimi, plakaty wymienić w oknach i potykaczu, impulsy na kasach wymienić itd, , reklamówki, gratisy, rozwiesić woblery, nabić promocję, dowiesić cenki, które wyjdą dodatkowo i sprawdzić? A na koniec umyć sklep? Niemożliwe, tego się nie da w 3 godz...

Gość gość
Dokładnie nie da rady, chyba że to mini sklep...

Gość gość
Kobietki

Gość gość
Kobietki powiedzcie mi jak jest z premiami czy są one co miesiąc czy np.kwartalnie?pytam dlatego że nie pracuje długo a na sklepie nic nie można się kogokolwiek zapytać bo zaraz wszystkie wiedza i mają pożywke przez cały dzien

Gość gość
Jak dla mnie, to cały system promocji sklepu jest denny. Wkładanie karteczek, wykładanie karteczek, naklejanie woblerów, które po jednym dniu leżą na podłodze, albo między towarem na półkach bo każdy je zrywa. Plakaciki, sriki, fiszki sriszki, gondolki, to jest bez sensu!!!!

Gość gość
Dla klienta wazna jest czytelna cena promocyjna i tyle w temacie .ludzie wogóle nie zwracają uwagi na gondole a na balkonikach to juz tez cen nie widzą.po co to sranie w banie?ktos kto to wymyślą wogóle nie ma pojecia o klientach!!!ludzie tylko się denerwują!