Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
a kiedy wypłatą za umowy zlecenia z lutego, orientuje się ktoś?

Gość gość
a kiedy wypłacą za umowy zlecenia z lutego, orientuje się ktoś?

Gość gość
Czy na święta wielkanocne będzie przyznawana jakaś premia ?

Gość gość
I co nie ma tej premi??dzwonil ktos sie pytac kiedy beda robic te przelewy???

Gość gość
Co do karty Rossne na innym koncie i koncie pracowniczym. Kupowałam ostatnio produkt dziecięcy i na starym systemie karta Rossne nie powiązana z kartą pracownicza nie nalicza się rabat. Jednak na programie Market możesz dać dwie karty i dwie Ci przyjmie i rabat na Rossne się nalicza. Też się zastanawiam czy dołączyć kartę do pracowniczego ale zaczynać znów od 3 procent to szkoda.

Gość gość
Huba buba

Gość gość
Nie ma żadnej premii na święta wielkanocne.

Gość gość
Baby posralo was z tymi pytaniami o kase?

Gość gość
Jak ktoś zarabia 1300 zł musi za to zapłacić ratę, odliczyć na dojazd i wyżywić rodzinę to logiczne, że pyta czy już jest premia. Bo może właśnie chce w tym tygodniu iść i kupić dziecku buty na wiosne?

Gość gość
To sie oszczedza a nie, skoro sie wie jaka jest sytuacja materialna. A gdyby nie bylo premii to co? Idzie sie.zabić?

Gość gość
Brak słów ja nie widze w tym nic złego że ktoś pyta się o premie a wy to jadem aż czasem plujecie przecież nie musicie czytac postow typu kiedy wyplata kiedy premia...

Gość gość
Dziewczyny czy u was kierownicy sklepów siedzą na kasie ? U nas to nie łaska nawet na pół h . Impulsu nie sprzedaje wcale a nagrody bierze jak ci krótszy się wysilają.

Gość gość
Którzy

Gość gość
Którzy

Gość gość
To co tu innego do czytania skoro ciagle biedaki o kase sie pytaja?

Gość gość
To po co tu wchodzicie i czytacie cokolwiek skoro tu tylko biedaki siedza i o kase pytaja myslalby kto..pozostawie to BEZ KOMENTARZA BADZMY LUDZMI...

Gość gość
Ale tu niektórzy są zawistni, a jakbyście wy tej premii nie dostały to już widzę co byście robiły. Skoro tak wam przeszkadza co tutaj się pisze to prosta zmiana forum. Będzie premia to będzie ale nie wiem jaki ma sens jechanie po kimś bo pyta o premię. A ten co gada że trzeba odkładać wcześniej niech sie stuknie bo pewnie na wszystko mężuś albo mama z tatusiem dają a są tacy co nie mają i jak tego nie szanujecie to współczuję. I nie życzę żebyście byli w sytuacji, że nie będziecie mogli grosza odłożyć. A karma wraca do takich chamów

Gość gość
Żałosna wypowiedź z tym, że ktoś ma iść sie zabić bo premii nie będzie.. Ale premia jest i ludzie na nią czekają co w tym złego? Naprawdę nie masz innych problemów tylko najeżdżanie na ludzi którzy czekają na premię? Nie wiesz jakie to przykre nie móc dziecku kupić wymarzonych butów i ja mam nadzieję, że nigdy nie doczekam dnia w którym będę musiała dziecku tłumaczyć, że nie kupię mu tego i tego bo nie mam za co.Rozumiem każdego kto żyje od 10 do 10 chociaż ja nie żyje w takiej biedzie to wiem co to znaczy i współczuję.

Gość gość
Dokladnie ja czasem nie rozumiem jak mozna byc takim wobec innych ludzi szanujmy sie troche a nie jednym brakuje innym starcza i tyle nie trzeba nikogo z tego powodu obrazac****isac ze jak komus nie starcza to co ma isc sie zabic to bylo zalosne i powinna sie ta osoba wstydzic ze cos takiego napisala..

Gość gość
Hehe czytam i oczu nie wierzę. Czasami nawet grube tysiące odkładane przez lata mogą przez jedno niespodziewane wydarzenie w życiu ulotnić się w ciągu godziny. Są sytuacje na które nie mamy wpływu, a jeśli wiemy że jakieś pieniążki mają przyjść na nasze konto to logiczne iż jesteśmy dociekliwi kiedy się pojawią. Gdyby premii miało nie być to przecież nikt by się nie zabił ale nikt też nie byłby na nią nastawiony. Często w życiu mówimy, że coś kupimy jak przyjdzie kasa na święta jak przyjdzie wypłata czy nawet jak przyjdzie premia. Nic w tym złego nie widzę. Może te pytania o premię są przesadzone ale na forum nie siedzi jedna i ta sama osoba tylko kilkanaście, które zadają pytania. I popieram jak komuś tak tu źle to nie musi czytać a może za to zrobić coś bardziej pożytecznego. Pozdrawiam i życzę wam miłego wiosennego dnia :)

Gość gość
U nas kiero nie siedzi na kasie,nie towaruje ,nie zbiera dziur,w zasadzie nie wychodzi wogóle z biura.czy się siedzi czy się leży to kosiora sie należy

Gość gość
A u nas siedzi i na kasie k1, k2. Lata z towarem, szuka dziur i je nabija. Robi wszystko to co my.

Gość gość
Zależy od kierownika, jeden robi wszystko a inni nic:)

Gość gość
to kiedy ta premia za inwentaryzacje?:)

Gość gość
Jak bedzie na koncie

Gość gość
Tego nie wie nikt, mam nadzieję ze do końca tygodnia bedzie

Gość gość
Jak tam idzie promocja 2+1? Ja prawie cały tydzień wolny tylko jutro na dostawę i w sobotę idę także ciekawi mnie czy ludzie się rzucają na tę promocję czy nie. Bardzo niską wydajność mamy na ten miesiąc

Gość gość
To pewnie zależy od sklepu u nas akurat bez szalu i rewelacji jest:(

Gość gość
Dzisiaj kadrowe dostaly dopiero listy z premiami i beda one wyplacone za pare dni jak oblicza komu jaka premia.

Gość gość
od kiedy bedzie wystawiona gazetka skarb?