Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
My na 4 osoby mieliśmy wypasiony 6 osobowy domek

Gość gość
Chore zasady i regulaminy. Nikomu nie sluzące.

Gość gość
To logiczne,ze w kazdym osrodku jest ograniczona liczba miejsc.Wiec jezeli ktos wezmie domek 6-8 osobowy dla 4 osob to automatycznie 4 nie pojada na wakacje przez pazernosc jednej rodziny

Gość gość
I znowu któraś robi z igły widły. Nie chcesz się dzielić domkiem, nie jedź a nie męczysz i problem znowu bo to bo tamto. Weź namiot i po problemie.

Gość gość
Odnośnie domków-bzdury opowiadacie, że "dorzucą"kogoś, jeśli domek jest 6-8 osobowy a jedzie np. rodzina 4 -osobowa. Nawet jeśli dofinansowanie dostanie rodzina składająca się z dwóch osób, to w takim domku będą WYŁĄCZNIE TE DWIE OSOBY. Są jednak rodziny dwóch różnych pracowników, którzy się znają i chcą jechać wspólnie do jednego domku, to wtedy sami o to proszą. Niedługo będzie o tym info. Zresztą wejdźcie na pracuje.rosnet.pl na sprawy socjalne i sobie poczytajcie .

Gość gość
Do domków nikogo "nie dorzucają", nawet jak domek jest 6-8 osobowy a jedzie tylko 4 -osobowa rodzina. Można (jeśli się chce i zaznaczy we wniosku), pojechać z innym pracownikiem firmy do tego samego domku ale TYLKO WTEDY, na własną prośbę.

Gość gość
Cześć dziewczyny, mam do was pytanie. Byłam teraz na okresowym kursie BHP(asystent) i teraz zostało mi 6h samoszkolenia, szukałam jakiś nowych kursów do zrobienia na stronce, ale nic nowego nie mogę znaleźć. Mam po prostu przestudiować sobie raz jeszcze te co już robiłam? Dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Tak to jest czytanie tego samego co na szkoleniu tylko to powinno sie czytac przed szkoleniem i byc przed szkoleniem logowane.Po co teraz...jak juz jestes po szkoleniu

Gość gość
Dla mnie to samoszkolenie i tak jest chore i do niczego niepotrzebne. Przed szkoleniem nie mialam kiedy sie zalogowac bo wtedy nie powinno sie teoretycznie wychodzic na sklep, a z jedna osoba funkcyjna na zmianie to jest niemozliwe. Chodzi mi bardziej o to, czy na stronie jest jakis kurs, ktory musze odhaczyc zeby pozniej czegoś im nie brakowalo.

Gość gość
te materiały są na erossie tam gdzie wszystkie instrukcje bhp.

Gość gość
To sa tylko te materialy do drukowania, tzn do przeczytania, prawda? Byłam pierwszy raz na takim kursie, a dziewczyny w pracy mowia ze nigdy takiego samoszkolenia nie bylo, wiec od nich raczej pomocy nie dostane.

Gość gość
Czy sklep otwierany po remoncie ma od razu inwentaryzacje?

Gość gość
Nie ma inwentaryzacji na sklepach po remoncie. Chyba że wyszła grudniowa poza programi to możecie mieć poprawkę.

Gość gość
Tak tylko te materialy

Gość gość
Dziekuj***ardzo za pomoc! :):*

Gość gość
do kogoś wyżej-o co chodzi ze zwolnieniami?

Gość gość
Hej, czy ktos wie kiedy beda pieniadze za inwentaryzacje. Dostalysmy 80* ze wzgledu na 2 próg, a pozniej sie okazało ze to jednak 1 ? ktos cos wie kiedy bedzie takie wyrównanie?

Gość gość
Nie ma wyrownania,dostaniecie kolejna normalna juz.Wyrownanie poszlo w koszty poprawkowej inwentaryzacji

Gość gość
Dokładnie. Jeśli nie jesteś kierownikiem tudzież zastępcą różnica między pierwszym a drugim progiem nie jest drastyczna. To naprawdę niewielka różnica.

Gość gość
Żeby nie było nie tylko ja pytam o wakacje bo ja napisałam tylko 2 posty. Mam jeszcze jedno pytanie czy dopłacałyscie coś jeżeli tak to ile do domków?

Gość gość
tak jak pisałam wcześniej. Dopłata jest uzależniona od dochodu na osobę. Tabela będzie w załączeniu do informacji o domkach i lokalizacjach. Cierpliwości!!!!:)

Gość gość
Bardzo opłaca się jechać na wakacje z Rossa. Byłam w zeszłym roku w górach. Cały ośrodek na wysokim poziomie. Domek był niby dla dwóch rodzin ale osobne werandy, kuchnie,łazienki i osobne wejścia. Także niby razem ale osobno. Dopłacałam około 450zl za 4 osoby. Było baaaardzo fajnie☺

Gość gość
Dziękuje, właśnie o taką odpowiedz mi chodziło orientacyjnie ile się dopłaca, a dobrze rozumiem, że Ross dofinansowuje tylko nocleg bez wyżywienia tak?

Gość gość
tylko zakwaterowanie jest dofinansowane, płacisz w 3 ratach potrącanych z pensji:)

Gość gość
Lipa ztą robotą tam jest. Sztuczne szczucie jeden drugiego. Kobiety WY SAME JESTESCIE WINE TEGO CO TAM JEST!! Nie jakieś regiony itp. ALE SAME. Nieszanujecie sie wiec w***e dostajecie. DOBRZE WAM TAK JAK NIEWIECIE COTO SOLIDARNOSĆ WPRACY!! Hahaha:-D

Gość gość
Do 9:21- za to Ty nie wiesz, co to poprawna polszczyzna

Gość gość
Witam....Mam pytanie odnośnie premii obrotowej dla zastępcy kierownika. Wiem ile wynosi w konkretnych przedziałach obrotowych ale nie wiem co ile jest wypłacana. Mam szansę na awans i orientuje się wlasnie czy oprócz etatu różnica w pensji jest opłacalna. Jakie dodatkowe premie dostaje zastępca? I jak to ma sie do premiowania asystenta? Coś poza pełnym etatem....? Nikt mi nie chce powiedzieć bo zastępcy nie wolno jest powiedzieć dokładnie. Może jakiś miły obecny zastępca coś nakreśli, byłabym zobowiązana!

Gość gość
co 3miesiące, dużo wyższe premie za inwentaryzacje, grudniowa i np. regionalny wymyśli w danym miesiącu zróbcie tyle wyższy obrót-jak się uda to znów premia,regulaminowa też lepsza

Gość gość
Witam,czy któraś z was może mi podać meila do prezesa na który można zgłaszać mobbing? Już nie jestem pracownikiem dłuższy czas ale doszłam do wniosku,że parę słów mogę napisać... będę wdzięczna

Gość gość
Witam, czy ktoś może mi nakreslic jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na asystenta? Jakich pytań się można spodziewać? Czy trzeba się z czegoś specjalnie przygotowywać?