Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinuffka

Facet obraża sie za brak częstego sexu

Polecane posty

Gość gość
i kolorowych

Gość gość
gość dziś Chyba masz rację, bo ja jestem w związku 4 miesiące, a znamy się pół roku. Nie wiem ile razy zaprosił mnie do kina i restauracji. Z 10? Ale nie w sumie, w każdym tygodniu gdzieś chodzimy, czasem więcej niż raz.

Gość gość
do sierpien2 "Bliskość", Ty cepie, to nie tylko dymanko :o Każdy potrzebuje seksu, ale Ty chyba jesteś nimfomanem. I mitomanem. Ciekawe czy zapierdzielając 6 - 7 dni w tygodniu po 12 h na budowie + dojazd 2h w 1 stronę, gdybyś miał jeszcze dom i żarcie sobie ogarnąć, też miałbyś chęć na seks częściej niż 2x w tygodniu. Założę się, że nie masz żony. Jesteś starym kawalerem albo rozwodnikiem.

Gość gość
nie słuchaj tych głupich docinków, prawda jest taka że jak jest cos nie w porządku w związku to odmawia się seksu. Terapia?? smieszne żeby tak świeży związek musiał myśleć o terapii. Zamiast tego przyznaj sama przed soba ze nic z tego nie będzie i po porstu odpuść. Czasem nie warto za wszelką cenę być z kimś, szukaj kogos z kim wszytsko potoczy się naturalnie i będziesz zwyczajnie szczeliwa.