Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Kwotę 250 zł dostaniesz w grudniu, jeżeli do grudnia wydaesz 1260 zł ,jak dobrze pamiętam o tym mówili w kinie,a ta ironia to nie potrzebna. U Nas karta działa poprawnie,ale jeżeli jest jakiś problem z karta lub jej założeniem,to trzeba napisać do nich na erosie.

Gość gość
Kwotę 250 zł dostaniesz w grudniu, jeżeli do grudnia wydaesz 1260 zł ,jak dobrze pamiętam o tym mówili w kinie,a ta ironia to nie potrzebna. U Nas karta działa poprawnie,ale jeżeli jest jakiś problem z karta lub jej założeniem,to trzeba napisać do nich na erosie

Gość gość
Robi się nerwowo na tym forum opowiem wam kawał może to ostudzi was trochę więc wiecie dlaczego Mojżesz przeprowadził zydów przez morze?bo przez miasto się wstydził! cha cha cha cha

Gość gość
Jak można się jarać pójściem do kina? :) ja wolę isc z przyjaciółmi się zrelaksować a nie ryć dalej banie rossmannem. Ale kto co lubi. Niektórym by się przydało zluzować poslady ;)

Gość gość
Naprawdę masakra... Czysta wredota... Na forum skaczą sobie do oczu a potem płacz że mobbing w pracy... jak takie życzliwe w pracy są jak tutaj

Gość gość
U nas w sklepie karta działa tylko nie wyświetla się info ile środków nam się uzbieralo. Cały czas widać napis że stan środków będzie widoczny w krotce

Gość gość
Ja tam jestem zyczliwa ale nie dla leniow i tępakow umysłowych którzy zachowuja sie jakby urodzili sie wczoraj :) takich którym nic nie chce sie samemu dowiedzieć, doszukać

Gość gość5
Ktoś tu wcześniej pisał że maksymalnie w miesiącu można uzbierać 25 zł czyli trzeba by było wydać 500 zł na miesiąc jak zwracają 5%.

Gość gość
cześć dziewczyny pracuje od miesiąca.o co chodzi z półkami premiera,czy wszystkie wykładacie(do was też tak dużo przychodzi?)

Gość gość
Witam. Czy ktoś wie dlaczego zamknięty został sklep w Cz-wie w alejach??To był pierwszy Rossmann w naszym mieście. Dziękuję za odp.

Gość gość
A gdzie widać ten napis ze stan środków będzie widziany wkrótce? Proszę o info.

Gość gość
A gdzie widać ten napis ze stan środków będzie widziany wkrótce? Proszę o info.

Gość gość
Tak, zawsze wszystkie aa wyłożone no chyba, że jest to półka na sloiczkach dla dzieci. Półek jest raz więcej, raz mniej, ale zawsze wszystkie rozłożone.

Gość gość
Stan środków masz jak klikniesz na swój adres e-mail z lewej strony i potem taki czerwony przycisk pracuje w Rossmannie :)

Gość gość
do 7.44 chyba widziałam go gdzieś w czerwonym fartuszku w rossie ale nie jestem pewna

Gość gość
Jak myślicie, będzie jutro kasa ?

Gość gość
wydaje mi sie ze w piatek<<

Gość gość
hej dziewczyny jestem na l4 ciazowym chciałam sie zapytac czy jak podpisywałyscie aneksy do umowy do była tam wzmianka ze wypłata 10 a nie DO 10 bo ja nic nie podpisywałam wiadomo aneksu na l4 nie dostałam ale cos m sie o szy obiło ze tak jest.... o w styczniu była kasa 10 a nie jak to przewaznie bywało 9. Wiem ze jesli jest do 10 to maja czas do tego dnia no ale kazda z nas przyzwyczaiła sie ze kase puszczaja 9..... wiem jeden dzien r óznicy ale jak ktos ma juz w portfelu ostatnie grosze to nawet jeden dzien robi roznice....

Gość gość
na l4 nie dostaniesz aneksu,ale wypłatę jak cała reszta!!!

Gość gość
Kochani czy ktoś z Was został starszym asystentem? Czy wyszło to z inicjatywy kierownika czy sami aplikowaliscie np do regionalnego? Stanowisko jest ale nikt nic nie wie Pozdrawiam

Gość gość
Wypłata jest punkt 10tego. Tak jest w umowach.

Gość gość
U nas jest starszy asystent.jest przydupasem kierowniczki dlatego została starszym asystentem.wyróznia sie tym ze jest przydupasem i największym leserem na sklepie.starszy asystent chyba trochę wiecej powinien angażować sie w sprawy sklepu i miec przedewszyskim zmiany prowadzące ,skoro za to bierze kasę.....

Gość gość
ja jestem starszym asystentem,pracuje w sklepie wysokoobrotowym w duzym miescie.Z tego co wiem starszy asystent jest tylko w sklepach wysokoobrotowych.Awans otrzymalam od kierownika regionalnego i kierownika sklepu-nie aplikowalam

Gość gość
jak wejdziesz sobie w aplikację "pracuję w rossmannie" to w menu klikasz sobie na swoje nazwisko i maila. I jak tam wejdziesz to nad Twoimi danymi masz podświetlone na czerwono PRACUJĘ W ROSSMANNIE i tam wchodzisz :)

Gość gość
czy nosicie w kieszeni fartucha napadówki?czy wam również często się wciskają np.:podczas kucnięcia i dzwonią weryfikować?u nas to nagminne!powinni coś z tymi dziadowskimi napadówkami zrobić....

Gość gość
Oklej sobie te guziki taśmą, pomaga. Z doświadczenia wiem :)

Gość gość
U nas napadówke wciska często kasjer na 1. Przypadkiem - pp prostu jest tak umieszczona, że łatwo wcisnąć ją kolanem siedząc na krześle

Gość gość
U nas na sklepie niskoobrotowym jest starszy asystent. Duże miasto. Nalezy jej sie to bo długo pracuje i poswieca sie az za bardzo w Rossmannie. Ja dałabym ją na stanowsiko wyzej.