Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Powiedzcie mi bo kierownik chce żebym zajęła się działem perfumeryjnym... zamawianie testerow, insertow brakiem barkietek i w ogóle jak coś się dzieje... Czy muszę się tym zajmować mogę odmówić i czy jest jakis dodatek za to?

Gość gość
Do 22.24.skąd ja to znam!u nas kiero nie raczy nas nawet poinformowac o wynikach inwentury

Gość gość
Kiedys byly po prawej stronie na erosie

Gość gość
U nas też kierowniczka o niczym nas nie informuje,o żadnych sprawach codziennych sklepu,a potem pretensje ze tego nie wiemy czy tamtego.na wycieczki sama jeździ z kilkoma przydupasami bo nawet żadnych pism informujących o takich wydarzeniach nie wiesza dla wglądu wszystkich pracowników

Gość gość
Czy w Rossmannie można wziąć pożyczkę?

Gość gość
Do 12:44 nie ma za to żadnego dodatku. Na każdym sklepie co byłam to ja zajmowałam sie takimi rzeczami, to wiem nazywać tzw koordynator kolorówki.

Gość gość
Do 15.32-Są pożyczki,dzwoń do kadr w tym temacie.

Gość gość
Tak pozyczki sa, mozesz jednorazowo wziac maksymalnie 6000 zl. Mozesz złożyć przez tete ale wiem ze dwa razy w roku sa rozpatrywane

Gość gość
U nas jest tak ze jest koordynator kolorowki- zajmuje sie tym jedna osoba, ale inne dziewczyny tez maja jakies przydzielone zajecia. To nie jest tak ze tylko ta jedna osoba.

Gość gość
Jak to jest z tym dofinansowaniem do tych domków letnich.co płaci właściwie pracownik-tą kwotę która widnieje jako"odpłatność za jeden turnus" czy podatek od tego.jak to rozumieć co to znaczy to wyjaśnienie na końcu:"osoby które przekroczyły roczny limit ZFŚS eolny od pidatku(380zł),zobowiązane są oplacic potrącony z pensji podatek w wysokości 18%."To znaczy ze mając np 1000zł do zapłaty to potrącą mi tą kwotę czy podatek od tej kwoty??.

Gość gość
Pozyczki bierze się 2 razy w roku . 1 jest rozoatrywana do konca maja a druga do konca listopada. Maks mozna wziac 6000 tys na 1.5 roku

Gość gość
Koordynator kolorówki to jedna osoba, która zgodnie z grafikiem zamawia testery perfum, kolorówki z szaf i dba ogólnie o szafy. Poszczególni pracownicy mają przydzielone do pilnowania, dbania kolejne szafy. koordynator nie ma żadnego dodatku, haha. Głupio odmówić, w końcu to polecenie (?) na prośbę kierownika sklepu.

Gość gość
Czy na stronie pracuje w rossmanie są te tabelki ile trzeba dopłacać do wakacji czy to tylko w pracy widoczne? Bo jestem na macierzyńskim.

Gość gość
a jest jakaś większa pożyczka np 20 000? Na budowę

Gość gość
Jest właśnie 20 tyś. Wniosek trzeba składać do końca kwietnia

Gość gość
Czyli mam robić tzn być tym koordynatorem za free ;-( a czemu to ja jako asystent muszę to robić nie może kiero albo zca one i tak nic nie robią...

Gość gość
do 10,16 - jak Ci cos nie pasuje to zawsze możesz wrócić na stanowisko kasjera. Za przyjmowanie dostaw, robienie zwrotów i przesunięć też nie dostajesz dodatku żadnego - też tak narzekasz? Jest dużo innych osób, które mogą zająć Twoje miejsce, dlatego tyłek spinaj i do roboty.

Gość gość
Za free? A wypłatę to niby za co dostajesz? Jakby ktoś nie wiedział - pracownik wykonuje polecenia przełożonego. Jedna osoba robi layout, inna towaruje, czyści półki a jeszcze inna porządkuje szafy kolorówki. U nas każdy ma jakieś stałe obowiązki, jest odpowiedzialny za jakieś działy i do głowy by mi nie przyszło aby jeszcze oczekiwać za nie dodatkowej kasy.

Gość gość
Wyrazy współczucia dla kiero ze ma takiego asystenta...

Gość gość
U nas kasjerka jest koordynatorem kolorówki :p więc wcale nie musi to być asystent.

Gość gość
No właśnie kazdy robi cos innego, kazdy jest odpowiedzialny za coś innego i nikt nie dostaje dodatkowej kasy za to. Jeżeli robisz cos dobrze i kierownik kesy zadowolony z Twojej pracy moze Ci przyznać premie uznaniowa tyle.

Gość gość
No nikt nie mowi ze to ma byc asystent, u nas tez jesy kasjerka i lubi to co robi :)

Gość gość
A kiedy dokładnie ta premia przyjdzie? W sensie za inwentaryzacje? W tym tygodniu czy dopiero w ostatnim?

Gość gość
Do 20 powinna być wiec bedzie w poniedzialek:)

Gość gość
Wie ktos w końcu jak to z tym dofinansowaniem jest tych domków?co do płaci właściwie?wniosków jeszcze nie ma ale w zeszłym roku to cod i tym podatku pisali

Gość gość
Bo u nas kierowniczka mówi, że zawsze po 20 są takie te drugie przelewy jak właśnie inwentaryzacja. Ciekawe czy faktycznie będzie

Gość gość
No u nas zawsze mowili ze do 20 wiec nie wiem:) pożyjemy zobaczymy

Gość gość
A promocja 2+1 nie jest od jutra... Tak u mnie na sklepie dziewczyny mówiły...

Gość gość
Cześć dziewczyny, Mam pytanie a propo spożywki dziecięcej, zdrowej żywności, słodyczy, farmacji. Ile czasu od upływu terminu przydatności je ściągacie i czy w ogóle przeceniacie np. spożywkę dziecięcą? Pozdrawiam

Gość gość
Jak to ile po terminie?... takie rzeczy ściąga sie dużo przed terminem. Takie artykuły nie mogą byc w sprzedaży po dacie. Pierwszy raz czytam tak głupie pytanie