Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mo偶eJednakTu

呕ebromarchewka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Olinka bardzo zajeta . Napewno bierze udzia艂 we mszy. Asu艣 tez napewno z rodzinka siedzi sobie. Asu艣 mozesz wszystko nam napisac. Wszyscy pomo偶emy Ci psychicznie. Nie miej obaw. Tutaj i tak nikt inny spoza nie czyta nas. Jak masz problemy mozesz wszystko napisac :):) Po to tu jestesmy . Ja na swoj sposob tez moge Cie wesprzec. K

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
W koncu kiedys sie odwa偶e i kupie tego kr贸liczka i potne go tak jak napisales :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj mamy drugi leniwy i 艣pi膮cy dzie艅 ze wzgl臋du na niskie ci艣nienie atmosferyczne i jedn膮 wielk膮 zimnic臋. Nie mog臋 przebrn膮膰 przez 53 stron臋, chyba ze wzgl臋du na Wasze sprzeczki religijno-pogl膮dowe, kt贸re zacz臋艂y mnie po prostu m臋czy膰. Te偶 nie mog臋 znale藕膰 grupy krwi Olivki ;). Odno艣nie grup krwi to ju偶 pisali艣my we wcze艣niejszym temacie, bo pami臋tam, 偶e nasza tr贸jka ma "zer贸wk臋" :P x Kiciu Ty mi moja Kochana nie pomo偶esz, bo do wszystkiego podchodzisz emocjonalnie, Olivia na pewno si臋 pomodli, a mi jest potrzebny kto艣 twardo st膮paj膮cy po ziemi, kto "wys艂ucha, doradzi, pozwoli si臋 wyp艂aka膰 i kopnie w dup臋 do dalszego dzia艂ania". x Moje najbli偶sze przyjaci贸艂ki nie mog膮 si臋 tak zdystansowa膰 do tej sprawy, bo same to bardzo emocjonalnie prze偶ywaj膮, chocia偶 dobrze wiedz膮 na czym polega ta moja batalia i jak sobie ze wszystkim radzi膰. x Temat porusz臋 dopiero po wszystkich 艢wi臋tach, bo w ko艅cu nasz rodzyneczek ma jutro swoje urodzinowe 艣wi臋to :D x O Mako Fenta jak ja pisz臋 ostatnio bez 艂adu i sk艂adu :D :D :D :P As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olinka sie pomodli a ja postaram sie emocjonalnie nie podchodzi膰 do Twojego problemu albo jak bedziesz chciala to wogole nie zabiore glosu :) Uszanuje Twoja pro艣b臋 a Hg ma dar i napewno Ci pomoze. Kiedys bylas wg niego plasterkiem na rany to teraz przyszedl czas by Tobie na艂o偶y膰 plasterek. Rzeczywiscie Hg fajnie wszystko umie doradzic. Np jesli chodzi teraz o mnie to nie rozpieszczam juz chlopaka corki i przestalam traktowac go jak zi臋cia czy syna. Mam to gdzies teraz. Nawet mu kolacyjek nie robie ani nic ;) Olinka tez mi tak doradza艂a. Tez jest swietna :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadziej臋, 偶e do ko艅ca tygodnia uporam si臋 z tymi 18 stronami i m贸zg mi nie eksploduje od nadmiaru wra偶e艅 :D x Kasiu przy tym co Wam opisz臋, a ci膮gnie si臋 to od wrze艣nia, to nie dasz rady nie zareagowa膰 i nie skomentowa膰 na Tw贸j "emocjonalny" spos贸b. A te偶 zdaj臋 sobie z tego spraw臋, 偶e zaczniesz to prze偶ywa膰. Czasem jest ci臋偶ko podej艣膰 na spokojnie i bez emocji do niekt贸rych sytuacji i wiadomo艣ci, szczeg贸lnie je艣li ju偶 si臋 kogo艣 troch臋 zna i darzy sympati膮 (w mniejszym czy wi臋kszym stopniu :P ). As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
H-g nie wiem czy ju偶 tego wcze艣niej nie pisa艂am, ale jeste艣 jedn膮 z nielicznych os贸b, kt贸ra zwraca si臋 do mnie "Joasia". Ostatnio tak do mnie si臋 zwraca艂a moja pani promotor na magisterce ;) Czasem si臋 to zdarzy mojemu tacie, ale coraz rzadziej. Zawsze uwa偶a艂am ten skr贸t mojego imienia za naj艂adniejszy :D ;) Joasia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zal mi Ciebie Asu艣 ;) Radze Tobie czytac pi膮te przez dziesi膮te ;) :P ,bo sie jeszcze rozchorujesz, nasze posty dosyc ciezkie w odbiorze ;) nie zazdroszcze czytania. Grupy krwi Olinki tez nigdzie nie wyczytalam. Milo, ze tez masz zero. Same zera ;) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten tekst same zera to prosze nie odebrac jako "same zera ";) tylko same zera. Napewno wiecie o co chodzi haha ;) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dla mnie najpi臋kniej brzmi Asie艅ka :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dawa膰 dawa膰 dawa膰 , nie ma czasu ;) Potrzebna nowa strona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie cierpie pchac stron ale misje mam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha sponsorowana reklama pomogla mi przepchac ;) serdeczne dzieki 馃尰 K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak Kiciu - najlepsi dawcy a najgorsi biorcy ;) O grupach krwi pisali艣my odno艣nie diet i pierwotnych grupach, o tym co jest lepiej przyswajalne w dietach u os贸b z nasz膮 grup膮, a co nam najzwyczajniej szkodzi. Ale to poruszali艣my ju偶 dawno temu i pewnie o tym zapomnieli艣cie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla zerowek najlepsze mieso z lasu i zero mleka. Ja prawdziwa zerowka bo mleka od dziecka nienawidze. Lubie tylko przerobione mleczko na kwasne rzeczy , czyli twarog kefiry zsiadle mleko. Mleczko cieple prosto od krowy zbiera na rzyczki ;) :P K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zeby poznac grupe krwi Olinki to bym musiala wszystkie nasze tematy przeczytac tak jak teraz Asu艣 czyta nasze 70 stron ;) Joasiu pom贸偶 mi rozszyfrowa膰 grupe krwi Olinki ;) podzielimy sie czytaniem stron ;) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy to nie by艂o jeszcze w wychodzeniu czy ju偶 w zebromarchewkach. Nie pami臋tam czy Olivka nam si臋 wtedy pochwali艂a grup膮 krwi, ale zgadywa膰 nie b臋d臋 ;) As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od soboty a偶 do dzisiaj mia艂am migreny przez t膮 jak偶e pi臋kn膮 wiosn臋 :( Zimnica i wieje jak w Kieleckim na dworcu. Tylko w sobot臋 przed po艂udniem uda艂o mi si臋 wyskoczy膰 z domu na p贸艂 godziny na cmentarz. As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W zebromarchewkach raczej nie ma grupy krwi Olinki. . Chyba wczesniej . Dziwne ze przeoczylam ;) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joasiu migreny masz od wiatru. Od zmian ci艣nienia. Moja corka tak ma. Najpierw bola ja plecy, pozniej przychodzi wiatr a nast臋pnie aura i bol. Najczesciej w nocy. Odkad jest weganka migrena jest raz na kilka miesiecy. K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie wszyscy po 艣niadaniu wczoraj i dzisiaj padali jak muchy, opr贸cz mojego malucha, kt贸rego na si艂臋 k艂ad艂am spa膰. Inaczej by mi wszystkich budzi艂 i sam by si臋 s艂ania艂 na nogach ju偶 ko艂o 16.00. Dzisiaj uda艂o mi si臋 godzin臋 ko艂o niego przespa膰 zanim si臋 przebudzi艂 i teraz dopiero czuj臋, 偶e oczy mi si臋 klej膮, a jeszcze musz臋 odpisa膰 dziecko na jutro z przedszkola. As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joasiu a jak zdrowie chlopczyka ? :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁ubu dubu, 艂ubu dubu niech nam 偶yje Prezes naszego klubu, niech 偶yje nam!!! x Wszystkiego co najlepsze i spe艂nienia wszelkich marze艅, nawet tych najskrytszych :) :* 100 lat, albo i wi臋cej!!! Joasia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyjatkowa jest nowina. Dzien urodzin sie zaczyna. Oby szczescie przy Nim bylo i by usmiech na Jego twarzy nigdy nie zgin膮艂. Usmiechu zdrowia i pomy艣lno艣ci, szczescia do ludzi i zewsz膮d serdecznosci. Duzo sz贸stek w sprawach zawodowych i by podczas jazdy tiry zje偶d偶a艂y na tory ;) ;) (...) Z calego serca dla Ciebie te slowa od wiernej serdecznej Zeberki Kici :) 馃尰 Za chwile ciasteczko upieke specjalnie dla Ciebie :) :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasie艅ko Kochana dla Ciebie te偶 przesy艂am sp贸藕nione, ale najszczersze 偶yczenia zdrowia, szcz臋艣cia i spe艂nienia wszelkich marze艅 oraz u艣miechu na codzie艅!!! 100 lat :* :* :* As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahahah bylam wiecej niz pewna ze bede pierwsza hahaha a tu masz Asienka wygrala ;) haha Trzymalam palec by przesz艂a 00:00 i zbyt dlugo przytrzymalam. Asiu gratuluje szybko艣ci :):) 鉂わ笍 K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po to si臋 czeka艂o do p贸艂nocy :D ;) As

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje Joasiu , jestes kochana :) Wtedy czekalam na Ciebie :) no i sie doczekalam. Urodzinki mialam piekne. K

Udost臋pnij ten post