Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Millenium ma :)

Gość gość
No niezle. Tyle samo godzin, pelen etat a ponad 200 zlotych różnicy na niekorzysc. Czy ja kiedys bede miec pewnosc ile zarobie?

Gość gość
Pasek se druknij to będziesz wiedziała, gdzie jest różnica

Gość gość
etat za luty był mniejszy niż za styczeń, więc mniejsza wypłata-kumasz...mimo tych samych godzin

Gość gość
No wlaśnie niby całe etaty a rożnica w wyplacie jest. Może ktoś wie od czego to zależy?? Przecież stawka za godzinę taka sama!!

Gość gość
1800 zł za 3/4 etatu ...cieszyc sie czy płakać? Moja ciotka woj.lubelskie lat 55 cały etat 1500zł . Tylko czynsz to 300 zł mój 800 zł. Chyba będę d**y jako prostytutka dawała po godz. to może przy okazji zaliczę kilku rewizyjnych, kierowników. Jak żyć ....

Gość gość
do wyżej cha cha

Gość gość
Tak no ale mniej nadgodzin.

Gość gość
Dziewczyny na l4 ciazowym dostajemy srednia wyplate liczona oczywiscie w zaleznosci od etatu w danym miesiacu.Czy to mozliwe ze za luty dostalam kilka stów mniej niz za miesiac w ktorym etat byl identyczny:-(

Gość gość
Wszyscy za luty dostali mniejsze wyplaty

Gość gość
na l4 masz liczoną średnia na dzień. luty miał ich tylko 28 więc i wypłata mniejsza.

Gość gość
Czyli to nie jest tak ze jezeli pracownik ma caly etat a w grudniu i lutym etat wynosil 160 godz.to powiniem taka samą wyplate dostac?

Gość gość
Druknij druknij pasek... wiecznie nie działająca TETA.

Gość gość
A ja jestem zadowolona z wyplaty (chociaz nie jest to zawrotna kwota), bo dostalam wiecej niz w styczniu majac o 16h mniej przepracowane

Gość gość
No właśnie i dlaczego są takie sytuacje??

Gość gość
Ja będąc na l4 ciążowym mam wypłatę większą niż jak pracowałam:-)

Gość gość
2350 145h

Gość gość
Na jakim stanowisku??

Gość gość
I jakie miasto bądź województwo?

Gość gość
Pracuję od niedawna i mam pytanie do Was, ponieważ "koleżanki" moje niechętnie mi odpowiadają. Przy robieniu grafiku jest robiona jakaś karta sprawiedliwości. Tzn. wszystkie muszą mieć taką samą ilość zmian. np. 4 popołudnia, 2 nocki? Czy może się trochę róznić? I dlaczego np. jak pracuj w weekend do 16.00 bo tak czynny jest nasz sklep to mam policzone, że mam ranną godzinę skoro za to jest dzień wolny. Czyli podwójnie jest np. sobota liczona jako ranne i dzień wolny? Jak jest u Was?

Gość gość
Ja mam pytanie do centrali firmy odnośnie informowania o promocjach... Mianowicie jak ma się grafik nie zmieniać skoro dajecie promocje a info ma sklep dajecie dzień przed?!!!!! Chore jak ma być dobrze w tej firmie jak sklepy walczą z centrala!Jesteśmy jedną firma i tak się zachowujmy!!!

Gość gość
Do 22:49 Popracuj nad treścią przekazywanej informacji,może twoje koleżanki nie chętnie odp na pytania bo ciężko im ciebie zrozumieć...

Gość gość
w warszawie tyle mają

Gość gość
nie cięzko mnie zrozumieć , ale je cięzko zrozumieć. Jako nowa osoba jestem traktowana jak trędowata. A tu na forum widzę, że częśc "koleżanek" to ten sa m rodzaj co u mnie. Dlaczego nie można odpowiedzieć lub wytłumaczyć dokładniej tylko od razu pełno jadu.

Gość gość
jeśli pracujesz w sobotę to masz odbiór godzin w ciągu tygodnia - oznacza to, że Twoja pracująca sobota jest Twoim normalnym dniem pracy, tak samo jakbyś pracowala w ponniedziałek czy wtorek. Jak pracujesz od 8-16 w sobotę to tak jakbys pracowała w ciągu tygodnia na porannej zmianie. Są sklepy 7-dniowe, otwarte nawet w niedzielę do 21. Tam jest identycznie - jest zmiana poranna (otwarciowa), środkowa i wieczorna (zamknięciowa). Karta sprawiedliwości pokazuje ile faktycznie jest takich zmian. Jeśli Ty masz zmian porannych 4, a koleżanka 9, czy 10 - powinnaś poprosić kierownika, by w kolejnym miesiącu wziął to pod uwagę ukladając grafik.

Gość gość
No ale co na ten temat pisze zydowska gazetka co słychać?może tam cos się można dowiedzieć czemu tak a nie inaczej

Gość gość
w karcie sobota-niedziela jest osobno liczona. Ja nie biorę jej pod uwagę jako I zmianę tylko jako sobotę i tyle.

Gość gość
zgadza sie na soboty jest osobna rubryka.Nie liczy sie jej do rannych czy popoludniowych zmian

Gość gość
Jesteś Polką masz obowiązki polskie i myśl po polsku ...namawiam do kupowania w polskich placówkach .....https://youtu.be/44m8LULYczA