Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
A mi przez zastępce!!

Gość gość
A mnie kierowniczka pyta czy może mo zmienić grafik . Dziś spytała czy może to zrobić za dwa tygodnie . Zgodziłam się , wiem ze jeśli będę potrzebowała to tez będzie wobec mnie przychylna . Pracuje pół roku i to moja trzecia zmiana w grafiku czyli średnio raz na dwa miesiące

Gość gość
Do gość dziś : mam wrażenie, jakbym czytałam o moim miejscu pracy. Pierwsza kierowniczka identycznie wydzwaniała non stop o niemal każdej porze dnia i wieczora, podobne sms w tonie nakazującym. Cała reszta również podobna. A co do zmian: ostatniego lutego miałam grafik inny, od pierwszego marca zmienił się (nadchodzący tydzień), zaś dziś dowiedziałam się o kolejnej zmianie grafiku. Chyba w całym kraju tak jest, tylko w zależności od wielkości sklepu i jego obrotu zmiany w grafiku są mniej lub bardziej dynamiczne.

Gość gość
nie ma co zglaszać spraw do regionalnej bo regionalna zawsze trzyma strone kierownika nawet nie rozmawiajac z pracownikiem!zawsze jest wina pracownika! regionalnych tylko interesuje kierownik a pracowników maja gdzies

Gość gość
a mnie pyta solaris czy mogłabym zostać jutro dłużej a ja odpowiadam zdecydowanym i doniosłym tonem P****AXXXXŁO CIE? i i ide do domu

Gość gość
U nas zastępca zmienia grafik i nie informuje np. jak masz wolny weekend czy odbiór po nocy, a później telefon z pytaniem "gdzie jesteś?" i pretensje. Z tym grafikiem to ciągle jakieś problemy.

Gość gość
Czy firma zwraca za okulary?

Gość gość
Nie zwraca.

Gość gość
Nie zwraca, ponieważ uważa ze nie siedzimy non stop przy komputerze ( ba dla nich przez kasy to nawet nie da sie zepsuć wzroku)

Gość gość
Regionalna A C uspokuj się i nie przychodź w weekend jak ludzi jest bo głowę zawracasz

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego tak boicie się tel od kiera do mnie jak dzwoni i mówi ze mam przyjść do pracy a mam np. wolne to pytam się ja tak a ty dobrze się czujesz?i rozłączam się

Gość gość
Nic nie można zaplanować.u ginekologa to nie wiem kiedy byłam bo nie ma jak isc.u nas grafik kiero zmienia ciągle.i nie dlatego ze urlop na żądanie czy zwolnienie.zmienia zeby zmieniać ciągle i bez sensu.ustawia sobie grafik pod swoje wycieczki z przydupasami i w wtedy juz nikt inny nie ma prawa do dnia wolnego.przychodzi do pracy kiedy chce .wychodzi kiedy chce mimo ze w pepie jest inaczej.czy za to wszystko nie ma się kto zabrać?wprowadza nerwową patologiczną atmosferę.karta sprawiedliwości to tylko ściema.w ogóle nie odzwierciedla prawdziwych godzin pracy .nam wpisane tam ze niby mam np 4 pierwsze zmiany a tak naprawdę jak mam jedną to jest dobrze.za to przydupasy mają po 7.nie chce sie pracować.cały miesiąc drugich zmian rozwala nam życie.z wekendami to samo.jedni mają sobotę pracującą do 13 godziny a ktos inny od 11 do 21.i to jest sprawiedliwe?żygac sie chce!

Gość gość
karta sprawiedliwości powinna działać, u mnie działa. Zmiany w grafiku też są, czasem tniemy godziny, czasem dokładamy - zależy od obrotu i wydajności. Wiecie przecież, że osiągnięty plan wydajności wpływa na wysokość premii inwentaryzacyjnej. Jednak niedopuszczalny jest dla mnie sposób, w jakim niektórzy KS o tym informują. Każda zmiana powinna być uzgodniona z pracownikiem, nie tylko obwieszczona i to jeszcze za pomocą sms. Masakra :(

Gość gość
Hej :) pytanie z innej beczki, wyrzucili u was kogos dyscyplinarnie ? Jesli tak to za co

Gość gość
Hej dziewczyny, kiedyś na szkoleniu BHP powiedziano, że jeżeli klient wchodzi ze zwierzakiem to naszym obowiązkiem jest mu przekazać informację, że niestety nie mogą u nas na sklepie przebywać zwierzaki i z chwilą kiedy taką informację przekażę klientowi to już w przypadku wizyty Sanepidu to nie my jesteśmy jako sklep obciążani tylko klient, który wiedząc o zakazie dalej po sklepie chodził ze zwierzakiem. Nie dotyczy oczywiście psa przewodnika. Ale teraz spotykam się z tym, że na innych sklepach bezwzględnie wypraszają klienta ze zwierzęciem... no to jak to jest? Przekazuję informację czy odprowadzam klienta do wyjścia?

Gość gość
22:36 chciałabym mieć moją zmianę obwieszczoną przynajmniej za pomocą sms :( ja się dowiaduje często gęsto z PEP, jak sobie do niego wpiszę nasze tajne hasła :)

Gość gość
My wypraszam odrazu z psem. Nawet jak jest on na rękach bo sa paniusie ktore twierdzą, ze pies na rękach to nie pies.

Gość gość
Kiedyś gdzies przeczytałam ze z psami można chyba że zagraża komuś czyli jest agresywny szczeka itp jeżeli mały i na rekach to dla nich jest ok. My już nie wypraszamy z małymi pieskami

Gość gość
K -a jak w Oświęcimiu wydajny i niewydajny cha cha

Gość gość
Jak ten grafik ma się nie zmieniać jak większość ks jest zbyt tępych, żeby go dobrze zrobić. Im bardziej tępawa ks tym więcej i częściej zmieniany grafik. Ps. L4 i urlopy ns żądanie to maleńki odsetek zmian, wszyscy o tym wiemy a osoba, która to napisała chyba nie pracuje w sklepie.

Gość gość
A możecie przypomnieć jak wydrukować cenki na dowidzenia ale nie te które wchodzą rano na erossie tylko np jak się jakaś na sklepie zgubi?

Gość Asia699
Ja mam pytanie z innej dziedziny. BYŁ KTOŚ Z WAS NA REKRUTACJI NA DORADCĘ PERFUMERYJNEGO? Czeka mnie taka rozmowa i chciałabym się zorientować jakie mogę być pytania, bo to całkiem "nowe" stanowiski.

Gość gość
Do 14:59 Wchodzisz na eross w cdn zaznaczysz zakres dat nawet 2 m-ce do tyłu i tam bodajże jest był trzeba odznaczyc i wpisać dan

Gość gość
Odznaczasz nul i wpisać dan

Gość gość
Dziewczyny wiecie coś na temat promocji 1+1?

Gość gość
Czy moga przniesc pracownika bez jej zgody na inny sklep?

Gość gość
Panie rosman za 2000tyś złotych to ja mogę się zalogować i w nosie podłubać weź się nie kompromituj facet a teraz weź się za robote i siadaj na kase bo samo się nie zrobi a głupka to w Niemczech szukaj

Gość gość
Tylko karnie można na stałe przenieść pracownika na inny sklep.o widzimisię kierownika "bo cie nie lubię" nie można przenieść jesli nie wyrazi zgody

Gość gość
Oczywiście, że mogą. Mnie nikt nie pytał o zdanie, regionalna zadecydowała i koniec.

Gość gość
Promocja 1plus 1 dotyczy perfum ,dezodorantów,żeli pod prysznic oraz szamponów i odżywek do włosów.