Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
10 placa a 9 juz jest :-) micha spadla tej uczonej?

Gość gość
My wiedziałyśmy dzień przed, ze jest promocja 1+1.. fajnie, bo nadstany się sprzedały, ale ja dziękuję za taki dzień kobiet. 10h w pracy i czekoladki. A No i wiadomo trzeba kiedyś uzupełnić te dziury, czyli albo zostajesz dłużej albo pracujesz do 24 i przychodzisz na 12 do pracy następnego dnia...

Gość gość
Mogłabym prosić o info o której ing dostanę wypłatę?

Gość gość
PKO jest wyplata- to dla ogólnej informacji

Gość gość
PKO jest wyplata- to dla ogólnej informacji

Gość gość
Kogo obchodza twoje wypociny ? Miałam ochotę się spytać o wypłatę to się spytałam!!! Wiem że wypłata jest do 10 go!! Wiem co podpisywałam. Dziewczyny napisały że wypłata w PKO już jest więc wiem że i ja dostane dziś a nie jutro !! Poza tym na Forum można pisać co się chce a jak ci nie odpowiada wątek o wypłacie to poprostu go nie czytaj i nie odpisuj bo ci żyłka pęknie:D

Gość gość
Dokladnie, troche wyrozumialosci dla siebie. Ja cieszę sie ze ktos znalazl chwilke by napisac ze ma juz wyplate. W pko jest najszybciej bo to bank pracodawcy. Także i ja dzis bede miec. Super!

Gość gość
Ja w ing ostatnio miałam po 16stej wypłatę .pozdrawiam

Gość gość
Dzięki dziewczyny za info o wypłacie :)

Gość gość
hej. mam pytanie do dziewczyn które były na macierzyńskim i potem wykorzystywali zaległy urlop. jakiej wypłaty mam sie spodziewać za pełen miesiac zaległego urlopu będąc na pól etetu?

Gość gość
Dziękuję za odp odnośnie ing :)

Gość gość
Dobra wiadomość, ze dzisiaj wypłata :) będę mogła w końcu zamówić wyprawkę dla dziecka bo za miesiac rodzę.

Gość gość
O ja za 2 miesiące rodze to coś tam dziś przy tej wypłacie kupie☺

Gość gość
z tą wypłatą po macierzyńskim to nie ma szału. policz sobie godziny i stawkę, mniej więcej tyle będziesz mieć wypłaty może parę groszy więcej.

Gość gość
ja z etatem 7/8 ok250 zł więcej niż macierzyński

Gość gość
W mbanku kolo 16 jakby kogoś interesowało, po za tym w zeszłym miesiącu 10 też wypadał w piątek dlatego kasa wysłana została 9, aby każdy już tego dziesiątego wypłatę miał, takie miesiące to wyjątki bo rzeczywiście wypłata jest 10

Gość gość
Ta promocja to jakaś porażka była, dobrze ze tylko dwa dni bo chyba bym szału dostała, milion razy to samo pytanie, drogi Rossmannie a nie łatwiej by było jednak wywiesic info co jest w promo, zamiast zwalac na nas informowanie ludzi? Ogromne kolejki bo kazdy sie wracal po produkt, ciagle pretensje ze czegos nie ma, ze uszkodzone itp. Nie mozna bylo normalnie do toalety wyjsc bo zaraz dzwonek, mam nadzieje ze przemyslicie to sobie bo po tej promocji zostal tylko niesmak i puste półki

Gość gość
Bzwbk bedzie miec o 17.00 zawsze dostaje ostatnia sesja. Da sie normalnie wymienic informacjami i podziekowac? Da sie!

Gość gość
Oczywiście że się da :-) ja prawdę mówiąc wchodzę tu tylko 9 go i sprawdzam czy wypłata już wpłynęła:-) nie interesują mnie potyczki i zmagania nie zadowolonych koleżanek które tylko narzekają na pracę. Nie podoba się ? To zmień:-) nikt w Rossmannie cie nie trzyma na siłę,racja? Poza tym każdy pracuje bo musi. Trzeba jakoś zarabiać na "chleb" :-) więc nic dziwnego że dziewczyny pytają o wypłatę:-) pozdrawiam :))))!!!

Gość gość
Ja mam konto w millenium, były 2 sesje przychodzące i wypłaty nie ma. Nie dopytuję "kiedy wypłata" czekam do 10-ego, bo musi być :). Co do tej promocji, u nas był zakaz informowania klientów chyba, że sami wiedzieli/ dopytywali! W innej sytuacji, gdy ktoś brał perfumy za 100-200 zł nie mogłam nic powiedzieć, by zabrać drugą, bo jest gratis :(

Gość gość
Nie wolno bylo mowic? Jaja sobie robisz? Pozniej wielki ryj bo pani na kasie nie powiedziala. Przeciez informujac o promocji dodatkowo robisz sprzedaz. Nie kumam tej filozofii promocji. Zreszta zajrzyjcie na fejsa tam pisza milion komentarzy w sprawie promocji.

Gość gość
Potwierdzam. Nie można było informować klientów o promocji. Jedynie jak sami o niej wiedzieli i pytali to mogliśmy tylko potwierdzać.

Gość gość
To juz k***a nudne kiedy bedzie wyplata ogarnijcie sie

Gość gość
Dziewczyny, sorry, to ja pisałam o aneksie, ale jestem sfrustrowana ta pracą, chętnie tu zaglądam, a co m-c o tej wypłacie zawsze :) , w każdym razie nie chciałam żadnej z was urazić. Promocja; kierowniczka sama zwróciła mi uwagę na perfumerii przypominając, by nic nie mówić klientom o 1+1, chyba, że sami dopytają.

Gość gość
a my mówiłyśmy i klienci zamiast 1 za 199zł brali 4 i płacili 398. my zadowolone i klient też

Gość gość
Sama się ogarnij. Jak tak bardzo cie to razi to tu nie wchodz!

Gość gość
Co wy gadacie można było mówić normalnie to w grudniu po 2 dniach było zabronione wasze kierowniczki chyba jakieś przywalone są i nie doinformowane skoro wam zabroniły hahahaha

Gość gość
To jest chore ze zabraniają nam klientów informować!!!przecież dbamy o klienta,obsługujemy,doradzamy a tu taka partyzantka ?chamstwo po prostu!!!i potem ludzie wracają z pretensjami i tak zeby zwracać produkty produkt i nabijać po tej promocji!!!nie lepiej od razu powiedziec ze taka jest promocja!!

Gość gość
U nas była oficjalna informacja od regionalnej, że mamy w żaden sposób nie informować klientów o tej promocji. To ja nie wiem kto ma przewalona kierowniczke.

Gość gość
To jest chore ze zabraniają nam klientów informować!!!przecież dbamy o klienta,obsługujemy,doradzamy a tu taka partyzantka ?chamstwo po prostu!!!i potem ludzie wracają z pretensjami i tak zeby zwracać produkty produkt i nabijać po tej promocji!!!nie lepiej od razu powiedziec ze taka jest promocja!!