Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinuffka

Facet obraża sie za brak częstego sexu

Polecane posty

Gość Malinuffka
A jutro tez ide do pracy, tak na marginesie. Taka branża, świątek piątek, niedziela pracuje

inaccessible89 A później kobiety się dziwią ze facet odchodzi bądź szuka sobie innej, na boku... Każdy wcześniej czy później się podda, nawet romantyk, który będzie sypał kwiatki po których ona stąpa....

Malinuffka , pracujesz na stacji benzynowej czy co...? Ja jutro jadę na narty ze swoim szczęściem.. Jakoś nie wyobrażam sobie pracy w dni wolne.

Gość gość
a zastanowiłas sie dlaczego syn jest problematyczny? może nie chce obcego gacha na swoim terenie, moze nie czuje sie dobrze gdy on jest, moze to bunt?

Gość gość
zerwij bo to *****cz zależy mu tylko na seksie

Gość Malinuffka
sierpien2 staram sie. Miedzy innymi właśnie po to tu jestem. Poszukac jakiegoś rozwiązania, poszukac podpowiedzi. Nie jestem kobietą, ktora zaraz zmienia faceta, jesli jej cos nie podpasuje. Wole dwa razy pomyslec. I prawdą jest to,ze sex u kobiety zaczyna sie w głowie. Nie potrafie ot tak rozłożyć nóg i byc mokra na zawołanie. Kiedy np. mam bardzo nerwowy dzień, potem jakas sytuacja w domu z synem, wieczorem kładziemy sie do łóżka a on po prostu "zabiera sie do roboty". Więc mu mówię.. "zaczekaj chwilkę, daj mi odsapnac chwilkę, pogadajmy, przytul mnie, moze jakis film wlaczymy" a on już w tym momencie mina mówiąca wszystko, foch i gadka,ze ja o nim nie myślę...

Gość Malinuffka
Z synem mialam juz problemy wcześniej, sporo wcześniej. Jak wspomnialam doświadczyl sporo zlego ze strony ojca i teraz to wychodzi. Nie na stacji benzynowej:)

Gość Malinuffka
Jeszcze chociaż,zeby on byl romantykiem i kwiatki mi kupował. (Materialistka nie jestem i nie wymagam aby sprawial mi prezenty ciagle, ale jak mam byc szczera to kwiatka dostałam od niego jeden raz na imieniny :p

Gość gość
ojej jaki on biedny, nie dostaje tego czego chce to jest sfrustrowany :O a moze by tak jej pomógł troche skoro widzi ze ciagle jest zmęczona? a nie tylko patrzy zeby mu d**y nadstawiła

sierpien2 - przecież mu wyjaśniała, czemu chwilowo nie ma ochoty. Oczywiście, małżeństwa rozpadają się przez brak bliskości. Nie poszanowanie potrzeb partnera to też brak bliskości - emocjonalnej. Jutro pracują też motorniczy, pielęgniarki i zapewne personel gazowni. "Jakoś nie wyobrażam sobie pracy w dni wolne." - to chyba było niedelikatne. Nie sądzę, by Autorka z pasji pracowała 5 dni w tygodniu. Ja też jestem facetem. I wiesz co? Zastanawiam się, jak sobie radzisz z brakiem seksu. Chodzisz na prostytutki? Wkurzasz wszystkich dokoła? Ja prawie dwa lata żyłem w celibacie. I jakoś żyję.

Gość gość
sierpien2 dziś żaden się nie podda jak kocha kobiete na serio więc nie pisz bzdur

Gość Malinuffka
pracuje na ulicy, często przy trasie S4 na 3 zmiany, jak jest zimno to mamy swoja kwatere i jeden z naszych opiekunów będzie jutro sprawdzał czy przyszłyśmy

Gość Malinuffka
I zeby nie bylo,ze jakas kloda jestem czy baba co nie potrafi zadbac o swojego faceta, nieze chwalac sie, potrafię w kazdej kwestii, tej sexu też. Ale niestety ostatnio wszystko zwalilo mi sie na glowe w jednym czasie ( nie chce opowiadac jakie to są problemy) ale dla mnie są ciężkie do przejścia. I niestety powoli to zaczęło mnie wykanczac psychicznie i fizycznie. Stąd ten problem z częstotliwością sexu.

Gość gość
on widzi w tobie tylko obiekt do seksu i nic więcej nie widze w tym wszystkim przyszłości najlepiej z nim zerwij jak się nie poprawi.

Gość Malinuffka
Nie, to nie mój post.

Gość gość
ale facet powinie cie wspierać w tak trudnych chwilach a nie myśli tylko o sobie

Gość gość
to jest seksholik zostaw go zainteresuj się prawdziwym romantykiem który nie myśli przyrodzeniem

Gość Malinuffka
Wybaczcie musze zniknąć na jakies pół godziny. Wiec jak będą jakies posty podszyte moim nickiem to nie ja :)

Gość Malinuffka
już wróciłam, troche krócej mi to zajęło, jednak wysrałam sie w 25 minut

Gość gość
Ale dlaczego masz az trzy prace? W kazdej po czesci etatu? Teraz masz trudny okres - i on to musi zrozumiec i po prostu przeczekac. Moze moglby ci pomoc w rozwiazaniu twoich problemow? A jesli nie rozumie zaistnialej sytuacji (przejsciowej) to to jednak nie jest powazny zwiazek.

Gość Malinuffka
Jestem. Dlaczego trzy prace? Hmm w sumie to głównym powodem jest to,ze na razie nie mogę wziąć jednej na stałe i umowę, a druga rzecz to to,że cholernie ciężko mi jest znaleźć u mnie w mieście pracę,żebym godzinowo byla w stanie zająć sie dzieckiem. W każdej z tych prac mam możliwośc dopasowania i zmieniania grafiku.

Gość Malinuffka
Szczerze powiem,że miło jest tez poznać opinie mężczyzn, jakby nie było to od źródła można więcej sie dowiedzieć ;)

Gość gość
jak się nie poprawi to jedynie co ci polecam to zerwać z dzieciakiem niedojrzałym

Tak tez właśnie myślę,ze tak sie stanie , jesli nic sie nie zmieni. Owszem sex jest wazny, aleze nie najważniejszy. Dla mnie ważniejsze jest wsparcie, szacunek, zrozumienie i czyjas obecność.

Gość gość
autorko, byłam w związku z takim facetem i czym on bardziej pokazywał ze jest sfochowany za brak seksu i czym częściej mi docinał to ja coraz bardziej się zamykałam na seks. Wiem w czym tkwi twój problem bo to przechodziłam, chodzi tak naprawdę o to ze ty nie wiesz czy mu zależy. Gosciu przychodzi na gotowe, nie stara się o ciebie, nie kupi głupiego kwiatka, nie chce pogłabiac więzi z twoim synem wiec w twojej głowie sa te wątpliwości a jak sa wątpliwości to kobieta traci ochote na seks. Absolutnie nie zamieszkaj z nim, samo to ze tak mało daje ci wsparcia to ja bym sobie odpuściła. Wspolne mieszkanie już całkiem dobije was obije skoro już teraz po kilku miesiącach macie takie problemy i nieporozumienia. Uwazam ze powinnas szukac kogos innego, kto da ci poczucie bezpieczeństwa, a nie sfochowanego małego chłopca który jest obrażony bo se nie ****nął. Seks jest bardzo ważny i gdy go nie to wszytsko się sypie, ale żeby kobieta miała ochote na seks musi czuc się bezpiecznie i czuc się kochana jeśli tego nie ma to zamyka się na seks i tłumaczy to stresem tak jak ty to robisz. Zamiast tłumaczyć w ten sposób przznaj się lepiej ze nie czujesz się kochana przez niego, on się nie stara o ciebie bo to tak naprawdę jest prawdziwym powodem tego ze nie masz ochoty na seks. ja mam bardzo stresujaca pracę ale na seks mam ochotę