Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
1. artykułów dziecięcych nie przeceniamy, marki własnej z tych działów również, Produkt powinien być zdjęty z półki najpóźniej dzień po upływie terminu(ale przed otwarciem sklepu) 2. co do domków w zależności od dochodu jest inna odpłatność, reszta kwoty jest dofinansowana z ZFŚS i od kwoty dofinansowania należy zapłacić podatek ( po przekroczeniu 380 zł) bo zgodnie z prawem podatkowym jest to dodatkowy dochód pracownika. Tak samo działa np pakiet medyczny do 3 lat pracy płacisz ponad 60 zł, później tylko podatek od tej kwoty.

Gość gość
14 dni przed upływem zależy od rotacji czyli czy masz dużo rzeczy z kończącym się terminem jeśli tak ściągamy wcześniej, art marki własnej nie przrceniamy dla klienta podyktowane jest tym aby klient nasza markę nie kojarzył z czymś o obniżonej cenie :-) mam nadzieje ze pomogłam

Gość gość
Dziewczynie chyba o to chodziło, ile przed końcem terminu ściągamy. Przynajmniej tak zrozumiałam. U nas ściągamy miesiąc przed końcem i przeceniamy. Oprócz spożywki dziecięcej i parafarmaceutyków - chyba, że któraś z nas chce kupić, wtedy kiero pozwala. Ale nie wystawiamy na sklep w takim przypadku. A zwykłą spożywkę miesiąc przed końcem i na sklep do rybaka :)

Gość gość
Leki ściągamy minimum miesiąc wczesniej.słodycze ,zdrową żywność to zależy co .bo jesli są to ciastaka ,cos do zjedzenia na raz to tydzien wcześniej przed upływem terminu albo jeszcze wczesniej.a jesli jest to cos co nie zużyjemy na raz np miód czy kawa to minimum miesiąc wcześniej.spozywki dziecięcej nie wolno przeceniać według procedur

Gość gość
Do 18.58.to np mam według tabeli zapłacić 840zł.to płacę te 840zł plus podatek od tego czy sam podatek od tego?nie korzystałam z tego nie bardzo rozumiem

Gość gość
A jesli cos wam sie na działach przeterminuję to jesteście karani przez kierownika?

Gość gość
dziś chodziło mi ściąganie przed końcem terminu, więc się nie irytuj, bo pewnie swoja irytacją, nie tylko tu psujesz klimat, ale pewnie też i na swoim sklepie. Dzięki reszcie, pytam dla pewności, bo jesteśmy nowym sklepem, przyjęłyśmy zasady, że spożywkę dziecięcą ściągamy miesiąc przed i jej nie przeceniamy, a zwykłą 2/3 tygodnie przed i przeceniamy. Ale chciałam się dopytać jak jest u Was:) Dziękuje i pozdrawiam

Gość gość
Żeby dziewczyna się z góry nie irytowała dodam, że dziecięcą ściągamy miesiąc przed, mamy wyznaczone miejsce na sklepie, i likwidujemy jeśli do końca ważności zostaje 2 tygodnie.

Gość gość
ktos pytal o pozyczke to dopytam.. czy mozna wybrac na ile rat rozkladaja splate?

Gość gość
czasem ks kazała nam kupować rzeczy przeterminowane, robiła pvm i kładła nad szafki żebyśmy kupiły bo po terminie

Gość gość
Miesiąc przed upływem terminu ważności powinna być już spożywka zdjęta i przeceniona. A spożywki dziecięcej z tego co mówią u nas na sklepie się w ogóle nie przecenia więc trzeba pilnować dat i z dniem upływającego terminu natychmiast zdjąć z półki. Po terminie spożywka jest nie dopuszczalna na sklepie..

Gość gość
Ok, dzięki raz jeszcze za odpowiedzi o terminy:) Pozdrawiam

Gość gość
Na ile rat rozkladaja ta wieksza pozyczke orientujecie sie ktos pisal o kwocie 20tys.

Gość gość
Na jakie działy będzie akcja "sprzątanie 2+1 gratis"?

Gość gość
Artykuły chemiczne, papiery

Gość gość
A przyszlo juz pismo odnosnie wakacji? Jestem na macierzynskim.

Gość gość
powiedzcie mi czy jeżeli posiadam kartę rossnę z rabatem 10% i jestem zapisana w kubie rossmana to jak dam do zeskanowania najpierw rossnę a potem klub to odliczy rabat rossnę i zapisze zakupy na klubie czy tylko jedną kartę (ostatnią)? Nie chcę zakłądać w klubie rossnę bo będę musiałą od nowa zbierać rabat

Gość gość
witam jestem na macierzynskim i chcialam sobie sciagnac ta aplikacje pracuje w rossmanie i probuje sie zalogowac i wyskakuje mi ciagle nie jestes pracownikiem.to nie moge teraz z tego korzystac??

Gość gość
Ja jestem na macierzyńskim i normalnie korzystam z klubu rossmanna, podaje tylko kod z klubu i automatycznie wchodzi mi rabat 10% jaki mam na rossne.

Gość gość
Tylko kartę mam z innego konta dlatego pytam...

Gość gość
Z tym logowaniem nadal sa ciągle problemy duzo osob nie moze sie zalogowac z tego co wiem. Mam nadzieje ze jak odinstaluje po 10.04 to potem sie normalnie zaloguje:)

Gość gość
Czy ma ktos juz premie za inwentaryzacje?

Gość gość
premie będą do końca miesiąca wypłacone

Gość gość
pisałam już o 2+1 odświeżacze, czystość w domu, wc, pranie, gospodarstwo domowe, artykuły papierowe

Gość gość
Nam kiero w czwartek zatwierdzała premie, więc będą dzisiaj

Gość gość
jakie korzyści z klubu rossmann mają klienci? co mam im mówić skoro im nie będą naliczać się % za zakupy tylko promocje? przecież większości to nawet nie opłaci się truć tyłka

Gość gość
Do 13.22-za domek płacisz to co w piśmie + podatek (podatek płacisz jak przekroczyłaś limit 380 zł na rok). Zadzwoń do rekrutacji to Ci wytłumaczą.

Gość gość
do 07.56:Informacje ile trzeba zapłacić będą w pracy. Jak jesteś na urlopie macierzyńskim,to będziesz musiała wysłać maila do rekrutacji. Przyślą do Ciebie odpowiedź.

Gość gość
No to moze przyjda jutro bo dzisiaj juz raczej nie bedzie

Gość gość
Jedna z korzyści to taka, że jak bedzie promo -49% na kolorówkę to z aplikacją będzie - 55 %