Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
To nie możesz zadzwonić do kadr i zapytać , my Ci nie powiemy dlaczego nie dostałaś.

Gość gość
Klub Rossmana narazie jest dla pracowników od 1 kwietnia rusza dla klientów. Musisz wpisać w Google pracuję w Rossmannie wejść na ta stronę zarejestrować się wypisujesz też swój nr kadrowy, a potem sciagasz na telefon aplikacje pracuje w Rossmann i masz takie coś jak karta i przy każdych zakupach dajesz do zeskaniwania kod kreskowy i za każde zakupy zwracają 5% i do grudnia jeżeli wydasz 1200 z hakiem na zakupy to możesz coś sobie wybrać za 250zł. Będzie o tym w kinie ,,Rossmann to my," jak jeszcze nie było u Was. Do kina warto iść dają fajne prezenty.

Gość gość
Dziewczyny czy u Was na sklepach są paczki za konkursy PP? Bo u nas w regionie od grudnia cisza.

Gość gość
Super wiemy o karcie, tylko ze ona działa w mało którym sklepie. Byłam w 3 rożnych i w każdym sklepie na kasie pokazuje komunikat kod nieznany. Wiec ta karta jest do d**y :) Co do kina tez bym poszła ale n al4 i macierzyńskim nie można isc,

Gość gość
U mnie tez nie działa. Rossmann jak zwykle sprytnie wymysla to. Może mało komu uda sie kupic produkty za ponad 1200 zł. Im dalej tym wieksze szanse, że rossmann nie poniesie strat za bonus ten 250 zł.

Gość gość
Skąd Ty wzięłaś taką kwotę? 1200x5% to jakieś 60zł, nie 250...

Gość gość
Ja jestem na macierzyńskim i byłam w kinie ;) Z miesiąc temu KS wysłała mi smsa, że osoby na macierzyńskich i zwolnieniach ciążowych mogą brać udział, jest to w czasie wolnym od pracy i się zgłosiłam.

Gość gość
czy do kina trzeba wczesniej odebrac jakies wejsciowki?

Gość gość
Aha No to super, bo mi powiedziała ks ze moge isc do kina bo jestem na l4. Wiec sie nie zapisywałam.

Gość gość
Skoro jesteś na L4 to oznacza ,że nie możesz świadczyć pracy, nie możesz pracować ,Twoje obowiązki wykonują Twoje koleżanki ale do kina już możesz iść? Paranoja .Wszystko dla reklamówki gratisów.

Gość gość
A czy ja napisałam gdzies cokolwiek o jakiejś reklamówce ? Byłam rok temu, chciałam isc w tym ale ze jestem w ciąży to podobno nie moge. A koleżankami wyżej napisała, ze niby można isc na l4 i macierzyńskim. Po co wymyślasz jakies dziwne rzeczy?

Gość gość
Skoro jest dziewczyna w ciazy to logiczne ze jest na l4.Tylko glupi by w ciazy pracowal i to w rossmanie.Ma teraz duzo czasu wiec dlaczego by niby miala nie wyrwac sie z domu i isc do kina.Zazdroscisz jej chyba.A jad z Twojej geby az bucha...

Gość gość
Do 11.15 wredna s..ka z Ciebie...

Gość gość
Chyba z jakiegoś powodu masz to l4 to chyba logiczne że skoro nie możesz pracować jesteś chora itp to i do kina nie przyjdziesz, co innego na macierzyńskim/wychowawczym

Gość gość
Ciąża to nie choroba! L4 dostajemy w tej pracy bo będąc w ciąży nie da się tam pracować. Ale poza tym chodzić , rozmawiać, śmiać się itp można bo jest o czym! Ciąża nie wyklucza nas z załogi sklepu.

Gość gość
Gdy powiedziałam KS o ciąży sama stwierdziła, że dla mojego bezpieczeństwa lepiej abym poszła na zwolnienie, zresztą na sklepie ciężarna zbyt dużo nie pomoże, nie może dzwigać, nie ma nocek na kasie kilka godzin nie może siedzieć, a jednak jest to głównie praca fizyczna. A co można na zwolnieniu to dużo zależy od tego czy ma się wystawione, że powinno się leżeć, czy można chodzić. Ja mam na zwolnieniu, że mogę chodzić i chodzę na spacery, do sklepu, w kinie też już kilka razy byłam prywatnie.

Gość gość
Bez przesady żeby w ciąży nie można było z domu wychodzić :D dziewczyny dajcie na luz, same byście w ciąży nie chciały tu pracować, bo jest ciężko, a zdrowie dziecka jest najważniejsze :) trochę więcej empatii, bo przez takie jak wy atmosfera w pracy robi się kiepska..

Gość gość
Dlatego miałam ochotę wyjsc do kina, ale moja ks poinformowała mnie ze nie moge, wiec tez juz drążyłam tematu. Tez mam chodzące l4, jestem w 7 miesiącu i chetnie bym wyszła gdzies, czasem spotykam sie z dziewczynami ale widać dla ks nie jestem juz w ekipie.

Gość gość
Kiedy wypłata

Gość gość
jest już na koncie

Gość gość
Co? Macie już wypłatę?

Gość gość
Jaki film był w kinie???

Gość Nik_a
do gość : gość dziś - wypłata będzie w piątek, 10-ego. do gość: 15:30 La la land.

Gość gość
Ja jestem na L4 ciążowym i byłam w kinie a kierowniczka sama do mnie zadzwoniła z pytaniem czy chcę iść .

Gość gość
I czujesz się spełniona że za darmo do kina poszłaś czy jak? Taka luźna informacja -można chodzić do kina nie tylko z zaproszenia pracodawcy, powaga. Idziecie do takiego budynku ,w którym jest duży ekran do wyświetlania filmów ,kupujecie bilecik i już. Nie boli ,nie trzeba instrukcji wcześniej znać ani nic czytać , bo z tego co tu czasem czytam to czytanie ze zrozumieniem to już wyższa szkoła jazdy ale cóż jaka praca tacy pracownicy -nie mam więcej pytań :)

Gość gość
Czuje sie spełniona bo mogłam spotkać się ze znajomymi oraz dziewczynami także z innych sklepów i nie koniecznie chodzi każdemu o darmowy seans .

Gość gość
16:02 :) mój Mistrz! koleżanka 15:50 bez komentarza Twoje uwagi lepiej pozostawić;

Gość gośćMartaa
Czy ktoś z Was miał problem z zalogowaniem się na www.pracujewrossmannie.pl ? bo ja dawno temu zakładałam sobie tam profil, ale potem przestałam go odwiedzać. a teraz nie mogę się na niego zalogować i wyskakuje mi ikonka, żeby skontaktować się z administratorem. macie jakiś adres email albo nr tel, żebym mogła się z kimś skontaktować w tej sprawie ?