Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
U nas działa ta aplikacja od dwóch tygodni sklep w Warszawie

Gość gość
Był jakis konkurs bożonarodzeniowy???

Gość gość
w Waszym mniemaniu nikt nic nie robi tylko JA,JA,JA. Masakra... myślałam, że na tej kafeterii będą jakieś fajne pomysły sprzedawane, informacje dla nowych pracowników , rozwiewane wątpliwości na różne tematy.. a tu tylko.... czemu ten tyle, ta tyle i tak w kółko... jest kasa na koncie a jak jest to czemu tak mało.... tyle ile godzin przepracowanych tyle kasy, jaka stawka taki przelicznik.... przecież to Wy podpisywałyście umowę o pracę a nie sąsiadka za Was.... ogarnijcie się proszę bo to skomlenie już jest straszne.. podwyżki w listopadzie a w grudniu już pytanie czy w styczniu będą.... ręce opadają..

Gość gość
aha, jak co roku- był konkurs bożonarodzeniowy- za plan i wydajność wykonaną kasjer 250.

Gość gość
Premia uznaniowa zalezy od stanowiska i godz.w danym mies.a nie bylas na l4 albo nie dostalas nakiejs kary ze tylko 50 zl?

Gość gość
Zadnej kary i na żadnym l4 nie bylam koleżanka pracuję na tym samym stanowisku co ja

Gość gość
Mam dokładnie takie same odczucia na temat tego forum. Czasem można się dowiedzieć czegoś ciekawego, ale większość wypowiedzi jest co najmniej nie na miejscu, szczególnie że może tu wejść każdy. Pytania typu "Jest już wypłata? Kiedy będą wypłaty?" zadawane kilka dni przed 10 - przecież macie na umowie napisane kiedy powinny być wypłaty i zawsze są w terminie. Narzekanie że ta nic nie robi, że osoby na wyższych stanowiskach siedzą i piją kawę - sama jestem na najniższym szczeblu i uwierzcie mi, że widzę jaką odpowiedzialność mają asystenci itd. Wiadomo, że ludzie są różni, ale starajcie się budować koleżeńskie relacje i sytuacja na pewno się poprawi. Chyba że faktycznie w ekipie jest ktoś, kto robi wszystko żebyście się kłóciły albo traktuje Was niesprawiedliwe - takie coś nie powinno mieć miejsca. A jak Wam coś nie pasuje to mówcie o tym otwarcie i nie bójcie się przełożonych. Część zrozumie Wasze uwagi, część nie. I wtedy najwyższa pora zastanowić się czy faktycznie chcecie psuć sobie nerwy w takiej pracy.

Gość gość
dziwne jeżeli to premia regulaminowa...

Gość gość
premia regulaminowa wynika z regulaminu i jeśli nie było się w danym miesiącu na l4 to w przypadku kasjera można dostać max 250 zł ( dla całego etatu), a że większość osób pracuje na mniejszym więc waha się ona w zakresie 125(1/2 etatu) do 250 (dla całego). Premia uznaniowa jak nazwa wskazuje jest uznaniowa(np za prowadzenie nocek przez kasjera, wyjazd w delegacje do innego sklepu, szczególne wyniki sprzedaży, szkolenie nowego pracownika - taką informacje dostałyśmy kiedyś od KR) wnioskuje nią kierownik sklepu, a KR ją akceptuje i ustala kwotę lub nie.

Gość gość
Konkurs bożonarodzeniowy tzn własnoręczne ozdabianie sklepu. Żeby wziać w nim udział trzeba było ozdobic sklep i zdjęcia umieścić na "pozytywnie zakręconych"

Gość gość
Kiedy marcowa premia za inwentaryzacje ?

Gość gość
ok.20 pewnie jak zwykle..:)

Gość gość
pewnie w marcu. Dziewczyno, mamy poczatek lutego a Ty sie pytasz o marcową premię

Gość gość
A wiecie może do czego wydawać mamy te puszki serduszka co przyszły w gratisach?

Gość gość
Podbijam pytanie ;-)

Gość gość5
Nie, nie wiemy, za grosz wchodzi. Mogliby nam dać :)

Gość gość
Ktoś już dostał pita?

Gość gość
Może to dla nas na Walentynki he he.

Gość gość
U nas nie ma puszek serduszkowych, może dziś przyjdą. Tylko kocie podkładki, torby do odświeżaczy, kremik do zakupów itp. ;)

Gość gość
Hej dziewczyny chcialam sie zapytac po jakim czasie dostaje sie umowe na czas nieokreslony?

Gość gośćbuli bajbs
Wiadomo cos o podwyzkach?

Gość gość
do dziś Bywa różnie, ja po 2 latach (teraz) niedawno dostałam do października 2018.

Gość gość
słyszałam ze po 33 miesiącach przepracowanych dostaje sie na nieokreślony ale od umów podpisanych w lutym 2016 a co ze wczesniejszymi umowami?

Gość gość
U nas tez aplikacja juz działa:) ciekawa jestem jak to sie wszystko potoczy dalej....

Gość gość
Trzeba znowu przepracować 33 miesiące.

Gość gość
Do 12.57 nie wprowadzaj w błąd. Jeżeli kogoś umowa na czas określony była zawarta przed 22 lutym, to 33 miesiące liczą sie od tego dnia czyli umowa na czas nieokreślony jeżeli Ktos bedzie nadal pracowal przekształci sie w listopadzie 2018.

Gość gość
Dostał już ktoś pita?

Gość gość
Tak, matko juz było pare razy o pitach

Gość gość
O sercach było na erosie w pismach masowych. Są do rozpakowania, i rzeczy z nich mamy wydawać do każdych zakupów jako gratis. Karty podarunkowe co w nich są, to są nieaktywne, do wyrzucenia.

Gość gość
hej czy premia inwentaryzacyjna jest co 3 czy 4 miesiące? i kiedy robicie inwentaryzację, czy tylko w grudniu?