Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj dostałam pita

Gość gość
Dostał ktoś przelew za umowy zlecenia?

Gość gość
Kiedy się skończy nepotyzm w tej firmie a zaczną równe szanse ? Panie Marku , kiedy ?

Gość gośćvghhbb
Jak sprawdzic w aplikacji stan zebranych srodkow? Pliss

Gość gość
Jaką stawkę ma doradca w Warszawie? Z góry dziękuję :)

Gość gość
czy w Waszych sklepach dzialaja jeszcze listy rownosci czy byl to tylko chwilowy zryw dobrodusznosci??

Gość gość
czy u Was w sklepach dalej dzialaj listy sprawiedliwosci??

Gość gość
Wszystkie materiały dotyczące aplikacji powinny znaleźć się wydrukowane w sklepie - instrukcja użytkowania. Po lewej stronie wchodzisz w menu, klikasz na swój adres mail i wchodzisz w "pracuje w rossmannie". Na dole pojawia sie informacja o ilości środdków - aktualizowana każdego dnia o 9.00. Tak, u nas z powodzeniem sprawdza sie karta sprawiedliwości, jest wywieszona w socjalnym i każde zmiany są na niej nanoszone na bieżąco.

Gość gość
Ja nie używam tej aplikacji. Co robiłam zakupy dawałam do zeskanowania kod i za każdym razem był błąd. Niech sobie ta aplikacje gdzies wsadza ;) zgłaszałam, ze w 2 sklepach nie działa, dostałam odp ze za 3 dni powinna działać. Byłam po tygodniu i nic sie nie zmieniło. Wprowadzili cos co nie działa.

Gość gość
Do 19:56 , jaki nepotyzm prosimy pisać , chętnie się dowiemy . Można też zgłosić na adres podany w piśmie dotyczącym kodeksu etyki na samym dole . Proszę zgłaszać i się nie bać . Sprawdzamy wszystkie zgłoszenia bardzo szczegółowo .

Gość gość
Atmosfera w sklepie zalezy wylacznie od Was. Jeśli bedziecie się do siebie zwracały tak jak tu to nigdy nie bedzie Wam sie dobrze pracowalo. Z każdym mozna sie dogadac, tylko trzeba chcieć ;)

Gość gość
informuję, że dostałam pit pocztą! :) dochodzą, potwierdzone info

Gość gość
A powiedzcie mi czy ktoś był na tych wakacjach dofinansowanych przez ross. ? Czy tam jest możliwość spania w domkach czy tylko pod namiotem? Czy to ma w ogóle sens? Był ktoś jak opinie?

Gość gość
Oczywiscie,ze byly domki.Podobno super,tylko wiadamo trzeba liczyc na pogode.Co w tym roku bedzie,nie wiadomo.Ale warto...

Gość gość
O a ja jeszcze nie dostałam...

Gość gośćws
Jestem drugi rok na wychowawczym pracodawca nie wypłaca mi nic dostałam paczkę świąteczną dla dzieci x2 i ta kasę na święta i przyszedł mi pit 11 z kwotą przychodu 280 dostał ktoś jeszcze pit na wychowawczym

Gość gość
kasa na święta też jest opodatkowana i dolicza się do dochodu a podatków nie płaci się tylko do kwoty 380 zł (jeśli ta kwota nie uległa zmianie)

Gość gość
Czy jest tu ktos kto odszedl z ross i pracuje w innym miejscu?jesli tak to gdzie znalazlyscie prace? I jak dlugo szukalyscie?

Gość gość
hej czy też macie zebranie sklepowe podczas wyjśćia integracyjnego?w miejscu publicznym omawiać sprawy sklepu chyba coś nie tak ....???

Gość gość
A niby czemu coś nie tak??? już nie masz się czego czepiać? Miło przy herbacie pogadać w innych okolicznościach przyrody:)

Gość gość
A coś więcej na temat wakacji ? Jaką kwotę trzeba dopłacić? Czy nocleg jest całkowicie finansowany? Jak pojadę 4os rodziną to będziemy mieć domek sami?

Gość gość
wszystko zależy od dochodu , a domek można zaznaczyć że chcesz być sama z rodziną:)

Gość gość
Wiecie co.....to forum to zło...

Gość gość
co to są listy sprawiedliwości

Gość gość
To taka tabela rozkladu czasu pracy w którym pokazane jest kto ma ile zmian rannych, środkowych, popoludniowych, ile dni z dostawą i ile dni z nową promocja pracuje

Gość gość
U nas lista jest robiona i jest mega niesprawiedliwie, ale regionalna nie reaguje, bo jesteśmy dobrym sklepem. Jest to mega wkurzają jak ma się zmiany drugie, kiero prawie zawsze na rano ( moze jeden lub dwa dni ma na popołudnie, ;niby z zastępca powinny się majac a jednak mają razem zmiany bardzo czesto- bo do poludnia) ah szkoda i brak słów

Gość gość
To jak to jest z tym dofinansowaniem na wakacje?? I jak cos to trzeba z kims domek dzielic?? Chce pojechac wypoczac z rodzina a musze z kins domek dzielic?? O co chodzi??

Gość gość
wszystko jest napisane w regulaminie i tabeli opłat za domki. Po co to oburzenie. Poczytać i będzie wszystko jasne:)

Gość gość
Jak domek 8 osobowy to logiczne ze 4 osoby go nie dostana.W odpowiednim czasie bedzie pismo dotyczace wakacji i wnioskow to sie wszystkiego dowiesz.Wiec przestan juz nudzic na tym forum...

Gość gość
Jak już ktoś pisał np domek 8 osobowy może wynająć 2 pracowników wspólnie (którzy tego chcą ) i wtedy dzielą się kosztami, ale szczegóły będą pewnie w marcu po "załatwieniu" kolonii.