Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Skoro z domków mam zapłacić to co w tabeli i jeszcze podatek od tego to szczerze mówiąc drogo ten interes wychodzi.taniej mnie wyniesie jadąc na własną ręke.pseudo "dofinansowanie".w góry jadąc znajduje nocleg 40zł na dobę (3osoby to 120) na 7dni to 840zł.a z Rossmana drogo....

Gość gość
No jaja sobie robią z tą premią? Wypłacają jak im się podoba, no kurde każdy czeka na tą dodatkową kasę

Gość gość
Skoro z domków mam zapłacić to co w tabeli i jeszcze podatek od tego to szczerze mówiąc drogo ten interes wychodzi.taniej mnie wyniesie jadąc na własną ręke.pseudo "dofinansowanie".w góry jadąc znajduje nocleg 40zł na dobę (3osoby to 120) na 7dni to 840zł.a z Rossmana drogo....

Gość gość
A są już jakieś info w sklepach o wczasach? :-*

Gość gość
Spojrzcie sobie na historie rachunku w banku. Jesli w tamtym roku dostalyscie premie to nic prostszego sprawdzic w jaki dzień marca wplynal przelew. Na sto procent w tym roku bedzie podobnie. Ja niestety bylam na dlugim zwolnieniu wiec nie dostałam w tamtym roku i nie mam jak sprawdzic. Tez na nia czekam bo jestem splukana ;)

Gość gość
2-3 osobom nie opłaca się wogóle jechać. Lepiej by dali choć z 500zł każdemu tzw. Wczasów pod gruszą. Ja mam pięcioosobową rodzinę to nam by się opłaciło pod warunkiem że się dostaniemy, bo w tamtym roku mieliśmy odmowe

Gość gość
No tak ale wyplacaha wszystko zgodnie z prawem wiec nie ma sie o co czepiac i niepotrzebnie denerwowac:)

Gość gość
Z tymi wyplatami to jest różnie raz jest tego dnia raz tego, ale tak jak napisala koleżanka wyżej wszystki zgodnie z prawem wiec nie mamy sie o co doczepic

Gość gość
do 10.29-to co płacisz jadąc w góry w 3 os to np. 716 zł, czyli wychodzi ok. 34 zł na osobę na dzień ;) i to ta wersja jeśli płacisz ten najwyższy podatek. Może zadzwoń do rekrutacji i zapytaj ile faktycznie w twoim przypadku będzie to kosztować.

Gość gość
Jest ;)

Gość gość
Macie premię. Jesli tak to w jakim banku

Gość gość
A mnie to rozwala jak non stop ciśniecie o ta kasę, bo czasem sie zastanawiam co z nią robicie. Jestem na l4 ciąża, za miesiac rodzę premi nie dostaje a co miesiac na sama wyprawkę wydaje ok 400-500zl i jakos dziwnie wystarcza mi do kolejnej wypłaty. Maz mi do wyprawki nie dokłada, a rachunki i jedzenie tez trzeba kupić ,bo ma inne wydatki typu firma i samochód. I dajemy radę, a wy psioczycie ze nadal premia nie wpłynęła.

Gość gość
To skoro tak Ci się super wiedzie to na ch..w Ross pracujesz? Wku....mnie takie głupio mądre, gów....Cię obchodzi co robię z kasą i jak Ci się nie podoba to nie właź tutaj

Gość gość
Ja mam w pko i nadal nie mam kasy

Gość gość
nie ma dopiero po 25-tym będą robić przelewy

Gość gość
Każdy mówi do innego, zwariować można!!!

Gość gość
Chyba zartujecie zawsze premia jest albo przed albo do 20 nigdy nie byla 25:\

Gość gość
Czyli z aplikacją ross będziemy mieli 55 procent naniej skad takie info

Gość gość
5 %

Gość gość
Qwa przeczytajcie sobie regulamin premiowania . Inwentaryzacja ma być zaplacona do konca marca . Żadne przed ani po 20 , to że tak płacą to ich dobra wola .

Gość gość
przestańcie biadolić nic tylko kiedy i kiedy?Jak będzie to chyba będziesz mieć na koncie proste no nieeee!!!!!Zwariować z Wami można.

Gość gośćgsvshahhaha
Ja mialam premie w piatek jako jednyna z pracy.

Gość gość
Wnioski do domków maj byc w tym tygodniu

Gość gość
Pytania o ta kase to juz kompletna porażka....

Gość gość
Jak teraz sprawdzić po aktualizacji ile mamy pieniędzy na tej karcie rossmann?

Gość gość
Do 12:36 też początkowo szukałam :) okazuje się, że pasek " PRACUJĘ W ROSSMANNIE" został przesunięty na sam dół strony z naszymi danymi. Znajdziesz :) pozdrawiam

Gość gość
do gość 12:36 Sprawdzamy tak samo, klikasz w 3 kreski po lewej, na mail, otwiera się profil i zjeżdżasz na dół -> przycisk : pracuję w ross, tylko teraz button jest pod danymi, a nie nad.

Gość gość
Na sklepy przyszedł regulamin co do klubu Rossmann tam też jest napisane co zrobić żeby zachowywać Rabat z karty rosne, musisz do swojego konta rosne dołączyć aplikację klubu rossmann wtedy będziesz miała 10%

Gość gość
Dziękuję za informacje jak sprawdzić ile mamy na karcie

Gość gość
Jak liczycie średni dochód na miesiąc na członka rodziny?Dochód czy dochód po odliczeniu na składki społeczne?chodzi mi o dofinansowanie do domków?