Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
zastanawiam się bo słyszałam, ze ks ma 100 % pensji jeśli inwentaryzacja jest ok i teraz pytanie, czy inwentaryzacje robicie tylko w grudniu i jak wyjdzie to wtedy macie na kolejny rok ustalone premie czy inwentaryzacje są robione co kilka miesięcy

Gość gość
to się nie zastanawiaj, tylko czytaj instrukcję ze zrozumieniem.. to pomaga, naprawdę:) a co Cię interesuje ile ma KS,KR czy inni bo nie bardzo rozumiem...

Gość gość
Bo jest plociuchem i ja zazdrość Zżera :-D jak połowę baaaa większą część w rossmannie

Gość gość
małpy, żmije, wredne babska

Gość gość
Miałyscie kiedyś jakies szkolenia? Chodzi mi o szkolenia z kolorowki, z kremów, z pielęgnacji ciała czy włosów?

Gość gość
Szkolenia u nas są jedynie na e-rossie. Siedzisz czytasz potem robisz test. Wszystko masz zapamiętać bo potem wyjdziesz na sklep to klienci wymagają wiedzy na temat każdego produktu. Dla 'gory' przecież szkolenie odbylas to powinnaś wszystko wiedzieć :/ A prawda jest taka ze ciężko zapamiętać wszystko np z jednej marki w kilkanaście minut bo człowiek uczy się tak naprawdę z 'doświadczenia'. A nie z komputera.

Gość gość
do 21:25 tak KS ma 100% pensji jako premię inw ogólnie inwentaryzacje są raz w roku koło października ale zdarza się teraz, że są i dwa razy w roku w sklepach gdzie nie ma ochrony bądź gdzie wyniki są nie takie jakie powinny

Gość gość
kiedyś miałam z Eris, fajnie było!

Gość gość
Ja pracuję nie cały rok i nie miałam żadnego szkolenia. Raz byłam na prezentacji kosmetyków Eris ale szkoleniem tego nie nazwę, to była raczej reklama.

Gość gość
czy jest tu ktoś na macierzyńskim? dostałyście paczkę dla dziecka? mój mały ma 4 m-ce i dalej cisza

Gość gość
Dziewczyny macie czasem tak ze od wysilku w pracy tak Was wszystko boli ze nie macie sily wstać z lozka by znów isc do pracy? Jak mam byc mila dla klientow i dalej pracowac skoro miesnie i stawy bola od dźwigania? Płakać mi sie chce. Nie wiem, brac środki przeciwbólowe ? Nawet goraca kąpiel nie pomaga. Praca pod białym fartuszkiem jest straszna... taka jest prawda.... A 11 godzin przerwy to chore w tym kraju, dobrze ze daja czas na sen po takim wysilku.Jest mi przykro ze jako kobieta musze dzwigac tyle towaru tylko dlatego ze z biedy nie mogłam isc na studia... nikt nie mówi glosno jak na prawdę to wyglada. ile to ton przewija sie przez rece? Gdzie jakieś bhp? Mam dość. Musiałam sie wygadac.

Gość gość
Studia w tych czasach mało co dają. Ja mam mgr i co? Pracuje w rossmannie.

Gość gość
Hej, czy ktoś wie słyszł lub brał udział w << metamorfozie>> , w Skarbie? Ostatnio był artykul z Panią którą wybrano i miala ja w Warszawie. Czy ktoś coś wie? jak to wyglada od środka?

Gość gość
Co do konkursus za ozdoby to nasz sklep zdobył ale nie przyszło nam nic jeszcze.

Gość gość
Do 11:45 po dostawie też tak mam:(

Gość gość
I powiedz mi, wypracowalas sobie jakies metody które stawiaja Cie na nogi? Mnie boli cale ciało. Kolana, stopy, kręgosłup, ramiona a nawet dlonie mi puchna. Nie mam skrajnie sily, często płacze ale zaciskam zęby i ide do pracy. Nie daje rady już.

Gość gość
to przebadajcie się, bo to nie są normalne objawy.... nie nosimy po 30 kg... tylko małe partie towaru.... jest tempo, ale myślę że na fitness bardziej się męczę...

Gość gość0909
Byłam ostatnio 5 godzin w pracy i zero przerwy bo wielka pani kierownik powiedziała że mi się nie należy ; / Człowiek musi siedzieć na kasie a do wc by poszedł i czegoś się napić ale niestety nie wolno.

Gość gość
do gośc 0909 dziś "Byłam ostatnio 5 godzin w pracy i zero przerwy bo wielka pani kierownik powiedziała że mi się nie należy ", poczytaj procedury, przerwa należy się po 5-ciu godzinach pracy w ilości 15-tu minut, ale jeśli przychodzisz na co najmniej 6 godzin na zmianę. Zatem zmiana na 4, 4,5, 5 godz.- nie przysługuje przerwa, zmiana na 6, 7, 8, 9,5 godz. - przysługuje 15 min. po 5-ciu godzinach przepracowanych.

Gość gość
Co przerw to zależy od ludzkiego podejścia kierownika jak przychodzisz na krótka zmianę . Ale do wc i napić sie masz prawo iść.

Gość gość
No ale napić sie i zejsc do toalety kolezanka miala prawo mimo nie przysługującej przerwy. A nawet jesli zejdzie na 5 minut zjesc kanapke bo naprawdę jest glodna to co, zabraniacie jej? Naprawdę takie dla siebie jesteście? Do koleżanki wyzej. Jesli 30 boxow to dla Ciebie male partie towaru to zapraszam do pomocy, chętnie sie nauczę tego fitnessu. Jestem aktywna, nie mam nadwagi a bol mięśni spowodowany jest dźwiganiem ponad normy chorej ilości towaru. I sorry ale nie mam prawa powiedzieć ze nie wezme tego towaru do rak bo za ciężki. Do tego tempo pracy jest zabójcze bo dosłownie biegasz z tym wszystkim bo chcesz się wyrobic.

Gość gość0909
Czyli trzeba sikać w majtki ;)

Gość gość
Cezsc, prawie roku nie pracuje w Rossmannie, czy moglybyscie podac mi nr do kadr? obojetnie ktorej, bo i tak przekieruja. Chodzi mi o Pity, bo jeszcze nie dostalam a chcialm sie dowiedziec czy juz wysylali. pozdrawiam

Gość gość
Z tego co wiem to pity mieli wysyłać po 9 lutym

Gość gość
dzieki

Gość gość
Zwolnień ciąg dalszy

Gość gość
Rossman powinien miec nazwę wstyd i hańba. Inwentaryzacja powtorkowa ktora ostatnio miała miejsce to śmiech na sali. My jako sklep macierzysty placone 50brutto!!!! Przyszlysmy o 15 i bylysmy do 4 rano bez logowania!!!za50zl brutto?? Naprawde jesli ktos z was zastanawia sie nad podjeciem pracy w ross niech spitala gdzie pieprz rośnie. Czemu nie mozemy sie zalogować chociazby do 21? I godziny te inwentaryzacyjne bylyby odliczone od wydajnosci? Jezeli czyta to prezes albo inny pan ze stołka wyzej, prosze! Zacznijcie nas traktować równo!!bo to my budujemy tą firme, bez nas nie istniejecie! My nakrecamy wam obroty!!! W kinie spotkanie też pełne falszu i obludy, tylko klienci klienci klienci, nigdzie słowa o pracownikach. !!!! Moze jakies etaty cale? Taka firma a zatrudnia na takich smieciowkach!!! Pol etatu 3/4!!!!

Gość magda_m_mmm
Dziewczyny czy wydajecie jakiś gratis do zakupów za ok 150-200zł? Pytam, bo jestem na macierzyńskim i robię zakupy w sklepie do którego mam najbliżej, nie znam się z tamtymi dziewczynami, nawet nie wiedzą, że pracuję w Ross. Przynajmniej raz w tygodniu wydaje właśnie wyżej wymienioną kwotę i nigdy mi nic nie dały. Nie żeby mi szczególnie zależało, pytam z ciekawości bardziej ;) Zresztą na moim sklepie zawsze starałyśmy się jakiś gratis dorzucić do takich zakupów a tu nic. Jak to jest u Was?

Gość gość
Do magda_m_mmm dziś My zwykle proponujemy produkt za grosz dla super klienta, zaś czasem do tych zakupów >100 dajemy gratisy z zakończonych promocji, gdy mamy.