Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Pasek z danej wyplaty jest widoczny po ok.miesiacu.Ja wolalam jak przysylali nam paski.Teta to katastrofa

Gość gość
Co Ty gadasz paski są widoczne ok 11-13 każdego m-ca wpisujesz w dacie np.31.01 i Masz za styczeń

Gość gość
paski są widoczne tak jak napisała koleżanka powyżej czyli w poniedziałek powinien już być widoczny. wprowadzasz date z miesiąca za który chcesz go znać. teraz musisz wprowadzić date styczniową. a co do tety to rzeczywiście masakra. czasem nie można w ogóle wejść, a zrobienie czegoś to masakra.

Gość gość
Tak, pko mialo juz wczoraj wypłatę ale co to za wyplata....

Gość gość
Sklep wysokoobrotowy jest wtedy, kiedy każdego miesiaca regularnie robisz 1mln zl:)

Gość anielka1234
Cześć. Dziewczyny,czy któraś z Was miała taką sytuację,że musiała pisać wniosek o ponowne wysłane PIT w formie papierowej?? Dostałam PIT na meila ,ale w SPAMie i po kilku dniach został on usunięty przez pocztę ,a ja nie zdążyłam go ściągnąć... dzwoniłam do kadr i okazało się,że muszę wysłać pisemną prośbę o ponowne wysłanie... wiecie może na jaki adres i co tam trzeba zamieścić??

Gość gość
Macie racje, teta nie działa chyba tak jak powinna. A wysyłanie tych wniosków urlopowych to jest dopiero zabawa

Gość gość
Do 9:04 nie podawaj błędnych i formacji!!!!! My jesteśmy sklepem wysokoobrotowym i plan mamy w granicach 850tys.

Gość gość5
Dokładnie, my tylko milionowy obrót mamy przy większych akcjach a tak to koło 800 tyś. i też jesteśmy wysoko obrotowym sklepem.

Gość gośćgsgsgsggs
Jabwczoraj drukowalam pasek z wyplata styczniowa

Gość gość
Kiedyś słyszałam, że wysokoobrotowy zaczyna się od regularnych comiesięcznych 600 tyś.

Gość gość
A Ty nie drzyj tak twarzy, bledna informacjo ;)

Gość gość
Odnosnie maila z PITEM w mailu bylo nnapisane ze jeżeli nie odczyta sie wiadomosci w jakims tam czasie to sami wysylaja:"Brak odebrania tej wiadomości do dnia09.02.2017 będzie skutkował wysłaniem ww. dokumentu w wersji papierowej."

Gość gość
Jak się u was sprzedają lizaki szlachetna paczka?

Gość gość
Wyjaśnicie mi od czego jest zależna premia uznaniowa bo regulaminowa wiem o co chodzi.... Przeglądałam swoje paski i 2 razy pod rząd nie miałam a teraz dostałam ok 50 zl a na rozmowie mówili co innego od czego ona jest uzależniona i czy to jest taka kwota czy może być większa i na jakiej zasadzie przyznaje kierownik ?????

Gość gość
O co chodzi z tymi paskami?

Gość gość
Lizaki kiepsko

Gość gość
Czy ktoś ma macierzyńskim dostał już PITa???

Gość gość5
Bo ta premia nie jest co miesiąc...

Gość gość
Regulaminowa jest za nie chorowanie jak nie idziesz na l4 to dostajesz co miesiac.A uznaniowa moze kierownik przyznac jednemu pracownikowi w miesiacu jezeli bardzo sie wybija w pracy i regionalny zgodzi sie na taka premie.

Gość gość
Pytanie z innej beczki :-) czy jest na forum ktos ze sklepu ktory wygrał nagrodę niespodziankę w konkursie bożonarodzeniowym "nagrody za ozdoby"? Dostałyście już coś? Pytam bo do nas coś w dostawie wjechało ale nie było opisane i tylko możemy się domyślać że to może ta niespodzianka ;-) pzdr

Gość gość
To chyba nie jest prawda że premie uznaniowa moze dostać tylko jedna osoba na miesiąc. Jest jakas okreslona pula pieniedzy miesiecznie na premie uznaniowe i mie jest to powiedziane ze musi to byc jedna osoba.

Gość gość
Czy ktos instalowal aplikacje pracuje w rossmanie? Dziala wam ten kod? Ja bylam wczoraj na zakupach ale przy zeskanowaniu pojawił się jakis blad..

Gość gość
Temat aplikacji i kodu był wałkowany. Mało komu to działa

Gość gość
Dostał już ktoś pita?

Gość gość
U nas aplikacja nareszcie działa. Do tej pory był z nią problem ale coś chyba nareszcie zaktualizowali. Jeśli macie niebieska ikonka KLUB ROSSMANNA na ekranie monitora tzn że już jest ok. Pozdrawiam

Gość gość
TAK, DZIALA

Gość gość
* ikonkę

Gość gość
A jaka jest to kwota tej premi uznaniowej na dany sklep bo 50 zł to jest zart a widzialam u jednej z dziewczyną bo zostawila piasek ok 120 zł tylko ona nic nie robi