Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Hej, od poczatku mam problem z ta nowa apolikacja, mozecie mi powiedziec krok po kroku jak sprawdze stan zgromadzonych pieniazkow na aplikacji w tel?z gory dzieki

Gość gość
W e roosie pracują same baby(prawie) i tak jak jest tu tak jest w pracy.... Jedna drugą.... Ale syf. Muszę płacić kredyt i mam nadzieję że z takimi zwierzętami wytrzymam

Gość gość
Ciekawe czy przyjdzie ta premia dzisiaj, mi zawsze przelewy z Rossmanna przychodzą nawet po 17 więc zobaczymy..

Gość gość
Jestem na zwolnieniu, moze ktos napisac kiedy usunac trzeba aplikacje i sciagnac nowa? Tak samo sie nazywa? I jak zrobic zeby zaoszczedzone srodkj zosyaly?

Gość gość
Są tu jakieś troje które mówią że w pt albo że dziś dostali premie inwentaryzacyjna

Gość gość
Dziewczyny, gdzie (albo z jaką datą) sprawdzić w systemie pismo nt domków, regulamin dofinansowania? Kiedy przyszło to pismo?

Gość gość
Mam konto w PKO, nie ma żadnej premii, nie wprowadzajcie inne osoby w błąd. Pozdrawiam

Gość gość
Nie ma jeszcze informacji o domkach.

Gość gość
do 13.46: na pracuje.rossnet.pl, sprawy socjalne jest info o domkach.

Gość gość
Do 13:16 u mnie w pracy też pełno zwierząt, świnie, żmije, knury, małpy...wydaje mi się, że gdybym przez chwilę weszła w życie takich prawdziwych świń z chlewu to byłaby lepsza atmosfera niż w pracy. Prawdziwe zwierzęta lepiej traktują się w stadzie niż my w pracy.

Gość gość
święta prawda!!nie dość ze zwierzyniec to jeszcze przedszkole!

Gość gość
Ja też pracuje w Ross bo musze.żygac mi sie jak ta chodzę.głownie przez kierownictwo -chamstwo,nierówne traktowanie(dupolizy mają inne warunki pracy),karta sprawiedliwości tylko na pokaz (wogóle nie odzwierciedla rzeczywistości),nierówne rozdzielanie obowiązków (dupolizy w zasadzie nic nie muszą robic),oszukiwanie na dniach wolnych(G daje w święto).....długo by wymieniać

Gość gość
Jak to jest z tymi dniami wolnymi?jak mam za mało to nie płacą nadgodzin?ja kolejny miesiąc mam za mało dni wolnych w miesiącu!

Gość gość
Zgadzam się z wami. Jak panienki asystentki się zdenerwuja bo córka lekcji nie odrobi albo chłopak telefonu nie odbierze to jesteśmy zjechane od góry do dołu bo przecież na kimś się trzeba wyżyć.. Ja ostatnio ze łzami w oczach obsługiwałam klientów na kasie i słowa nie mogłam z siebie wykrztusic tak jesteśmy traktowane.. Kierowniczka nie reaguje

Gość gość
ogólnie to brakuje tylko żeby Panienki nosiły telefony przy sobie i fiuu na fejsbuka... ja jako klient zastanawiam się tylko czy tam jest aż tyle pracy że przy prezerwatywach musiałem ochroniarza poprosić o pomoc.

Gość gość
Nawet sobie nie wyobrażasz ile jest pracy. Ale serio, pomoc przy prezerwatywach?

Gość gość
Czy ktoś wie czy jeśli od 14 marca jestem na urlopie wychowawczym a przed tem pracowałam to należy mi się premia inwentaryzacyjna ?

Gość gość
Dokładnie, zapraszam do rossmanna na 2 dni; dostawa i po dostawie. Pracy jest tyle, ze pot po d***e płynie. Jestem asystentem i nie wyobrażam sobie wysługiwać się kasjerem. Owszem zależy mi na tym żeby mi pomagał, jest to jego obowiązkiem, ale to jest niedopuszczalne żeby asystent nic nie robił. Kpina jakaś, zgłoście to KR może coś z tym zrobi. Zreszta u nas żaden asystent nigdy nikim się nie wysługuje każdy pracuje tak samo. Ja zawsze żyje w zgodzie z moimi dziewczynami, jak zrobią co należy to maja luz :)

Gość gość
Do 19.36.tak!na pewno jesteś klientem !śmieszne.pomoc przy prezerwatywach?co na kolorek nie mogłaś sie zdecydować?czy na rozmiar?

Gość gość
przede wszystkim to połowa z was dziewczyny powinna się ogarnąć nie że stałem przy prezerwatywach jak głupi tylko mam dalekowzroczność i potrzebowałem akurat pomocy i tyle w temacie! Swoje wypociny ile to pracy każda z was ma to już wiem niekiedy widzę naprawdę jak jest tłum ludzi i poza kasjerem i ochrony nikogo nie ma na sklepie. A jak już wyjdą z tego magicznego biura czy jak to tam nazywacie to ziewają a miny mają jakby tam za karę przesiadywały. Traktujcie klientów troszkę milej to i nię będzie żadnych skarg.

Gość gość
Prezerwatywy dla ciebie były na dziale z "minisami" tzn. takie małe produkty np. do podróży. Kolor różowy sobie wybierz, chłopcy homo podobno to lubią.

Gość gość
Albo kup sobie okulary bo przez pomyłkę kupisz worki śniadaniowe lub gorzej ..worki na śmieci i kompleksy gotowe...

Gość gość
A skąd wiesz jak ktoś taktuje Klienta?

Gość gość
Albo jak nie dowidzisz to wsadzisz go jeszcze nie tam gdzie trzeba...

Gość gość
I idz już z tego forum bo to nie dla ciebie forum...

Gość gość
Postronnemu klientowi może się wydawać, że my jako pracownicy nic na magazynie nie robimy. Ale na magazynie i biurze, jak to Pan wyżej zauważył jest czasem dużo więcej pracy niż na samym sklepie. I niestety tylko pracownicy to widzą i wiedza o co chodzi. A ze strony Klienta to wygląda, że wchodzimy za magiczne drzwi i pijemy kawę.

Gość gośćfGsgsggs
Ma ktos kase za inwentaryzacje?

Gość gość
nie ma jeszcze premii inwentaryzacyjnej

Gość gość
Ktoś tu troluje... bo nie ma kasy za inwentaryzacje... i te co piszą że mają to nie powinny się po prostu zamknąć jadaczke i tyle w temacie no tylko kiedy kasa za inwentaryzacje albo kiedy wypłata i pół forum zasmiecone

Gość gość
Ej a skąd wiadomo że będzie dla osób które mają kartę 55 procent wyjaśni mi ktos